Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Van Gaal begint zware missie voor 'O Monstro'

Laatste update:
/
Daniel Sturridge hoopt dat aanvalspartner Raheem Sterling bij Liverpool blijft. De aanvaller is met de directie al maanden in gesprek over een nieuw contract, maar het begint erop te lijken dat hij in de zomer zal vertrekken. “Ik weet niet wat zijn plannen zijn, maar het is wel belangrijk dat hij veel blijft spelen. Ik hoop dat hij blijft. Maar ik zal hoe dan ook achter hem blijven staan, voor de volle honderd procent”, aldus Sturridge. (PAS)
/
AC Milan speelde zondag met 1-1 gelijk tegen Sampdoria en het speculeren over de toekomst van Filippo Inzaghi is daardoor weer begonnen. De oud-aanvaller zou in de zomer wel eens vervangen kunnen worden door Roberto Donadoni, die aan het roer staat bij de failliete hekkensluiter Parma. Hij leidde Parma vorig seizoen naar de zesde plaats in de Serie A. Ook de werkloze Claudio Ranieri zou overigens in beeld zijn bij i Rossoneri. (Tuttosport)
/
We geven Manchester United weinig kans, maar de club schijnt Thiago Silva na dit seizoen over te willen nemen van Paris Saint-Germain. De dertigjarige Braziliaan wordt gezien als een van de beste centrale verdedigers ter wereld en manager Louis van Gaal wil O Monstro daarom graag naar Old Trafford halen. PSG lijkt echter niet van plan zijn aanvoerder en sleutelspeler te laten gaan. (Daily Mirror)
/
Juan Iturbe neemt na één seizoen mogelijk weer afscheid van AS Roma. De 21-jarige aanvaller heeft sinds zijn overgang van Hellas nog geen potten kunnen breken in de hoofdstad en geniet volgens zijn zaakwaarnemer belangstelling uit Engeland. “Er zijn twee clubs uit de Premier League die hem willen hebben en die bereid zijn om circa 22 miljoen euro te betalen”, zegt Gustavo Mascardi. Iturbe ligt nog tot medio 2019 vast. (Radio CRC)
/
Antonio Conte staat na de zomer wellicht weer dagelijks op het trainingsveld. De bondscoach van Italië schijnt bij Napoli in beeld te zijn om Rafael Benítez op te volgen, al worden ook de namen van Luciano Spalletti en Sinisa Mihajlovic genoemd. Voorzitter Aurelio De Laurentiis is overigens ook bereid om Conte in een dubbelfunctie in Stadio San Paolo aan de slag te laten gaan. Conte zou dan dus bondscoach kunnen blijven. (Sky Italia)
Acht jij Manchester United kansrijk om Thiago Silva aan te trekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zagen we op het wk ja , wat een topverdediger die thiago silva

15 april 2015 om 18:09

Hij speelde juist niet tegen Duitsland dus dat laat juist zijn kwaliteiten zien..

15 april 2015 om 18:51

Hij had in de overige wedstrijden een paar rode kaarten verdiend. Tegen Mexico, Nederland en Kroatië.

15 april 2015 om 18:34

Want één WK zegt natuurlijk alles over hoe goed Thiago Silva is...

Ik denk niet dat het haalbaar is voor van Gaall. Maar het staat ook in de wandelgangen, dus dat zegt genoeg over het waarheidsgehalte.

De wandelgangen is bedacht door VZ zodat ze de grootste onzin kunnen schrijven voor kliks. Weg ermee!

15 april 2015 om 18:30

Nee. Dit komt allemaal van andere sites/kranten af. Bron staat erachter.

15 april 2015 om 18:37

Dus? Ze nemen onzin over.

15 april 2015 om 19:00

Ze nemen de transgergeruchten over en weten zelf ook dat het hoogst waarschijnlijk onzin is, vandaar de wandelgangen.

Er word altijd gezegd dat Van Gaal niet goed met Zuid Amerikaanse spelers kan opschieten, dus zie Man Utd eigenlijk niet tientallen miljoenen investeren in een 30-jarige speler waar de manager waarschijnlijk toch niks mee kan. PSG zal hem ook niet voor een fooi laten vertrekken.

Ik zou zeggen niet doen want hij is gewoon niet goed genoeg je hoeft alleen maar het afgelopen WK erbij te halen en dan weet je genoeg nee dit is weer een broodje aap v Gaal is echt niet gek hoor die gaat Silva echt niet halen er lopen zat betere voor die plek en dat weet hij als geen ander .

15 april 2015 om 19:41

Inderdaad, mij lijken godin en hummels de beste opties!

15 april 2015 om 20:00

Niet goed genoeg?
Thiago Silva is nog altijd een van de beste centrale verdedigers van de wereld. Jij baseert je mening op een WK? Als ik alleen dit seizoen erbij pak hoort Hummels ook helemaal niet thuis bij de beste verdedigers ter wereld. Daarbij ben je voor de huidige verdediging van United al snel een verbetering.

Denk ook niet dat Silva hier trek in heeft. Een stap omlaag en United kan hem ook niet verleiden met een hoger salaris. Daarbij zit Silva ook op zijn plek in Parijs.

15 april 2015 om 20:00

Silva is een fantastische verdediger en misachien wel de beste vd wereld. Het zou geweldig zijn als hij komt. Ik heb hem liever dan hummels

16 april 2015 om 00:12

En laten we het kanon van silva ook niet vergeten wat al meerdere keren een wapen is gebleken. Ik denk dat je aan silva meer hebt dan aan hummels. Gezien de ervaring en vorm van de spelers.

Willen ze serieus kans maken op Silva te kopen moeten ze Miss wel 150 milj betalen. Paris heeft namelijk geld zat en gaat niet voor weinig hun captain en sterkhouder achterin verkopen

Iturbe kan geen potten breken bij AS Roma, maar clubs uit Engeland willen dan wel circa 22 miljoen betalen....waar gaat het dan heen?

16 april 2015 om 00:14

Europa rondzwerven als een eeuwige belofte als bojan. "De nieuwe messi" kan bijna nergens potten breken. De transfer was ook heel merkwaardig van roma. Als het klopt een week nadat verona hem overnam nam as roma hem over.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren