Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Vier opties blijven over voor Ribéry na afwijzen PSV

Laatste update:
/
Manchester United is er alles aan gelegen dat Marco Rojo in de komende weken nog vertrekt, daar Fenerbahçe geïnteresserd is. The Red Devils zijn zelfs bereid om te betalen om afscheid van de Argentijnse verdediger te nemen. (Daily Mirror)
/
Chelsea kan Tiemoué Bakayoko nog lozen in de komende weken. De Franse middenvelder, eerder in verband gebracht met AS Monaco, is ook bij Paris Saint-Germain op de radar verschenen. (Daily Express)
/
Franck Ribéry heeft, ook na het afwijzen van PSV, over belangstelling weinig te klagen. De transfervrije aanvaller wordt begeerd door Dynamo Moskou, Spartak Moskou, Fiorentina en Everton. (90min)
/
Celtic staat op het punt om Birger Meling over te nemen van het Noorse Rosenborg BK. De vleugelverdediger moet in Glasgow de opvolger worden van de naar Arsenal vertrokken Kieran Tierney. (Scottish Sun)
/
Renato Sanches hoopt Bayern München in de komende weken nog te verlaten. De Portugese middenvelder is ontevreden over zijn perspectief op speeltijd bij der Rekordmeister. (Sport1)
/
Napoli zou met het Ecuadoraanse Barcelona SC al een akkoord hebben over Leonardo Campana. Er bestaat echter nog de nodige concurrentie voor de spits, die tevens begeerd word door Juventus, Real Madrid en AC Milan. (AS)
Bij welke club zou Franck Ribéry het best passen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Everton heeft Iwobi gehaald en ze hebben ook nog Bernard, Bolasie en ook nog Richarlison( kan zowel lb als sp) die allemaal linksbuiten kunnen spelen. Ik zou als ik Marcel Brands was dus niet Frank Ribery halen,die wel veel salaris zal eisen, aangezien Everton al breed zit in de linksbuitens.

Niet te klagen.... Everton lijkt me niet serieus, en de andere ploegen zijn toch ook niet geweldig. Hij zou nog kunnen cashen / afbouwen in Turkije (hier echter niet genoemg), wat mooi is om te wonen en voor de passie van de fans, maar bij een Italiaanse subtopper / middenmotor zie ik hem niet tekenen, en Rusland lijkt me ook niet zijn ding.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren