Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Van Gaal kan droomaankoop snel verwelkomen

Laatste update:
/
AC Milan doet er nog steeds alles aan om Adel Taarabt terug te halen naar San Siro, maar de Italianen krijgen concurrentie. Ook Besiktas heeft zich namelijk gemeld bij Queens Park Rangers en de Turkse topclub is bereid om het gevraagde transferbedrag, zo'n 6,5 miljoen euro, in een keer op te hoesten. Dat laatste zou de Engelsen er wel eens toe kunnen doen besluiten om i Rossoneri links te laten liggen. (The Times)
/
Liverpool trok al acht nieuwe spelers aan, maar Brendan Rodgers heeft nog een flink verlanglijstje. Er zijn nog vier mogelijke versterkingen die de trainer in zijn hoofd heeft: Borussia Dortmund-sterspeler Marco Reus, aanvaller Ezequiel Lavezzi (Paris Saint-Germain), Sporting Portugal-verdediger Marcos Rojo en de transfervrije Samuel Eto’o. Laatstgenoemde wordt ook in verband gebracht met Ajax en Rojo lijkt naar Manchester United te gaan. (CaughtOffside)
/
Het lijkt erop dat Arturo Vidal op korte termijn toch door Manchester United gepresenteerd zal worden. Eduardo Hernández, vader en zaakwaarnemer van Javier Hernández, heeft namelijk laten doorschemeren dat zijn zoon waarschijnlijk als wisselgeld gebruikt zal worden om de deal met Juventus rond te maken. 'Ik kan er nu nog niks over zeggen, maar het nieuws zal snel naar buiten komen", zei hij. (Daily Mail)
/
Southampton wil deze zomer geen enkele bepalende speler meer laten gaan, maar daar heeft Morgan Schneiderlin geen boodschap aan. De Fransman zegt de belofte te hebben gekregen dat hij bij een mooie kans hogerop mocht en Tottenham Hotspur biedt hem die mogelijkheid. Na het vertrek van Adam Lallana, Rickie Lambert, Dejan Lovren en Calum Chambers willen the Saints echter geen zaken meer doen. (Daily Mail)
/
Er wordt van verschillende kanten aan Loïc Rémy getrokken, maar Harry Redknapp wil niet dat de Franse spits weggaat. “Ik ben niet bezig hem te verkopen, want dat wil ik niet. Ik wil dat hij blijft, de voorzitter wil dat ook en we hopen dat hij dat uiteindelijk ook doet. Toen ik zag voor welk bedrag hij naar Liverpool kon, dacht ik wat een koopje. Dus ik ben heel blij dat hij gewoon blijft”, aldus Redknapp. (BBC)
Denk jij dat Arturo Vidal deze zomer naar Manchester United zal gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij zal nu wel komen, te veel rumours.

Welkom alvast!

16 augustus 2014 om 12:23

Of toch niet?
Dit nieuws is al een aantal dagen oud, VZ is hier gewoon heel laat mee gekomen.
Het laatste nieuws is dat Man Utd niet bereid is om de prijs te betalen die gevraagd wordt voor Vidal en zich nu richt op Freddy Guarin van Inter.
Of Javier Hernandez nu bij Inter wordt aangeboden of dat Juventus alsnog onderhandeld over Hernandez is vooralsnog onduidelijk omdat er niks over gezegd is in de media.

Benieuwd naar het manu van louis vanmiddag.ga er toch maar eens voor zitten.

16 augustus 2014 om 17:24

Wat een pruts wedstrijd ik hoop voor lvg dat het niet zo door gaat

Zou prachtig zijn, maar iets zegt me dat dit de zoveelste topunited target is die niet komt in enkele jaren (hazard, Lucas, Sneijder, Thiago, Fabregas bijvoorbeeld).

Hopelijk betekent de transfer van Vidal dat Blind lekker in Amsterdam blijft dit seizoen.

Met Vidal erbij wordt United kampioen.

Persoonlijk hoop ik nog dat Vidal en Rojo komen. Hoop trouwens ook dat Hernandez blijft, hoewel dat met Wilson, Rooney, v.persie, Zaha en Welbeck niet per se hoeft.

17 augustus 2014 om 06:47

Wat een onzin, met de verdediging van united word je never nooit kampioen man..

17 augustus 2014 om 23:33

Smalling, Jones en Rojo zou prima moeten zijn! Dan heb je nog daarachter Blackett en evans, terwijl Carrick, Rafael, evra en Keane er ook kunnen spelen.
De spoeling is dun, maar Manu speelt geen europees.

zou united echt een goed middenveld hebben met vidal, mata en dan heb je ook nog januzaj die ook nog jong is en herrera. zo krijg je langzaam toch wel een topteam hoor. goeie aanvallers, alleen de verdediging kan in mijn opzicht nog wel een stuk beter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren