Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Van Gaal bemoeit zich nog met strijd om topspits

Laatste update:
/
Petr Cech gaat Chelsea mogelijk toch nog verlaten. Paris Saint-Germain heeft in Londen geïnformeerd naar de beschikbaarheid van de ervaren doelman, die uit de basiself is verdrongen door Thibaut Courtois. De Tsjech staat zelf wel open voor een vertrek, maar José Mourinho houdt hem het liefst als back-up op Stamford Bridge. Vraag is nu hoe standvastig de Portugees daarin is. (Daily Mail)
/
Internazionale heeft een voorstel van Valencia naar de prullenmand verwezen. De Spanjaarden klopten in Giuseppe Meazza aan om Fredy Guarín te huren, maar Inter wil gewoon een geldbedrag van ongeveer achttien miljoen euro zien voor de 28-jarige Colombiaan. Eerder werd Guarín nog in verband gebracht met Zenit Sint-Petersburg en Manchester United. Guarín was vorig seizoen goed voor vier doelpunten namens Inter. (Sky Italia)
/
Louis van Gaal haalt deze maandag misschien nog wel een topspits naar Manchester United. Javier Hernández vertrekt op huurbasis naar Real Madrid, terwijl Danny Welbeck toestemming heeft gekregen om naar Tottenham Hotspur te vertrekken. Zij maken ruimte voor de mogelijke komst van Radamel Falcao, die moet worden overgenomen van AS Monaco. Manchester City is ook druk bezig met een transfer voor el Tigre. (RMC)
/
Real Mallorca verwacht binnen 24 uur nog zaken te doen met Barcelona. Marco Asensio staat in de belangstelling van de Catalaanse grootmacht, die op dit moment echter niet aan de vraagprijs van de eilandbewoners voldoet. Mallorca wil minimaal 4,5 miljoen euro zien voor het achttienjarige toptalent, maar los Azulgrana gaan vooralsnog niet verder dan 1,5 miljoen euro. (Diario de Mallorca)
/
De terugkeer van Nani bij Sporting Portugal kan wel eens goed nieuws betekenen voor Ronald Koeman. De coach van Southampton hoopt namelijk nog een nieuwe buitenspeler te verwelkomen en hij heeft zijn zinnen gezet op Diego Capel. De Spanjaard is door de komst van Nani tweede keus bij de grootmacht uit Lissabon en de kans is groot dat hij op korte termijn het vliegtuig naar Engeland neemt om een transfer af te ronden. (Daily Star)
Bij welke club past Radamel Falcao beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou wel goed passen bij united, bovendien heeft city al aardig wat spitsen

1 september 2014 om 00:39

als er iets is waarin man u moet investeren dan zijn het niet bepaald onmiddellijk aanvallers volgens mij

1 september 2014 om 01:13

Juist wel, ze zijn nu te afhankelijk van bevliegingen van Rooney en RvP. Daar kun je niet op bouwen. Hoewel er defensief ook wel een stuk of 2/3 spelers aangetrokken moeten worden, geen jeugd maar types zoals De Jong, types die er gelijk staan.

1 september 2014 om 08:41

Dus omdat je niet kunt bouwen op RvP en Rooney moet je Falcao halen? Wat doe je als ze alle drie fit zijn?

Van Persie kan enkel uit de voeten in de spits, Rooney in de spits of er achter en dan moet Falcao er nog even bij komen. Logica is ver zoek.

Gewoon nog een aanvaller, Louis! Zet er maar een dakkapel op!

Nu de kans bestaat dat RvP niet meer 100% fit zou kunnen worden (zoals in de engelse tabloids werd vermeld) zou Falcao een goede optie zijn om eventueel het ergst denkbare te voorkomen en dat id dat Man Utd het misschien nog lang zonder RvP moet doen

Utd city arsenal real cfc en met welke club is die nog meer in verband gebracht.

1 september 2014 om 00:54

Juventus. Al heeft Marrotta inmiddels aangegeven geen bod te doen. Maar heb gekkere dingen op de slotdag.

Ajax ook wel denk ik haha

Falcao gaat toch zeker weg, de vraag is waar? Nog 1 dag, ben benieuwd

Onzin bericht. LVG zal zelf wel inzien dat hij zich beter op andere posities kan focussen

Schijnt dat ie in zwolle op een terras met ron jansen gespot is....

1 september 2014 om 07:02

Wie is Ron Janssen? Hoop dat je Ron Jans bedoeld!

1 september 2014 om 11:11

Hahaha

Wie verzint deze onzin. Met Rvp en Rooney heb je geen plek voor Falcao.

1 september 2014 om 09:38

de vraag is hoeveel je rvp kunt gebruiken dit jaar.
T schiet niet echt op met de fitheid van hem.
Misschien weet v Gaal iets wat wij niet weten.

Als rvp inderdaad onder het mes moet. Kan je zo spelen

ddg
rafael
jones
rojo
shaw
herrera
blind
mata
rooney
di maria
falcao

Kijk nou eerst eens of hij fit is, dit wordt straks weer een enorme deceptie!

Dat wordt een raar verhaal.
Zou het dan toch zijn dat Robin versleten is.
Het laat zich toch zo uitschijnen.
Hoeveel wedstrijden heeft Robin nog op hoog niveau gespeeld?
Eén tegen Spanje,dat is bitter weinig voor een top-spits.
En laat ons eerlijk zijn : voor Spanje was hij ook geen top.
Ja , Louis zou wel eens Radamel Falcao nodig kunnen hebben.

Ik dacht dat de transfermarkt al gesloten was. Of heb ik het mis? Maar ik zie falcao nu niet meer vertrekken. Monaco zal moeilijk doen en hebben hem in de CL en ligue 1 zelf hard nodig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren