Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (vrijdag, 3/9)

Laatste update:
/
Een contract tot medio 2012 betekent meestal een naderend vertrek, maar niet voor Ederson. De middenvelder van Olympique Lyon is komende zomer transfervrij, maar wil in de winterse transferperiode noch aan het eind van dit seizoen vertrekken uit het Stade Gerland. “Ik voel me hier goed en wil gewoon blijven. Ik kan goed opschieten met de spelers en denk momenteel niet aan weggaan”, aldus de 25-jarige Braziliaan. (Lyon Capitale)
/
Het is nog even afwachten in welke Premier League Robbie Keane terecht gaat komen. De aanvaller van Los Angeles Galaxy kan zowel in Engeland als in Schotland op huurbasis aan de slag; Aston Villa wil de Ier voor twee maanden vastleggen, maar ook Celtic wil Keane in huis halen. De spits speelde twee jaar geleden al voor the Bhoys en krijgt nu de kans terug te keren in Glasgow. (Setanta)
/
Fred Rutten kan komend seizoen weer in het buitenland aan de slag en wellicht komt hij Oranje-internationals tegen. Valencia heeft een short-list opgesteld met trainers die eventueel het takenpakket van Unai Emery kunnen overnemen. Mauricio Pochettino van Espanyol geniet echter de voorkeur boven Rutten, die in Valencia spelers als Hedwiges Maduro en wellicht Gregory van der Wiel zou treffen. (Canal 9)
/
Newcastle United is al even op zoek naar defensieve versterking en daarin is nog geen verandering gekomen. Zeker nu Steven Taylor de rest van het seizoen is uitgeschakeld wil trainer Alan Pardew er minstens één verdediger bij. Ashley Williams van Swansea City is de laatste naam die is toegevoegd aan het lijstje van de Magpies-coach. De Welsh international moet 9,5 miljoen euro kosten. (Daily Mirror)
/
Niet iedereen is ervan overtuigd dat ‘privé-redenen’ David Beckham weerhielden van zijn komst naar Paris Saint-Germain. Er wordt gefluisterd dat de Engelsman twijfelde aan zijn eigen fysieke gesteldheid en dat hij daarvan heeft afgezien van een transfer naar PSG. Becks zou gevreesd hebben dat er in de Franse Ligue 1 op fysiek gebied veel meer van hem zou worden gevraagd dan in de Major League Soccer. (Le Parisien)
/
Taye Taiwo vertrekt deze maand naar alle waarschijnlijkheid niet naar Arsenal. De 26-jarige linkerverdediger komt bij AC Milan niet veel aan spelen toe, terwijl er in Londen een vloek lijkt te rusten op de linksbackpositie. 'Het is slechts een gerucht", verzekert zaakwaarnemer Fabio Parisi. "Ik weet niet of Arsenal een linksback zoekt, maar er is sowieso geen contact geweest." Duidelijk. (Corriere dello Sport)
/
Blackburn Rovers is niet van plan om Mauro Formica voor een appel en een ei te laten gaan. De Premier League-club heeft een bod van Newell's Old Boys op de aanvallende middenvelder afgewezen. In Blackburn wil men Formica sowieso niet verhuren en een verkoop voor minder dan zes miljoen euro is ook niet aan de orde. "Ik sta open voor een verhuurperiode", baalt de 23-jarige Argentijn. (The People)
/
De kans is groot dat Gaël Kakuta het lopende seizoen in Frankrijk afmaakt. Steeds meer clubs uit de Ligue 1 zijn geïnteresseerd in de twintigjarige vleugelaanvaller van Chelsea. Kakuta maakte de afgelopen maanden geen al te beste indruk bij zijn tijdelijke werkgever Bolton Wanderers en kan nu bij Olympique Nice terecht. Eerder vielen de namen van Olympique Marseille, Dijon en Saint-Étienne. (Le 10 Sport)
Fred Rutten is goed genoeg voor een topclub

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fred Rutten is goed genoeg voor een topclub.
NEE !!

6 januari 2012 om 09:09

Heb je hier argumenten voor dan? Fred heeft het uitstekend gedaan bij Psv. Als er telkens belangrijke spelers vertrekken is het moeilijk om je team gemotiveerd te houden.

6 januari 2012 om 09:33

uitstekend gedaan, ben jij zelf rutten ofzo? Misschien wel de slechtste trainer van feijenoord in de afgelopen 10 jaar. Er is geen speler beter geworden, europees een drama, spel is niet om aan te zien en prijzen komen niet.

6 januari 2012 om 09:36

Van Feyenoord ook nog? Haha je slaat de plank wel erg mis Chivas.

Rutten heeft het redelijk gedaan bij PSV vooral de spelers lopen met hem weg. Alleen zijn charisma zit hem nog al in de weg vind ik!

6 januari 2012 om 09:39

Welke spelers lopen weg met Rutten? In de tijd van Hiddink liepen spelers weg met de coach. Toen stond er iedere week wel een interview van een speler in de krant die lovend was over de coach. Welke speler is er nu lovend over Rutten?

@chivas_mx
volgens mij is hij toch echt de trainer van PSV .. misschien dat je hem graag ziet bij Feyenoord, maar hij zit vooralsnog toch nog echt bij Psv.

6 januari 2012 om 09:41

Dat er spelers weggaan kan ook gebeuren bij Valencia. Een goede trainer vangt dit wel op. Als Fred dit niet heeft kunnen doen bij Psv, dan is hij geen goede trainer.

1+1=2

6 januari 2012 om 10:02

Hij kocht toch ook nieuwe spelers erbij?

6 januari 2012 om 10:49

haha, Feyenoord, wat loop je uit te kramen? hij traint psv bananenmilkshake

6 januari 2012 om 10:50

Hij heeft ook wel een fantastische selectie, waar je ook wel kampioen mee moet worden

6 januari 2012 om 12:41

De bal is rond, punt.

Rutten is niet goed genoeg voor een topclub, punt.

Er is niet altijd een argumentatie nodig Mj10. Bepaalde zaken zijn nou eenmaal zo.

@mj10 mag ik vragen wat Fred goed heeft gedaan bij Psv,
PSV hoort prijzen te pakken maar in 3 jaar heeft hij helemaal niks dus ik weet niet wat dit voor eeen uitspraak is.

6 januari 2012 om 09:42

Hij heeft het gewoon goed gedaan bij Psv,
maar keer op keer viel er wel 1 of meerdere belangrijke spelers weg en zo'n klap komt ook bij de ploeg aan vaak zie je dan wel dat er iemand opstaat maar dat is ook niet gelijk.
En dit seizoen is PSV heel erg gevaarlijk en heeft ie PSV beter laten spelen.

En @chivas_mx

der zijn wel degelijk spelers beter geworden: Labyad, Jetro Willems, en ook bij Mertens en Strootman zie je vooruit gang!

6 januari 2012 om 10:01

Er vielen spelers weg ja die werden verkocht.
Maar volgens mij heeft hij ook behoorlijk wat geld uitgegeven aan nieuwe spelers.
Met zijn materiaal dat hij had afgelopen 3 jaar had hij gewoon elk jaar kampioen moeten worden.
Dat lukt alleen goede trainers(frank De Boer is wel bezig om dat te worden) en een goede trainer is Rutten dus niet.

6 januari 2012 om 10:11

Waaruit maak jij op dat Frank de Boer een goede trainer aan het worden is?

On: Het lijkt me sterk dat Fred Rutten in beeld is bij Valencia, volgens mij is hij niet echt bekend met taal en cultuur daar, en zijn vorige avontuur in het buitenland heeft 'm niet veel gebracht.

6 januari 2012 om 10:12

Frank de Boer?! Als daar een andere trainer was aangetrokken was die er al uitgevlogen! Frankie mag alleen blijven omdat Cruijf dat wil. PSV heeft dit seizoen de sterkste selectie. Vorig jaar had Twente dat met Brian en Theo.

6 januari 2012 om 09:42

Hij heeft het gewoon goed gedaan bij Psv,
maar keer op keer viel er wel 1 of meerdere belangrijke spelers weg en zo'n klap komt ook bij de ploeg aan vaak zie je dan wel dat er iemand opstaat maar dat is ook niet gelijk.
En dit seizoen is PSV heel erg gevaarlijk en heeft ie PSV beter laten spelen.

En @chivas_mx

der zijn wel degelijk spelers beter geworden: Labyad, Jetro Willems, en ook bij Mertens en Strootman zie je vooruit gang!

6 januari 2012 om 10:46

Natuurlijk heeft PSV de afgelopen 3 jaar geen prijs kunnen pakken, maar dat lag niet zozeer aan Fred Rutten. Nee PSV had toen gewoon een te matige selectie. Het is altijd makkelijk om de trainer de schuld te geven, maar de spelers van PSV gaan hier echt niet vrijuit.

Fred Rutten + Valencia = gedoemd te mislukken.
Rutten is geen kampioenenmaker. Hij kan het leuk doen bij clubs uit de middenmoot of de subtop, maar niet bij de absolute top-clubs waar hij persé kampioen moet worden en waar hij week in week uit onder druk staat.

6 januari 2012 om 10:13

Wie je er ook voor zet, Valencia wordt voorlopig geen kampioen. In Spanje heb je gewoon Barcelona of Madrid dat kampioen wordt.

whoehahaha de giller van het jaar (tot nu toe) Fredje een club gaan trainen van een hoger niveau dan PSV (valencia), hij kan psv al niet aan. Nee, deze man moet het niet zo in de bol hebben - ik betwijfel of hij goed genoeg is voor de subtop van nl.

Voor de vragenstellers hierboven, wat heeft fred niet goed gedaan:
- in zijn eerste jaar afellay direct voor de verdediging posteren zodat hij sneller in balbezit komt - terwijl
iedereen ziet dat hij centrale middenvelder of beter hangend op links / rechts moet spelen.
- manolev opstellen.
- toivonen verkeerd gebruiken.
- te lang vasthouden aan engelaar
- Ik heb eigenlijk nooit een speler beter zien worden onder rutte (de spelers die dit jaar aangekocht zijn hebben genoeg talent om zichzelf te ontwikkelen - daar zie ik niet de 'hand' van rutte in (eerder cocu).
- Gegeven het spelersmateriaal vasthouden aan een raar soort 4-5-1 systeem(vorig seizoen) terwijl de kracht in de aanval zat met balasz. Rutte denkt te defensief, zelfs voor psv.
- tot slot dit seizoen: gegeven een gespendeerde 30M waar Rutte zeggenschap heeft gehad in de gehaalde spelers, heeft psv 1) een niet uitgebalanceerde selectie - de verdediging is niveau subtop 2) niet goed genoeg gepresteert - AZ is winterkampioen, ajax de beste club over 2011.

6 januari 2012 om 10:05

Dat jij zegt dat Ajax de beste club over 2011 is zegt al genoeg over jou, je bent zeker caberatier in opleiding?

6 januari 2012 om 10:26

Ajax is de best presterende club van 2011.. Dat is gewoon zo (VI). AZ winterkampioen met een op zijn best redelijke selectie. Ik ben het gewoon met zoefzoef eens. Afellay en Toivonen verkeerd gebruikt, Engelaar en Berg er te lang in laten staan, te verdedigende speelwijze t.o.v. het aanwezige materiaal, amper jeugd tot dit seizoen. Strootman en Wijnaldum die zich nu goed ontwikkelen is leuk maar die waren beide al international voordat PSV kwam. Nu heeft Fred ook geluk dat Mertens in de eerste paar weken van het seizoen zo ongeveer alle goals voor ons maakte anders was het niet veel geworden.
Wat hij wel goed heeft gedaan is de zaak Reis, mrja die is nu naar Vitesse. Daar hebben we dus ook vrij weinig aan ;. Lazovic heeft hij ook goed gebruikt, was een goed koppel met manolev. Mensen lopen wel de hele tijd blij te doen over Manolev maar in zijn eerste seizoen was het een hele goede rechtsback. Heeft niemand er aan gedacht dat dat kwam door de tandem met Lazovic? Toen die weg was was het niet veel meer.
Al met al: Rutten heeft vrij weinig gepresteerd.

6 januari 2012 om 10:20

Er staat toch dat Valencia hem wil, dus heeft Rutten het niet hoog in z'n bol...
Eerst goed lezen, dan reageren

Gaat lekker met Valencia. Als we de site moeten geloven spelen daar vanaf komende zomer Manolev en Sulejmani, met Fred Rutten op de bank. Yeah right....

Ik hoop dat dit bericht over Fred daadwerkelijk 'in de wandelgangen' blijft, en geen serieus verhaal wordt..

rutten moet echt niet naar valencia gaan hij past daar totaal niet als ik ehm was zou ik naar duitsland gaan of misschien wel ron jans opvolgen bij heereveen!

Erg jammer dat Kakuta nog weinig heeft alten zien.. Chelsea heeft zich een flinke straf op de hals gelegd voor dit talent, maar de Kakuta waarin iedereen een nieuwe Malouda zag, hebben we helaas nog niet gezien. Grote kans dat hij weer naar Dijon gaat, al zie ik hem liever in de PL. Maar hij heeft bij Bolton nieteens een basisplek, en eigenlijk ga ik er vanuit dat dit ook bij een andere club niet gebeurt.

Los van het feit dat ik niet gecharmeerd ben van Rutten denk ik wel dat het een goede trainer is.
Hij kan de meeste dingen best heel aardig máár hij kan geen resultaat halen bij een topclub omdat hij té defensief denkt. Dit is ook de reden dat ik geen fan van hem ben.
Hij zal het goed doen bij clubs in opbouw (destijds subtoppers als bijv Twente) ,maar de echte topclus? nee...

Alsof Valencia geen zelfrespect heeft kom op zeg die club is veeeel te groot voor Rutten!

Als ik Milan was zou ik Taiwo laten gaan en Santon kopen van Newcastle, heb je gelijk een goede potentiële LB en een niet goed functionerend LB verkocht.

Rutten is geen trainer voor een topclub.
En ik vindt de verkoop van goede spelers geen reden, aangezien elke club daar last van heeft. Twente, Ajax, Psv, Feyenoord hebben daar ook mee te maken . Een trainer van een topclub moet dat toch enigzins kunnen opvangen, aangezien je selectie (over het algemeen) meer kwaliteit bevat en breder is.

Ik vind Rutten een goede trainer, maar ik vind dat hij niet de uitstraling en de prestaties geleverd heeft om bij een topclub te werken. Hij was veel belovend bij Twente en onder Hiddink, maar bij Schalke en PSV is het er nooit echt uitgekomen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren