Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Van Gaal geeft namen van twee kampioenen door

Laatste update:
/
Na een paar weken weet AS Roma al genoeg over Mapou Yanga-Mbiwa. De verdediger wordt dit seizoen gehuurd van Newcastle United, maar Roma is nu al in gesprek met the Magpies over een definitieve overname. Rudi Garcia is erg tevreden over de 25-jarige Yanga-Mbiwa, die in de laatste drie competitiewedstrijden van Roma een basisplaats had en steeds negentig minuten bleef staan. (Newcastle Evening Chronicle)
/
Fulham stuurde Felix Magath twee weken geleden de laan uit en is nog altijd op zoek naar een vervanger. Momenteel staat Kit Symons voor de groep, maar de directie ziet in hem geen vaste hoofdtrainer. Danny Murphy is wél een kandidaat; hij speelde voor onder meer Fulham en Liverpool en staat op de kandidatenlijst van the Cottagers. Ook Niall Quinn en Brian McBride zijn in beeld bij de Championship-club. (Sky Sports)
/
Manchester United wil twee langgekoesterde wensen van Louis van Gaal in vervulling laten gaan. De trainer wil zijn defensie versterken en heeft het ook al tijden voorzien op Arturo Vidal. De Engelse topclub gaat in januari opnieuw proberen om de middenvelder weg te halen bij Italiaans kampioen Juventus en doet dan meteen een poging Angelo Ogbonna over te nemen; de Italiaans international heeft geen basisplaats in Turijn. (Metro)
/
AC Milan heeft het wel gezien met M’Baye Niang. De negentienjarige aanvaller werd in 2012 overgenomen van SM Caen, maar hij heeft de technische staf van de club niet kunnen overtuigen. Trainer Filippo Inzaghi is wel gecharmeerd van de 22-jarige Pedro Obiang van Sampdoria en hoopt Niang in een deal voor de middenvelder te kunnen betrekken. De Spanjaard Obiang speelde eerder voor Atlético Madrid. (Il Sussidiario)
/
Er dreigt voor Adel Taarabt een verloren half jaar, maar in januari mag hij alsnog weg bij Queens Park Rangers. De Marokkaanse spelverdeler werd vorig seizoen uitgeleend aan AC Milan en het had er alle schijn van dat Taarabt niet meer terug zijn keren bij QPR, maar Harry Redknapp bepaalde anders. Nu de trainer evenwel amper een beroep doet op de middenvelder, mag hij over een paar maanden toch vertrekken. (Daily Mirror)
Schiet Manchester United iets op met de komst van Angelo Ogbonna?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ogbonna is in ieder geval beter dan wat er nu staat. Nog steeds geen absolute wereldtopper als een Benatia / Hummels e.d. maar zeker wel een versterking.

Wat betreft Niang. Ja hij heeft gewoon geen afronding. Die man scoort echt nooit gewoon. Misschien dat ze met Lazio kunnen ruilen voor Balde Keita.

2 oktober 2014 om 18:04

Benatia en Hummels wereldtoppers? Mwah, vind ik nou ook wel weer meevallen hoor. Of je moet het begrip wereldtopper tot het uiterste oprekken.

2 oktober 2014 om 20:25

Ik vind hun wel wereldtoppers. Tenzij jij alleen maar 2 verdedigers top vind en de nummer 3 al subtop

2 oktober 2014 om 23:25

Twee is wat weinig, maar meer dan 10 zou onrealistisch zijn. En persoonlijk zou ik ze niet tot de top 10 rekenen. Maar iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren en favorieten.

3 oktober 2014 om 01:11

Haha nooit dat Lazio Keita laat gaan naar Milan en onnodig je hebt El Shaarawy

Ogbonna is beter dan de huidige verdedigers van Man United. Nog steeds geen topper, maar wel een vooruitgang

Die niang heeft ook gewoon een erg slechte mentaliteit. Die ging een beetje met balotelli om en wilde hem na doen. Wat een talent was dit een paar jaar geleden. Lazio zou gek zijn als zei keita weg zouden doen. Sterke speler voor zijn leeftijd. Tweebenig, goede actie. Leuke speler. Vreemd dat barca hem uit hun jeugdopleiding heeft gedaan

waarom moet er bij Manchester zoveel gekocht worden, er staat nu toch een trainer die spelers beter kon maken?

2 oktober 2014 om 13:34

Omdat misschien de huidige spelers niet goed genoeg zijn of te blessuregevoelig? Als je kampioen wilt worden, kun je als trainer een topper zijn, maar blijf je afhankelijk van je spelers. Of wil je zeggen dat een Pep met het huidige Ajax ook de CL kan laten winnen?

2 oktober 2014 om 14:50

"omdat misschien de huidige spelers niet goed genoeg zijn"
Enkele maanden geleden had L V G ook 80% spelers die niet goed genoeg waren voor het spelen van een W K en toch hield hij resultaten.
Dan stel ik mij ook de vraag : waarom kan hij dat nu bij Manu niet meer ?

2 oktober 2014 om 15:20

Een selectie voor een wk voorbereiden waar je in een maand alles geeft wat je hebt, is toch wel iets anders dan voorbereiden op een team dat 9 maanden moet spelen en de krachten dus goed moeten verspreiden over het seizoen.

Bovendien is et van gaal niet helemaal gelukt. We werden geen wereldkampioen

Had grote verwachtingen van Adel Taarabt hij is een voetballer waar ik graag naar kijk. Deed het niet slecht bij Milan en vind het zonde dat hij weer bankt bij Qpr. Ik snap niet dat Arry hem geen kans geeft.

Waarom neemt AC Milan hem niet? Veel beter dan Poli

2 oktober 2014 om 14:13

geld te kort?

Ga nou vol voor hummels. ze hebben echt zitten slapen gewoon benatia of mangala moeten halen nu misschien marquinhos ofso

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren