Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: United verkoopt aanvaller om Ronaldo-deal te financieren

Laatste update:
/
Leon Bailey gaat mogelijk met Engeland mee naar het WK. De aanvaller van Bayer Leverkusen kan kiezen uit verschillende landen en volgende week staan er gesprekken met de Engelse bond op het programma. (The Sun)
/
Wanneer Manchester United er niet in slaagt om Toby Alderweireld aan te trekken, klopt de Engelse grootmacht aan bij Borussia Dortmund. Sokratis Papastathopoulos staat hoog op het lijstje van José Mourinho, die de Griek al een aantal keer bekeek. (Daily Mirror)
/
Manchester United gaat komende zomer een bod van tweehonderd miljoeon euro uitbrengen op Cristiano Ronaldo. Om de deal te financieren zal Anthony Martial worden verkocht. (El Gol Digital)
/
Napoli-middenvelder Jorginho staat in de belangstelling van verschillende clubs uit de Premier League, zo bevestigt zijn zaakwaarnemer. Eerder werd de Italiaans international al gelinkt aan Liverpool en Manchester United. (Radio Marte)
/
Antoine Griezmann verlaat Atlético Madrid na dit seizoen zo goed als zeker voor Barcelona. Zijn partner ging in de week voor het duel tussen Atlético en Barça op huizenjacht in Barcelona. (Marca)
/
Manchester United gaat Luke Shaw aanbieden bij Tottenham Hotspur. The Red Devils willen de Engels international betrekken in de deal om Danny Rose naar Old Trafford te halen. (Daily Mail)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

wat een onzin bericht. De eigenaren van Man United hebben zat geld en 200 miljoen voor een speler die op zijn retour is?

10 maart 2018 om 11:23

Op zijn retour? Ronaldo is altijd erg zuinig geweest op zijn lichaam en is fysiek nog top! oké hij heeft een minder half seizoen gedraaid maar nu is hij weer top! Die man gat Door tot zijn 40e denk ik zeker 200 miljoen waard.

Ik zit als Barça fan zijnde eigenlijk niet te springen om griezmann. Zeker na coutinho hebben we die plek al gevuld. Daarnaast vind ik hem minder in.vorm dit seizoen.

10 maart 2018 om 09:12

Griezmann in mindere vorm ? Heb je wel la liga gekeken ? Griezmann is ook toch een andere speler in een verdedigend team, bij barca word dat volledig anders. Dan gaat valverde gewoon weer 433 spelen, er gaan ook nog zeker een aantal spelers verkocht worden. Dus er is plek wel.

10 maart 2018 om 09:50

Coutinho en Griezmann spelen dan ook op een andere positie. Coutinho speelt het best als hangende linksbuiten of nummer 10. Griezmann fungeert eerder als schaduwspits en kan op de rechtervleugel. Wat ze wel alle 2 gemeen hebben is hun werkkracht, ook in balverlies. Daarom denk ik dat een 4-4-2 met hen mogelijk is. Zou vuurwerk geven denk ik.

MATS
Semedo/Sergi
Pique
Umtiti
Alba
Griezmann
Raki/Sergi
Busquets
Coutinho
Messi
Suarez
10 maart 2018 om 10:33

Dit zal nooit werken, teveel jongens in de ploeg die de bal te lang in hun voet houden.

Griezman is een harde werker ja maar dat was Arda Turan ook bij Atletico een x je zit in Barcelona vergeet je dat ' hard werken ' omdat je na doet wat de andere doen.

10 maart 2018 om 10:57

Ik mis ergens "in mijn opinie" in je reactie. Tegen de sterkste ploegen zou je misschien meer stabiliteit op het middenveld kunnen gebruiken, maar deze opstelling kan echt werken in la liga imo. Hebben we ook gezien tegen Girona waar ongeveer dezelfde formatie stond (enkel Dembélé in de plaats van Griezmann).

Maar goed, dit was dan ook gewoon de ideale opstelling op papier. In werkelijkheid biedt de komst van Griezmann je zoveel mogelijkheden vooraan. Nu speelt Suarez zowat alle matchen omdat er gewoon geen spits in de selectie zit die in zijn buurt komt. Ik zou de komst van Griezmann alvast toejuichen. Geweldige speler zonder sterallures. Ik ben al fan van hem sinds zijn tijd bij Soicedad.

10 maart 2018 om 10:38

Ik hoop juist dat hij wel komt. Je kan dan ook meerdere systemen spelen.
Vergeet niet dat Iniesta ook geen 18 meer is. Je Coutinho op zijn plek zetten of een andere optie zou zijn Messi vanaf 10 laten spelen (wat hij in mijn ogen al steeds meer doet) en griezmann / Coutinho - Suárez- Coutinho / dembele.
Ik hoop oprecht dat hij wel komt.

Ja...sinds wanneer moet United iets verkopen om een aankoop te bekostigen haha...
Daarbij...200 miljoen voor Ronaldo is natuurlijk ook onzin

10 maart 2018 om 09:54

Nou united hoeft niet te verkopen, maar mourinho heeft meerdere keren bewezen talenten over het hoofd te zien. Neem als vb KDB en Lukaku by Chelsea. Dus als hij Martial zou laten gaan en die dan ergens anders de sterren van de hemel speelt, zou het mij niets verbazen in ieder geval.

10 maart 2018 om 11:03

Over het hoofd te zien? Dat is een leugen. Hij zag hun talent wel maar die 2 hadden geen gedult

Denk dat Cristiano wilt stoppen bij Real Madrid en geen zin heeft om een transfer te maken. Hij heeft al 4 kinderen die in Spanje wonen en gelukkig zijn in Spanje en ik denk niet dat Ronaldo ook nog zin heeft om terug te keren naar Manchester.

Ronaldo kan nog 2 à 3 seizoenen mee, als hij de ballen in de 16 blijft krijgen zal hij altijd blijven scoren.

10 maart 2018 om 11:25

Maar 2 a 3 seizoenen? hoe kom je daarbij? Ronaldo is een echte liefhebber denk dat die man Door gaat tot zijn 40e

10 maart 2018 om 12:00

ja maar niet als aanvaller in de pl , dus geloof echt niet dat man united 200 miljoen gaat betalen voor een speler die hoogstens nog 2 jaar op dat niveau mee gaat

11 maart 2018 om 11:00

oww nee hoelang is gigs doorgegaan ? en scholes? Ronaldo kan dit ook

Ik geloof niet dat een club 200 miljoen uitgeeft aan een 33 jaar oude speler maar je weet het nooit in deze gekke wereld.

Dat mensen roepen dat het onzin is dat United een speler moet verkopen om 200 miljoen uit te geven klopt ook niet.

United zal dit geld zeker wel hebben, echter moet elke club aan de financiële fair play regels voldoen. Dit kan een rede zijn voor verkoop van bijvoorbeeld Martial

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren