Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Van Gaal zwaait tiental Mancunians in de zomer uit

Laatste update:
/
De kans dat Rasmus Bengtsson naar Malmö FF gaat, lijkt steeds groter te worden. De club heeft Johan Hammar namelijk verhuurd aan Frederikstad en de stopper van FC Twente is in beeld om die speler op te volgen. “We zien wel wat er deze maand gebeurt, ik ben nu nog gewoon speler van Twente. Verder wil ik er niet op ingaan. Mijn zaakwaarnemer regelt de contacten”, laat de 28-jarige Zweed weten. (Fotbollskanalen)
/
Excelsior hoopt het geraamte van de spelersgroep intact te houden voor volgend seizoen. De club hoopt spelers als Sander Fischer, Daan Bovenberg en Bas Kuipers langer aan zich te binden. “Maar het is het recht van die jongens om even te wachten. Het is moeilijk om je bij een club als Excelsior te profileren in de Eredivisie, maar deze jongens hebben het uitstekend gedaan”, zegt oud-spits Geert den Ouden. (RTV Rijnmond)
/
Louis van Gaal gaat de selectie van Manchester United compleet naar zijn hand zetten. Drie spelers moeten sowieso komen van de oefenmeester: Nathaniel Clyne (Southampton), Mats Hummels (Borussia Dortmund) en Danny Ings (Burnley). Daarnaast mogen er tien spelers vertrekken: onder anderen Rafael, Jonny Evans en Javier Hernández hoeven niet te rekenen op een langer verblijf op Old Trafford. (The Telegraph)
/
Roberto Firmino speelt na de zomer in de absolute top van Europa, zegt zaakwaarnemer Roger Wittmann van de sterspeler van TSG Hoffenheim. Dat is niet zo raar, gezien de belangstelling. We maken een opsomming: Liverpool, Arsenal, Chelsea, Manchester United, Bayern München, VfL Wolfsburg, Schalke 04, Borussia Dortmund, Internazionale, AC Milan, Juventus, Atlético Madrid en Zenit Sint-Petersburg hebben interesse. (BILD)
/
Johannes Geis staat in de belangstelling van de halve Bundesliga en ook vanuit het buitenland is interesse in het ‘Mittelfeld-Juwel’ van FSV Mainz 05. Die club wil de 21-jarige Geis niet kwijt, maar in Duitsland denkt men dat de club voor tien miljoen euro best zaken wil doen. Geis wordt genoemd bij clubs als Schalke 04, Borussia Mönchengladbach en VfL Wolfsburg. (BILD)
Gaat Louis van Gaal weer een titelkandidaat maken van Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wij alle spelers die eventueel een transfer gaan maken, staat Manu als geïnteresseerde genoemd.
Ramos, Ronaldo, hummels en nu weer firmino...

Misschien een keertje ophouden met alle echte Manchester lads buitengooien Louis? Zou je iig geliefder maken bij de fans

de gea
clyne
ramos
hummels
shaw
Aguero
14 maart 2015 om 13:03

Al die echte Manchester lads zijn de rede waarom United er zo slecht voor staat, meer dan de helft kan het niveau niet aan.

14 maart 2015 om 14:39

Er zijn genoeg spelers die weg kunnen bij Man Utd. Dat geeft ook weer ruimte voor nieuwe toppers, dan alleen maar bijkopen.

Clyne en Hummels zouden prima versterkingen zijn, waar wat je met Danny Ings moet... die speelt net 1 leuk jaartje bij Burnley... lijkt me niet de spits voor United.

Kan iemand me wat meer vertellen over Danny Ings, heb hem 1keer zien spelen en dat was tegen man utd.

14 maart 2015 om 13:22

Leuk jaartje met Burn. Een typische Britse spits. Scoort vaak op de juiste momenten. Kan beter naar het niveau van Everton of Spurs gaan.

Met het verkoop van deze tien spelers zullen er de nodige miljoenen binnen komen. Mocht van Persie er ook bij zitten dan zal hij denk ik het meeste opleveren. En waarschijnlijk zal de familie Glazer weer een behoorlijke cheque uitschrijven voor aankopen. Dan zou ik voor willen stellen aan Louis om de volgende aankopen te doen. Ten eerste maar je twee ruildeals met Mata en Di Maria en Ronaldo en Bale. Dan moet hij aankloppen bij Spurs voor Jantje en Christian. Vervolgens zal hij Matuidi en Van der Wiel moeten overnemen van Psg. En Sergio Ramos of Piqué moeten vervolgens de leider in de verdediging van Man Utd worden maar ik koos voor Ramos in de opstelling. En met Nigel De Jong sluit ik af. Met Nigel het een blok beton op het middenveld en met de defensieve en aanvallende kwaliteiten naast hem van Matuidi heb je een ijzersterk duo daar staan. Dan kunnen ze zo de Champions League weer in. Fantastisch elftal toch. Oja, en voor de wissels zou ik toch ook Memphis Depay en Quincy Promes halen. Twee groeibriljanten éérste klas.

De Gea
van der Wiel
S. Ramos
Vertonghen
Shaw
Matuidi
N. De Jong
Eriksen
Ronaldo
Rooney
Bale
14 maart 2015 om 13:48

Denk dat Piqué handiger zou zijn aangezien dat een 'jeugdproduct' van United is. Verder snap ik je gedachtegang al zou ik zelf wat andere keuzes maken...

14 maart 2015 om 14:07

Wie zou jij nemen dan? Opstelling a.u.b.

15 maart 2015 om 23:06

Deze opstelling met Sven Bender met de punt naar achter en Mata en Di Maria wisselend van vleugels...

De Gea
Clyne
Pique
Jones
Shaw
Herrera
S. Bender
L. Bender
Mata
Rooney
Di Maria
14 maart 2015 om 14:21

En toen sloot je Football Manager weer af.

14 maart 2015 om 14:32

Echt hè hahaha. Ramos zal ook echt de beste club van de wereld verlaten voor Man U. En dan zeg je ook nog dat Real Bale en Ronaldo gaan ruilen voor Di Maria en een mislukte Mata.

14 maart 2015 om 14:57

Ik speel geen Football Manager. Alleen fifa en pes....

14 maart 2015 om 14:49

Jij denk fifa 13 met Manchester City?

14 maart 2015 om 15:36

Volgens mij heb je je Playstation nog aan staan.

Mijn gedacht.
Van Gaal zwaait geen enkele speler uit.
Als hij niet bij de eerste vier eindig,wordt hij zelf uitgezwaaid.

Begin dan met Van Gaal eruit te gooien haha. Rafael is best een goede rechtsback, maar erg blessuregevoelig. Manchester United moet sowieso een nieuwe rechtsback halen, want Valencia is natuurlijk een rechter aanvaller. Als er 1 of 2 nieuwe cv's worden gehaald, dan kunnen er anderen weg. Dat wordt een keuze maken uit Evans, Smalling, Jones en Mcnair om te laten vertrekken. Er kan ook een andere keuze worden gemaakt dan Evans. Hernandez en Nani mogen vertrekken. Falcao behouden of ruilen voor Cavani. Rooney is niet de creatieve middenvelder met de steekpasses, maar is ook niet de veelscorende spits. Misschien naast Rooney in de spits Cavani.

Als je toch een heel nieuw team zou kopen, kun je dit misschien proberen?

Cillssen
Valencia
Vlaar
Indi
Boilesen
Young
Cleverly
Chadli
Rivaldo
El hamdaoui
Ronaldo
15 maart 2015 om 11:47

Goed elftal, nee met dit elftal speelt Man United over drie jaar in de league two.

Lindegaraard zal gaan, Rafael, Evans, Thorpe, Cleverley, misschien Carrick, Nani, Hernandez, Falcao, Keane. Als ze dan Hummels, Clyne en de Jong halen is de selectie al zo goed als klaar, staat er een aardig teampje waarmee je in ieder geval mee kan doen om het kampioenschap, ook als er veel blessures zijn.

De Gea
Clyne
Hummels
Rojo
Shaw
Herrera
De Jong
di Maria
Mata
Januzaj
Rooney

Mocht Mandzukic bij Atletico vertrekken na dit seizoen, dan zie ik in Firmino een goede opvolger. Snel, sterk aan de bal, goede afmaker en kan zowel in de spits als op 10 spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren