Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Verdediger vraagt Real om transfer naar Van Gaal

Laatste update:
/
Manchester City versterkte zich in januari nog met Wilfried Bony, maar gaat in de zomer wederom op zoek naar een spits. De club verwacht namelijk afscheid te nemen van Stevan Jovetic en Edin Dzeko en in dat geval komt Danny Ings in beeld als vervanger. De goalgetter is goed op dreef voor Burnley en beschikt daar bovendien over een aflopend contract. Het inlijven van een Engelsman is bovendien goed voor de 'homegrown quota'. (Daily Mail)
/
Harry Kane heeft een zeer gevaarlijke uitlating gedaan. De spits-in-vorm van Tottenham Hotspur geniet momenteel van het sterrendom in Noord-Londen en dat verleidde hem tot het doen van de uitspraak dat hij zijn hele leven wil blijven. 'Ja, dat heb ik al vaker gezegd. Als ik hier over tien jaar nog speel, ben ik een trots en bevoorrecht man. Deze club heeft me alles gegeven", zegt de 21-jarige doelpuntenmachine. (The Telegraph)
/
Raphaël Varane heeft de clubleiding van Real Madrid gevraagd om een transfer. De 21-jarige Varane is niet tevreden met het toekomstperspectief dat hem geboden wordt in Santiago Bernabéu en bij Manchester United kan de jongeling wel rekenen op een vaste plek in het centrum van de defensie. Manager Louis van Gaal wil tot circa 35 miljoen euro gaan voor Varane. (Daily Mirror)
/
Mario Balotelli hoopt een manier te hebben gevonden om zijn Liverpool-carrière alsnog van de grond te krijgen. De Italiaanse spits stuitte onlangs op de oude scheenbeschermers van Luis Suárez, die de Uruguayaan achterliet na zijn vertrek naar Barcelona. Super Mario zag potentie en belde Suárez meteen op met de vraag of hij de beschermers mocht gebruiken. Op hoop van zegen, zeg maar. (The People)
/
De verrichtingen van Chancel Mbemba worden nog steeds zeer nauwgezet gevolgd door scouts van Newcastle United. De jonge stopper speelde zich vorig seizoen al in de basis bij Anderlecht en bevestigt dit jaar dat hij over een forse portie talent beschikt. De zesvoudig international van Congo is door zijn opvallende spel allang geen goedkope jongen meer: hij moet minimaal acht miljoen euro kosten. (The Sun)
Raphaël Varane doet er goed aan om Real Madrid te verlaten

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Varane is de toekoms.

Hoezo klikt de meerderheid op ja?
Real is de club voor varane om uit te groeien als een legende
Als die word gekocht doorMan U en komt te sitten zonder hulpmaatje (nu ramos,pepe) zie ik hem niet zo goed worden

2 maart 2015 om 21:23

Als hij zijn levenlang bij Real blijft kan hij daar inderdaad een legende worden. Ik neem aan dat Real hem gewoon wil houden als opvolger van Pepe. Wellicht dat United kan proberen een dubbeldeal te regelen met Pepe en Varane, maar lijkt me sterk dat Real daar aan mee zou werken

2 maart 2015 om 21:43

Omdat real toch wel weer nieuwe verdedigers gaat kopen. Man u is 1 van de weinige clubs die spelers van begin tot eind van hun carriere heeft spelen dus in dat opzicht weet je wel zeker dat ze je niet zomaar gaan vervangen om maar weer een grote naam te kopen.

Varane lekker naar Manchester United verhuizen beter ook voor hem zelf

2 maart 2015 om 21:20

Leg eens uit waarom dit beter voor hem is? Wat uitleg zou welkom zijn.

2 maart 2015 om 21:21

Waarom zou hij vertrekken. Bij real traint en speelt hij met de beste. Bovendien speelt hij alleen maar beter met een speler als ramos of pepe naast hem.

Bullshit verhaal (net zoals dat van Marquinhos) deze jongen word een grote bij Real Madrid. Ik zie hem graag komen hoor, want alles is beter dan Evans atm.

Hoop dit al sinds de aanstelling van Van Gaal!
Geweldenaar deze fransman, verdediger van de toekomst.

Gok dat United Varane, een spits, een RB, een CM en een vleugelspeler haalt.

De Gea

Jones - Varane - Rojo - Shaw
Carrick - Fellaini
Rooney
Di Maria v.persie Januzaj

2 maart 2015 om 21:25

Denk je nu echt dat Real Varane zal laten gaan? Is een speler voor de toekomst en zo weinig speelt die niet als ze hier geregeld doen voorkomen. Zoek even op hoeveel minuten hij al in de benen heeft dit seizoen. Real is nooit op geld uit voor een speler omdat dat niet hun doel is. Varane zal binnen een jaar of max twee een veel verbeterd contract krijgen wanneer hij titularis wordt. Pepe zal waarschijnlijk veel sneller vertrekken dan Varane dit zou doen.

2 maart 2015 om 21:26

Ik zou herrera er ook bij zetten hoor! Komt de laatste weken steeds beter in vorm

2 maart 2015 om 23:22

Inderdaad, daarbij kan Fellaini niet verdedigen, dus om die nu op cvm te zetten...

Lijkt me geweldig als hij volgend jaar naar Chelsea komt als opvolger van Terry. Samen met Zouma heb je dan een heerlijk duo dat ver naar voren kan verdedigen. Mourinho was wel de trainer die hem tot nu toe de meeste kansen gaf dus hopelijk heeft die een streepje voor.

Varane speelde gisteren goed bij Real en ik geloof nooit dat Real zulk groot talent de deur uit gaat laten lopen en zeker niet voor 35 miljoen als je weet dat Luiz voor 50 miljoen naar Psg is gegaan.

Heb gehoord dat hij voor 25 miljoen weg mag, dat is toch niets voor zo'n groot talent...

2 maart 2015 om 22:27

Dat zou echt wanbeleid zijn. Wereldspeler in wording. Zuma/Varane wordt bij Frankrijk echt een beestenduo

2 maart 2015 om 22:45

Frankrijk heeft op dit moment echt een goeie lichting als het gaat om centrale verdedigers. Om Varane, Zouma, Laporte, Mangala (vormdip) en Umtiti maar even te noemen. Ik vergeet er vast een paar, maar ik denk dat Laporte en Varane het beestenduo van Frankrijk wordt. On: Raphaël moet lekker blijven Real, zijn vaste basisplek krijgt die wel. Het zou toch krankzinnig zijn als je Real verlaat omdat je niet alles speelt, terwijl je nog maar 21 (?) jaar bent. Bovendien denk ik dat Varane zelf verstandig genoeg is om te blijven.

3 maart 2015 om 00:22

Dat is verdomd veel voor een speler van 25 miljoen.
Die nog niet zo heel veel heeft laten zien.

Dertig miljoen voor Varane. Lekker door blijven dromen.

Waarom heeft de meerderheid op ja gestemd bij de poll. Als Varane nog even wacht is hij dalijk gewoon vaste basis bij één van de beste clubs ter wereld. Pepe is ook niet de jongste meer en gaat waarschijnlijk ook nog weg. Het zou een domme zet zijn van Varane. Je zit nu al op het hoogst mogelijk niveau en naar United is toch wel een niveautje omlaag.

Bendtner is de best speler die de wereld ooit heeft moge kennen en real is niet goed in hun hoofd als ze varane verkopen dan word ik echt gek

Neeeneee

Voor man utd wel een betere vd dan die rojo ofzo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren