Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Twente heeft contract klaarliggen voor PEC-middenvelder

Laatste update:
/
Diego López vertrekt definitief bij AC Milan. De Spaanse keeper verloor de concurrentiestrijd van Gianluigi Donnarruma en speelt dit seizoen op huurbasis bij Espanyol, waar hij een contract gaat tekenen. (Diverse Spaanse media)
/
Jürgen Klopp gaat winkelen in Zuid-Amerika. Liverpool bereidt een bod voor op de talentvolle aanvalelr Rodrygo van Santos. (Globo Esporte)
/
Danny Holla kan PEC Zwolle gaan verlaten voor FC Twente. De middenvelder heeft een aflopend contract en kan volgende week al zijn handtekening zetten onder een contract in Enschede. (TC/Tubantia)
/
NEC wil Rob Alflen aanstellen als opvolger van de ontslagen Peter Hyballa. De huidige assistent-trainer van Heracles Almelo geldt als topkandidaat in Nijmegen. (De Telegraaf)
/
Andrea Conti heeft zich in de kijker gespeeld bij Barcelona. De rechterverdediger van Atalanta werd eerder ook al gelinkt aan Internazionale, Napoli, AC Milan, Juventus en Chelsea. (Mundo Deportivo)
/
Ivan Gazidis gaat Arsenal mogelijk verlaten. De algemeen directeur is in beeld om Don Garber te vervangen als topman van de competitieorganisatie van de Major League Soccer. (The Telegraph)
Danny Holla is een versterking voor FC Twente

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Degelijke middenvelder met een goede trap. Van mij is hij van harte welkom.

Kan FC Twente niet gewoon het hele scoutingsprogramma van PEC overnemen in plaats van alles uit Zwolle te halen? Dat is voor hen op de lange termijn veel goedkoper lijkt mij.

13 mei 2017 om 10:15

Ach man, je club verdient er toch ook gewoon aan in de meeste gevallen. Dat krijg je met een kleinere en een grotere club in één regio .

13 mei 2017 om 10:16

Naja beetje kort door de bocht twente wou hem al eerder halen toen die bij Ado zat. Maar ja Twente heeft in het verleden spelers gehaald bij Zwolle waarvan eigenlijk alleen mokotjo geslaagd is.

Wel een speler met gif. Dat wat te veel ontbreekt. Zal hij een meerwaarde zijn voor Twente?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren