Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Van 't Schip neemt Ajacied met zich mee

Laatste update:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat Ajax niet dezelfde assistenten behoud als vorig seizoen. Dat ging toch erg goed? Waarom veranderen?

22 juli 2019 om 01:28

Schreuder was al weggehaald door Hoffenheim om daar hoofdtrainer te worden dus dat was sowieso al geen optie meer.

hoe komt een land als Griekenland terecht bij de ex trainer van FC twente, Melbourne City en PEC Zwolle als bondscoach van hun nationale elftal? Griekenland is misschien geen Duitsland ofzo maar toch een redelijk groot voetballand

22 juli 2019 om 11:16

Bekende naam, mooi lijstje in de voetballerij, goede zaakwaarnemer en je kan het zo de rest van je leven uitzingen met leuke klusjes. Denk niet dat het een groot succes gaat worden overigens. Van 't Schip mist daarvoor mijn inziens het echte aanzien dat een hoofdtrainer moet hebben. Als van 't Schip tegen je tekeer gaat dan ben je toch niet onder de indruk als Griek zijnde?

Prima! Ik heb geen hoge pet op van Winter. Hij zal echt wel iets nuttigs doen als assistent zoals hesjes uitdelen of zoiets, maar als trainer/coach stelt hij weinig voor, zoals we bijvoorbeeld gezien hebben bij een jeugdelftal van Oranje....

22 juli 2019 om 01:11

Meer als hesjes uitdelen hoor, pionnetjes op de juiste plek zetten, wellicht tijdens de rust warme thee ophalen in de kantine...

Wat heeft het Griekse elftal nou aan van ‘t schip en Winter , zoveel andere trainers in de wereld beschikbaar ,

Onzin

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren