Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Valdés moet nadenken over tweede aanbieding

Laatste update:
/
West Ham United gaat een tweede bod uitbrengen op Kevin Mirallas. Een eerste voorstel van bijna 8,5 miljoen euro werd van de tafel geveegd door Everton, omdat die club 11,5 miljoen zou willen hebben. The Hammers zien in de 27-jarige Belg de perfecte opvolger van de naar Middlesbrough vertrokken Stewart Downing, maar hebben concurrentie. Dynamo Kiev heeft ook al een bod uitgebracht op Mirallas. (Daily Mirror)
/
Chelsea heeft de vervanger van Filipe Luís gevonden. De linkerverdediger staat op het punt om voor zo’n zestien miljoen euro terug te keren bij Atlético Madrid en met die transfersom wil de club uit Londen zich melden bij FC Augsburg. The Blues beschouwen Abdul Rahman Baba, een 21-jarige Ghanees, als de beste linksback in de Bundesliga van het afgelopen seizoen en willen dan ook snel ter zake komen. (Daily Mirror)
/
Victor Valdés moet vertrekken bij Manchester United en heeft zijn tweede aanbieding al op zak. De 33-jarige doelman eiste een te hoog salaris bij Valencia, maar kan nu aan de slag bij Seattle Sounders, dat beschikt over onder anderen Clint Dempsey en Obafemi Martins. United deed tijdens de tour door Amerika ook Seattle aan en er zou toen zijn gesproken over een transfer van Valdés. (Marca)
/
Sead Kolasinac kan vertrekken bij Schalke 04. De 22-jarige linksback is in beeld bij onder meer Juventus, AS Roma, AC Milan, Internazionale, Fiorentina en Arsenal. Bij The Gunners zou hij de concurrentie aan moeten gaan met Kieran Gibbs, want Nacho Monreal schijnt op de drempel te staan van een transfer. Bosnisch international Kolasinac liet in april nog weten een aanbieding te hebben ontvangen van Manchester United. (The People)
/
Rickie Lambert kan zijn carrière nieuw leven inblazen bij een promovendus. De 33-jarige aanvaller heeft het niet kunnen maken bij Liverpool en hij wil in de herfst van zijn carrière toch graag speelminuten verzamelen. Die minuten kan hij krijgen bij Norwich City, dat wel een puntspeler kan gebruiken. Eerder toonden West Bromwich Albion, Bournemouth en Aston Villa al interesse. (Daily Mirror)
Victor Valdés kan het beste zijn loopbaan vervolgen in de Major League Soccer

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou Valdes al spijt hebben van zijn vertrek bij Barcelona? Eerst tweede keeper bij Man Utd en nu nauwelijks interessante aanbiedingen.
Hij had ook nog jaren eerste keeper van de beste club ter wereld kunnen zijn.

22 juli 2015 om 22:34

Eerste keeper ? Nah nee

22 juli 2015 om 23:04

Wanneer Valdes ervoor had gekozen om bij te tekenen zou Barca nooit twee top keepers aantrekken en zou hij waarschijnlijk gewoon eerste keeper zijn. In zijn laatste twee seizoenen was hij aan het vlammen

23 juli 2015 om 11:25

Klopt dan was waarschijnlijk alleen ter Stegen gehaald,en de situatie was dan net als nu met Bravo geweest.
Bravo in de competitie,ter Stegen cups en uiteindelijk 1e keeper.

Vooral in zijn laatste seizoen was Valdes ijzersterk,en had er vooral mee te maken dat hij zich in de picture wilde spelen leek het wel

Iemand die wat kan vertellen over die Kolasinac? Ken hem niet want kijk nooit naar Duits voetbal, maar Milan kan wel een back gebruiken

22 juli 2015 om 21:13

Het schijnt naar mijn weten een talentvolle back te zijn.. meer kan ik je niet vertellen

22 juli 2015 om 21:42

Snel en fysiek sterk, maar soms nog te instabiel en te naïef. Ruw diamantje zou ik hem noemen.

Hoop dat het snel rond komt met Baba Rahman, doet me denken aan een kruising tussen Roberto Carlos en Alaba. Heerlijke back, en een linkspoot!

Er zijn echt wel clubs buiten de Major League die hem willen hebben maar hij moet natuurlijk niet te buitensporige salariseisen hebben.

Valdes dacht dat de clubs in de rij stonden maar hij realiseerde zich niet dat hij een koekenbakker van een keeper was. Zou hem als 2e keeper er nog niet eens bij willen bij een normale sub-topper in de grote 5 competitites

Alaba is toch wél de beste linksback die je nu hebt..

Ik begin me steeds meer af te vragen of van Gaal ook maar iets te zeggen heeft over Uniteds aankopen .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren