Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Van Persie kan alsnog aan de slag in Serie A

Laatste update:
/
Brendan Rodgers ging er eerder dit seizoen van uit dat zijn laatste uur geslagen had bij Liverpool. The Reds verloren in november van Crystal Palace, destijds de vierde nederlaag op rij, en de trainer dacht dat zijn ontslag aanstaande was. “Het team functioneert niet, dan maakt het niet uit hoeveel steun je hebt. Dat gevoel had ik”, zegt de Noord-Ier. Rodgers bleef echter aan en Liverpool doet nu volop mee om een Champions League-ticket. (Daily Mirror)
/
Anto Coric kan komende zomer bezoek uit Duitsland verwachten. De aanvallende middenvelder van Dinamo Zagreb wordt gevolgd door scouts van Borussia Dortmund, die tot op heden zeer positief zijn. De zeventienjarige jeugdinternational kwam dit seizoen tot veertien optredens voor zijn club, waarvan drie in de Europa League. Dortmund wil door snel te handelen de concurrentie voor zijn. (Vecernij)
/
Juventus doet nog volop mee in de Champions League, maar beseft dat het gat met de absolute top van Europa nog behoorlijk is. Volgend seizoen moet dat verder worden gedicht en de komst van een topspits is daarvoor een vereiste. Op het lijstje met potentiële kandidaten staan onder meer Edinson Cavani, Radamel Falcao en... Robin van Persie. De spits was vorig jaar ook al in beeld bij i Bianconeri, maar bleef toen in Manchester. (La Gazzetta dello Sport)
/
Napoli houdt rekening met het vertrek van Gökhan Inler en zoekt een opvolger. Het oog van i Partenopei is daarbij gevallen op Mirko Valdifiori, die al sinds 2008 voor het bescheiden Empoli uitkomt. De 28-jarige middenvelder krijgt zodoende wellicht de mogelijkheid om op relatief late leeftijd zijn opwachting te maken in de top van de Serie A. Napoli’s technisch directeur Riccardo Bigon wil snel in gesprek met Empoli. (La Gazzetta dello Sport)
/
Het lukt Huub Stevens maar niet VfB Stuttgart boven de degradatiestreep te trekken en dat kost de Nederlander de kop. In Stuttgart kijkt men alvast naar de toekomst. Stevens gaat zijn ontslag krijgen en Alexander Zorniger is degene die de coach moet opvolgen. Zorniger leidde RasenBallsport Leipzig van het vierde naar het tweede niveau, maar werd in februari ontslagen. (BILD)
Robin van Persie heeft Juventus nog wel iets te bieden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

RvP naar Juve, dat zou echt een geweldige aankoop voor Juventus zijn!

6 maart 2015 om 09:13

Denk het ook. Oude spelers lijken in italie vaak goed mee te kunnen.

6 maart 2015 om 09:18

Ja dat denk ik ook. Ik vind dat United nu een echte topspits moet halen. En dat is RVP absoluut geweest, maar die heeft zijn beste tijd gehad.
RVP en Falcao weg, ben benieuwd wie ze dan zullen halen

6 maart 2015 om 10:04

Het is grappig hoe iedereen topspitsen zoals RVP en Falcao zo snel afschrijven, omdat zij even niet zo goed presteren als de jaren hiervoor. Geen 1 van de 2 is het voetballen verleerd, en zijn gewoon nog topspitsen.
Als Falcao of RVP een paar weken achter elkaar scoren of belangrijk zijn dan hoor je niemand meer hierover. Ik vind het jammer dat leden hier op voetbalzone voetballers zo snel afschrijven...

6 maart 2015 om 10:25

Van persie is eigenlijk al 2 seizoenen over zijn top heen. Zodra Ferguson wegging eigenlijk. Falcao raakt geen knikker meer. Probeert leuk mee te voetballen maar is zijn dodelijke scherpte allang kwijt, sinds Monaco al heb ik het idee.

Nee niks met even een vorm dip, een dip van meer dan een jaar noem ik geen dip meer

6 maart 2015 om 10:32

Wie heeft het over een dip? Wie zegt dat hij zij scherpte niet weer terug kan krijgen? Falcao speelt niet eens zo lang sinds zijn blessure (die bijna een jaar duurde) komt bij een ploeg terecht waar die niet tot zijn recht komt omdat van gaal zijn spitsen zwaar misbruikt door niet met flankspelers te spelen etc. Mensen zijn op dit moment veelste hard voor falcao hou er rekening mee dat die net van een blessure komt en nog moet wennen aan heel de premier league.

6 maart 2015 om 10:42

Ik vind het een beetje naïef van je. RVP is gewoon over zijn top heen, en die zou nog best wel eens kunnen opleven bij een andere club. Maar niet meer bij United, of iig dit zeer matige United. En Falcao heeft nog helemaal niks laten zien bij United, dus waarom zouden ze die voor een godsvermogen over gaan namen?
Het is tijd om weer een echte wereld spits te halen.

Beste tijd van RvP is voorbij. Het zou wel mooi zijn als hij naar Juve gaat maar, je weet maar nooit met de wandelgangen.

NO! Als Pogba vertrekt gewoon all-in gaan voor Cavani. Gewoon by far de beste van die 3. En mocht Pogba voor 80mil gaan moet het financieel lukken, denk dat Cavani er ook voor staat.
Falcao en zeker RvP hebben beste jaren gehad. Nog gevaarlijke spitsen en dat zullen ze altijd blijven maar nee....

6 maart 2015 om 09:47

Voor Pogba kun je echt wel Cavani en v. Persie halen denk ik. Allebei niet de sterren in hun team op dit moment.

6 maart 2015 om 09:53

Maar Juve zoekt niet 2 spitsen, een topspits is genoeg en het geld wat Juve dan nog over heeft kan mooi aan een nummer 10 besteedt worden bijvoorbeeld, iemand als Firmino van Hoffenheim.

6 maart 2015 om 10:03

Weet je wat ik alleen niet begrijp.
Juve is al jaren, maar dan ook echt jaren, bezig met spitsen halen. Morata, Tevez, Llorente, Vucinic, Osvaldo(huur weliswaar) en Anelka(huur weliswaar) zijn namen die mij de binnen schieten van de afgelopen 5 jaar.
Het lijkt, met nadruk op lijkt, een spitsenkerkhof te zijn. Zou je juist niet eens voor continiuteit gaan op dat gebiedt??

6 maart 2015 om 10:42

vergeet Lord Bendtner niet Conti. Heeft ook 3 minutes of fame gehad in Turijn

Osvaldo en Anelka waren faalhazen. Verre van niveau dat Juve nastreeft. Llorente vind ik niet gefaald, vorig seizoen heel behoorlijk gedaan. Dit seizoen mindere vorm en tactiek van Allegri ligt hem volgens mij niet zo. En voor die prijs (0 euro) vind ik hem niet gefaald.
Vucinic is nooit een doelpuntenmachine geweest maar toch zeker een heel erg gewaardeerde kracht jarenlang. Tevez doet het gewoon top maar gaat terug naar Argentinie, zijn goed recht en Morata is jong talent die bij vlagen laat zien heel goed te zijn. Die ga ik niet afschrijven.

Heel veel ploegen slijten spits na spits. Meeste ploegen zelfs. Maar Juventus spitsenkerkhof noemen zou ik niet doen. Meeste doen/deden heel behoorlijk tot goed. De gefaalde waren al dood en begraven bij vorige clubs.

6 maart 2015 om 12:07

Hahahahaha, het beste paard van stal vergeet ik dan weer! Schande, mijn wel gemeende excuses.

Ik bedoelde niet zozeer dat ze falen, want de huurlingen mogen duidelijk zijn. Laat ik het anders proberen te formuleren: Weet Juve wel wat ze willen qua spitsen? Daar lijkt het namelijk niet op. Zoals je zegt, Lorente, Morata, Tevez doen het naar behoren/goed. Waarom veel uit gaan geven voor een topspits, terwijl je een Immobile verkoopt. Ik vind het lastig te rijmen eerlijk gezegd. Het lijkt alsof ze totaal niet weten wat ze zoeken en als ze het wel weten, ze maar genoegen nemen met minder op daarna toch weer die topspits proberen te halen wat niet lukt en dan weer genoegen nemen met een ander die ook minder is.

Snapje een beetje wat ik bedoel??

6 maart 2015 om 12:52

Ik snap zeker wat je bedoeld. Ik hoop daarom ook van harte dat Morata gewoon blijft en en spits als Cavani die nog jaren meekan komt. Die 2 kunnen dan vaste spitsenduo spelen voor jaar of 5-6 minimaal.
Het is voor veel Juventino's wel vervelend af en toe telkens die nieuwe spitsen. Zeker als je afgelopen jaren gelinkt word aan falcao en RvP in topvorm. Cavani. Jackson Martinez, Lisandro Lopez in zijn beste jaren etc. En dan komen vaak Matri, Anelka, Osvaldo weer Matri en Il Grande Bendtner.

6 maart 2015 om 13:31

@ Yorickjuve

Kan je dan niet gewoon vaststellen dat, hoe zonde het ook is, Juve klaarblijkelijk niet zo interessant meer is voor topspitsen die langer mee kunnen? Het lijkt dus alsof ze genoegen nemen met minder en dus maar wéér van spits wisselen, zoals de afgelopen jaren is gedaan. Ik zou persoonlijk zeggen van: Als mijn gewenste topspits niet komt, dan hou ik het zoals het nu is, want beter wordt het niet. De spelers die er zijn doen het goed, maar ik wil beter en dat lukt jammerlijk niet.

Snap dat het redelijk frustrerend is!
Anderzijds: Het lijkt alleen alsof het bij topspitsen niet lukt, de rest doen jullie veelal goede zaken voor een 'schijntje'.

6 maart 2015 om 10:26

Denk niet dat cavani naar juve wil, rvp zou dat denk ik meer willen

6 maart 2015 om 10:36

Waarom zou Cavani er niet op zn minst open voor staan? Verpieterd op de flank in Parijs. Kan terug naar land waar hij furore maakte en nog steeds om prijzen spelen. Zal de grote man zijn bij Juve en financieel word het wel minder maar Juventus spelers zijn toch geen arme mannen.

6 maart 2015 om 10:39

Omdat hij vaak speelt wel hoor, niet in de spits en ik denk dat de uitdaging juist ligt bij het hogerop zoeken, dat zal dan in Engeland zijn of top 2 Spanje

6 maart 2015 om 10:44

Vaak spelen maar op positie die je niks vind. En dan naar Barca om 2de viool te spelen achter Suarez, messi en Neymar? Of naar Real waar Ronaldo iedere bal moet hebben? Of concurrentie aangaan met Costa of Aguero? Ik zou als Cavani zijnde toch 2x nadenken over die opties.

6 maart 2015 om 11:16

Eerste spits bij united of Arsenal zou ik toch wel verkiezen boven Juventus, zeker aangezien hij zich al bewezen heeft in italie

6 maart 2015 om 12:54

Man United i go with that. Maar Arsenal? Jij hebt over stap hogerop. Arsenal hogerop ten opzichte van Juve? En Psg? Arsenal is niet beter of groter dan die 2.

6 maart 2015 om 14:10

ben ike igenlijk mee eens, enig pluspunt van arsenal is dat ze in de BPL spelen

6 maart 2015 om 11:56

Ik kan me niet voorstellen dat een wereldspeler als van Persie zijn carriere af wil sluiten bij Juventus. Dit is toch een beetje net niet in een competitie waar ik ontzettend veel respect voor heb maar die de laatste jaren toch een beetje naar beneden aan het glijden is ( wel hoopvolle resultaten in Europa dit jaar!).

Van Persie moet lekker bij United blijven want als je goed naar hem kijkt tijdens wedstrijden zie je dat hij nog steeds geweldige loopacties heeft, maar het is ook een spits die het van aanvoer moet hebben en bij dit sputterende United is dat niet echt aanwezig.

Mbemba van Anderlecht zou rond zijn met Porto.

Nee dank u. Zowel Falcao als Van Persie heb ik geen vertrouwen in. Doe mij maar een hardwerkende bikkel als Cavani.

6 maart 2015 om 10:26

Zou cavani weer een stap terug willen doen? Ik denk als cavani weggaat bij PSG hij naar Engeland gaat of naar top 2 Spanje. De rest is niet echt een verbetering, zowel financieel als sportief niet

6 maart 2015 om 12:11

Van op de bank bij PSG naar de basis van Juve is gewoon een vooruitgang, daarbij speel je dan ook nog eens in een sterkere competitie. Bij Real of Barca zal hij ook op de bank belanden, net als bij Chelsea of City. En Arsenal schat ik niet zo hoog in als Juve.

6 maart 2015 om 12:38

maar hij speelt helemaal niet op de bank bij psg dus je je reactie is ongeloofwaardig

Gewoon lekker terug naar Excelsior, die man zijn tijd zit erop. leuk gedaan in Engeland nu de pijp aan Maarten geven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren