Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Uitgefloten clubicoon op zoek naar nieuwe uitdaging

Laatste update:
/
Mikel Merino moet in de toekomst de selectie van Barcelona versterken. De achttienjarige middenvelder van Osasuna is geen goedkope klant, want hij heeft een contractueel vastgestelde afkoopsom van dertig miljoen euro. Dat gaat Barcelona natuurlijk nooit betalen, maar de club hoopt dat Merino een transferverzoek in zal dienen, zodat de prijs op die manier naar beneden gaat. (Noticias de Gipuzkoa)
/
Arsenal heeft een oogje op ‘de nieuwe David Villa’. Het gaat om Carlos Castro, aanvaller van Sporting Gijón. Naar verluidt zijn er al gesprekken gaande over de toekomst van het negentienjarige talent. Castro is een jeugdinternational van Spanje die dit seizoen definitief is doorgebroken in de hoofdmacht van Gijón. Manager Arsène Wenger hoopt hem in de zomer al aan te trekken. (O Jogo)
/
Iker Casillas laat Real Madrid na zestien seizoenen achter zich. De zaakwaarnemer van de doelman is op zoek gegaan naar een nieuwe werkgever voor zijn uitgefloten cliënt en hoopt er een financieel aantrekkelijke deal uit te slepen. San Iker wordt in Santiago Bernabéu mogelijk vervangen door David De Gea, die zijn contract bij Manchester United nog altijd niet heeft verlengd. De Gea ligt nog maar voor een jaar vast bij United. (ESPN)
/
Het avontuur van Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne bij Chelsea werd geen groot succes, maar de Londenaren blijven het proberen bij jonge spelers uit België. Zo kan Aaron Leya Iseka, een zeventienjarige spits van Anderlecht, naar de Engelse hoofdstad. Iseka maakte onlangs zijn debuut in de hoofdmacht van de Belgische topclub. Hij is het broertje van Michy Batshuayi. (Daily Mirror)
/
Internazionale maakt nu serieus werk van de komst van Matteo Darmian. Om de transfer van de verdediger mogelijk te maken, stuurt Inter eerst een aantal spelers naar Torino. Marco Benassi en Gaston Camara worden gebruikt als ruilmateriaal, al wil Inter in het geval van Camara wel een terugkoopclausule. Overigens heeft ook Bayern München interesse in Darmian. (La Gazzetta dello Sport)
Het is tijd voor Iker Casillas om te vertrekken bij Real Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk houdt men de jeugd van Anderlecht bij elkaar, ze zijn namelijk wereldtop op hun leeftijd..
Het systeem in anderlecht moet niet onderdoen voor Chelsea, en trouwens Debruyne zou nu veel meer opleveren dan een Oscar of whatever..

Jammer dat hij wordt uitgefloten, het lafste wat de madridistas in het bernabeu doen is eigen spelers uitfluiten en dan met name een grootheid als iker, hoe veel hij ook uitgefloten wordt hij blijft de fans trouw maakt nooit een verkeerd gebaar naar de fans, wanneer ze slecht hebben gespeeld wil hij altijd de fans Bedanken ookal behandelde ze hem als vuil, ondankbaar om je spelers zo uit te fluiten en iker uitfluiten vind ik nog schandaliger want iker reken ik tot een speler apart bij real Madrid gezien Z'n status en club carrière.

Als hij weg ging bij real hoopte ik dat hij z'n carrière ook beëindigde bij real, als hij toch voor een andere club wil spelen dan persoonlijk liever een club niet in Europa

29 maart 2015 om 23:06

Inderdaad. San Iker is een pure icoon. Wat was hij geweldig zeg in zijn top jaren. Helaas na zijn handbreuk wat minder, maar zeker niet versleten. Altijd trouw gebleven, fans bedanken en meer. Hij heeft ons zeker punten opgeleverd in de eerste seizoenshelft (helaas is de 2de wat minder van het gehele team). Perez ook met zijn belachelijke uitspraken. Iker hoort gewoon een standbeeld te krijgen. Heeft Spanje en Real Madrid zoveel gegeven. Hij verdiend gewoon een standbeeld. EK, WK en EK. Fantastisch gekeept. 3x Champions League, meerdere Landstitels en Copa's. Ongelofelijk.

Als hij Real verlaat dan hoop ik dat ie lekker naar de Staten gaat. Gezellig met Kaka of met oud ploeggenoot Villa.

Ik hoop eerlijk gezegd ook, maar dat is puur mijn mening, dat Perez weg gaat. Hij maakt er gewoon een commercieel bedrijf van. Leuk al die toren hoge omzet, maar ik heb niet het gevoel dat hij echt geeft om Real. Maar dat is gewoon mijn mening en gevoelens.

29 maart 2015 om 23:46

Mee eens als er iemand bij real een beeld verdiend is het iker wel, als captain heeft hij real en Spanje naar de grootste prijzen geloodst.
Wat Perez betreft heb je gelijk, die gast is veelte zakelijk opgesteld, ook geen hard voor de club want hij koopt en verkoopt ook gewoon naar zijn eigen wensen.

30 maart 2015 om 11:50

Haha hard voor de club?

31 maart 2015 om 00:03

speciaal voor jou, 'hart'

Goed nieuws hopelijk berust het op waarheid. Casillas out...de gea, courtois of peter chech in

30 maart 2015 om 09:12

Hoe kom je bij courtois? Dat is net zoiets als wensen dat Neuer komt, totaal onrealistisch. De gea en Cech zouden inderdaad prima kunnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren