Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Wegen van Chelsea en Cuadrado scheiden reeds

Laatste update:
/
Michael Essien gaat AC Milan na twee uiterste moeizame jaren weer verlaten. De Ghanese middenvelder ging mee in het tanende niveau van de Italiaanse grootmacht, maar kan nog wel in Griekenland aan de slag. Panathinaikos is bereid om de topspeler van weleer 1,1 miljoen euro per jaar te betalen. Dat bedrag kan, mits de Griekse grootmacht goed presteert, oplopen tot 1,5 miljoen euro per jaar. (Sky Italia)
/
Southampton wil er alles aan doen om de huidige selectie intact te houden. Dat betekent dat een langer verblijf van Toby Alderweireld een van de prioriteiten voor komende zomer is en de eerste gesprekken met Atlético Madrid zijn inmiddels achter de rug. Het is nog niet duidelijk of de club van Ronald Koeman de Belgische verdediger langer wil huren of definitief wil overnemen. (Daily Telegraph)
/
Het begint er steeds meer op te lijken dat Chelsea afscheid gaat nemen van een winteraanwinst. Juan Cuadrado kwam in januari over van Fiorentina, maar trainer José Mourinho ziet het niet zitten in de Colombiaan. Er werd al gesuggereerd dat Cuadrado verkocht moet worden zodat Chelsea Raheem Sterling zou kunnen kopen van Liverpool en Lazio’s Felipe Anderson wordt nu genoemd als opvolger van de middenvelder. (Metro)
/
Benfica werd kampioen van Portugal, maar moet zoals ieder jaar maar weer zien hoe de selectie er volgend seizoen uit zal zien. Nicolas Gaitán schijnt op weg te zijn naar Manchester United en ook Eduardo Salvio gaat de club mogelijk verlaten: hij staat in de belangstelling van Paris Saint-Germain. De 25-jarige Salvio heeft er vier seizoenen bij Benfica op zitten en speelde nog op huurbasis voor Atlético Madrid. (Record)
/
Roman Pavlyuchenko heeft op zijn oude dag nog een lucratieve aanbieding gekregen. De 33-jarige spits kreeg de kans om de komende twee seizoenen in de Turkse competitie te komen voetballen en Bursaspor, dat Colin Kazim-Richards definitief naar Feyenoord liet vertrekken, wilde de ervaren Rus twee miljoen euro per jaar betalen. Pavlyuchenko, momenteel actief voor Lokomotiv Moskou, had echter geen interesse. (Championat)
Denk je dat Juan Cuadrado het nog gaat maken bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het lijkt marktplaats wel met chelsea

25 mei 2015 om 01:09

Is het niet bij elke club marktplaats bij de juiste prijs mag elke speler vertrekken.

25 mei 2015 om 09:19

Je kunt veel recht praten door naar andere clubs c.q. de wereld van het voetbal te verwijzen, maar met de aankoop van Cuadrado heeft Chelsea zichzelf compleet belachelijk gemaakt. Let wel, mits hij daadwerkelijk alweer mag vertrekken.

25 mei 2015 om 11:19

Gisteren is pas de eerste keer dat hij redelijk speelde in het Chelsea shirt. Dus waarom zouden wij ons belachelijk maken als we hem weg doen? De kans is groot dat hij blijft aangezien Chelsea niet 123 spelers afdankt. Maar vertrekt hij wel van het zomer, dan zie ik je hele punt niet. Speelt hij nog een seizoen zo, dan had iedereen hem nu al willen zien weggaan.

25 mei 2015 om 20:27

Het is jammer dat je jouw voorkeur voor Chelsea verraad. Je maakt jezelf namelijk ook belachelijk. Als je een speler voor €34mln koopt, hem amper laat spelen en dan weer verkoopt.. Jongen, kom op. Zelfs als supporter moet je zo een beleid veroordelen.

25 mei 2015 om 22:08

Hij is voor teveel geld gehaald en niet goed genoeg. Moet ik Chelsea daarop veroordelen zonder de afgelopen transferperiodes mee te nemen? Ik zie niet in wat er belachelijk is, aan je verlies pakken en vooruit kijken.

25 mei 2015 om 09:33

Haha ja maar er wordt wel iedere keer winst gemaakt. Toch bewonderenswaardig.

tja 35 miljoen betalen voor een van smaakmakers van de Serie A, en na half jaar is ie al afgeschreven!
vroeger dacht ik altijd dat ze de niveau in Premier Leauge niet aankonden maar het is nu toch vrij zeker dat het gewoon puur aan de Techniek ligt. in Engeland spelen is echt raar voetbal.. spelers als Di Maria, Falcao, Cuadrado zijn een genot om naar te kijken.. het is geen toeval meer

25 mei 2015 om 00:45

Di Maria is altijd wisselvallig geweest. Falcao is zeer lang geblesseerd geweest en te vroeg terug gekeerd. Cuadrado gaat het maken bij Chelsea. Hij zit er nog maar een half jaar. Hij moet wennen aan Chelsea en Engeland. In de wandelgangen komen soms van de meest domme artikelen langs. Onder Mourinho zul je nooit een 'miskoop' vinden.

25 mei 2015 om 01:26

Cuadrado word de eerste, maakt heel weinig indruk en een lompe renner.

25 mei 2015 om 02:09

Ik vond Quaresma zwaar bagger spelen voor Inter onder José.

Chelsea verpest de ene voetballer, maar laat de andere opbloeien.

Het is toch eigenlijk te gek voor woorden. In januari haal je Cuadrado voor een bedrag van 35 miljoen(!), vervolgens laat je hem een paar keer invallen (totaal aantal gespeelde minuten zijn nog geen 4 wedstrijden in totaal), en in de zomer verkoop je hem weer om 70 miljoen euro uit te geven aan Sterling.

Met geld smijten is één ding, maar het achteloos doen is weer iets anders.

25 mei 2015 om 00:46

Achteloos geloven, dat is pas verbazingwekkend!

25 mei 2015 om 00:52

Berichten in de wandelgangen kun je bijna altijd wel met een korrel zout nemen en achteloos geloven moet je hier dan ook nooit doen, maar dit zou ik me wel prima kunnen voorstellen van Chelsea. De kans dat dit scenario zich in de zomer gaat aftekenen lijkt mij zeer zeker aanwezig.

25 mei 2015 om 01:04

Waarom lijkt de kans zeer aanwezig dat heeft Chelsea anders nog nooit gedaan Torres was voor een veel hoger bedrag gehaald en kreeg ook de tijd om zich te laten zien.

25 mei 2015 om 11:11

Waarom mij die kans zeer aanwezig lijkt?
1: Chelsea schuwt er niet voor om flinke bedragen uit te geven.
2: Sterling gaat waarschijnlijk weg bij Liverpool komende zomer.
3: Door de aankomende nieuwe regels van de FA aangaande spelers die in Engeland hun opleiding hebben genoten zijn vooral de topclubs op zoek naar Engelse versterkingen.
4: Sterling werd sowieso al gelinkt aan Chelsea.
5: Om Sterling te halen moet er plaats worden gemaakt, zowel in de selectie als financieel, en Cuadrado lijkt mij de meest voorname kandidaat om het kind van de rekening te worden.

Moet ik nog verdergaan? Ook leuk dat Torres de kans heeft gekregen en dat hij duurder was, maar echt moordende concurrentie heeft Torres ook nooit gehad. Ook noem ik nog een Romelu Lukaku, die ook amper voor Chelsea gespeeld heeft en alleen maar werd verhuurd.

Ben benieuwd of Fiorentina Cuardado terug zou kunnen halen, en die huidige middenvelder van Chelsea zou kunnen overnemen, heerlijk middenveld heb je dan

Essien. Wat is hij afgezakt na zijn blessures zeg.. Zonde! Voor dat geld kunnen zelfs Nederlandse clubs hem denk ik wel betalen.

Gister speelde hij zeer aardig als hij dat niveau weet vast te houden mag hij van mij zeker blijven.

25 mei 2015 om 01:41

Ook weer jammer voor hem. Speelt hij eindelijk een goeie wedstrijd valt hij geblesseerd uit.

Logisch dat Pavlyuchenko de aanbieding van Bursaspor heeft afgeslagen, ook al zou het om 2 miljoen per jaar gaan. Als we Kazim mogen geloven, dan kan hetlang duren voordat het salaris word overgemaakt (als dat al gebeurt).

Ga er op letten koeman

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren