Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Vier Serie A-clubs strijden om Feyenoorder

Laatste update:
/
Chelsea gaat werk maken van de komst van Kwadwo Asamoah. De Ghanees is in beeld sinds bekend werd dat Antonio Conte aan de slag gaat op Stamford Bridge. De Italiaanse oefenmeester werkte bij Juventus zeer prettig samen met Asamoah en hoopt dat in Londen opnieuw te gaan doen. The Blues hebben 20 tot 25 miljoen euro over voor de middenvelder. (La Gazzetta dello Sport)
/
AC Milan staat voor een overname door een Chinees consortium en voor de fans van de club valt te hopen dat die deal doorgaat. De Aziatische investeerders kijken namelijk niet op een euro meer of minder en dat opent de deur naar een rentree van Zlatan Ibrahimovic. Milan probeert dat al langer, maar mist nu de financiële slagkracht. Dat kan binnenkort dus gaan veranderen. (La Gazzetta dello Sport)
/
Rick Karsdorp is in het afgelopen seizoen uitgegroeid tot een onbetwiste basisspeler bij Feyenoord en dat is ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. Vooral in Italië schijnt men gecharmeerd te zijn van de rechtsback: Udinese, AS Roma, Lazio en Sassuolo hebben interesse. De 21-jarige verdediger heeft nog een contract tot de zomer van 2020. (TMW)
/
Leicester City is al gestart met de zoektocht naar versterkingen voor komend seizoen. The Foxes hebben hun pijlen onder meer gericht op Lucas Pérez, die bezig is aan een uitstekend seizoen bij Deportivo la Coruña. De 27-jarige aanvaller scoorde al zeventien keer en was tevens goed voor tien assists. Hij moet in het King Power Stadium als back-up gaan dienen voor Jamie Vardy. (AS)
/
Lazio haalde in 2013 Lucas Biglia van Anderlech. De Romeinen zijn van plan om opnieuw in Brussel te gaan winkelen als de Argentijnse mannetjesputter vertrekt: Steven Defour staat naar verluidt namelijk bovenaan het lijstje om Biglia te vervangen en de Belg ziet een overstap naar Rome wel zitten. “Het zou moeilijk zijn om nee te zeggen tegen een aanbieding uit Italië, als het een goede club is, waarom niet?”, vertelt hij. (DH)
Is Rick Karsdorp al klaar voor een volgende stap?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Daar kan hij wel het verdedigend aspect bijschaven, want dat is gewoon nog dramatisch. Aanvallend is hij geweldig. Gewoon nog een jaar Feyenoord uiteraard.

Club als udinese of sassuolo is wel iets waar hij basis kan staan. Staan ook bekend als springplanken naar topclubs in italie of elders.

13 mei 2016 om 10:14

@twtje: nee want natuurlijk. Waarom zou je bij Feyenoord blijven, altijd europees spelen, altijd in de picture voor Oranje zijn?? Nee je moet naar Sassualo vechten tegen degradatie in een Italie waar door de economische crisis de salarissen ook nooit zeker zijn. Effe serieus, meen je dit?

13 mei 2016 om 10:34

Voor een groot deel met je eens. Behalve altijd in Europa spelen, volgens mij klopt dat niet helemaal.

13 mei 2016 om 10:40

Vechten tegen degradatie? Saussuolo is tegenwoordig subtop in Italie. Ze strijden zelfs om europees voetbal dit jaar.

13 mei 2016 om 11:38

kan morgen voorbij zijn. Feyenoord is toch een veel grotere club als Sassuolo man! Daarbij geloof ik ook niet dat Sassuolo nou zo'n dikke vette salarissen betaald. Het past gewoon in de overdreven sfeer die er hangt dat elke club in het buitenland beter is dan de nederlandse top. En dat is gewoon niet zo.

13 mei 2016 om 12:09

Wat klets jij nou weer. Elke club in de serie A is niet in geldnood en betaald gewoon netjes de salarissen

a) toch grappig dat als je een x treegen een italiaanse club goed speelt, ze je daar direct willen hebben.....
b) Karsdorp heeft zn hele leven nr 10 gespeeld. Ik begrijp best dat hij daar tekort komt voor de top, en ze bij feyenoord een rechtsback nodig hadden. Maar uiteindelijk zal Rick toch wel gewoon op het middenveld wilen spelen toch? Verdedigend vind ik m ook gewoon niet sterk genoeg.

Ik vind deze jongen nou juist een speler voor het nieuwe Nederlands elftal!
Gewoon kans geven
Zou nog 2/3 kaar bij Feyenoord blijven
Dan eventueel na clubs niveau van Milan inter lazio dan sta je sws basis als die zo door gaat

Naar lazio gaan samen met de vrij

13 mei 2016 om 13:33

Laat me niet lachen Lazio heeft al betere rechtsbacks dan hem en als ze een nodig hebben kunnen ze het beste Giulio Donati halen bij Mainz 05

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren