Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (3/9): Turkse topclubs duelleren om Nederlander

Laatste update:
/
Arsenal krijgt er een tweede Franse concurrent bij in de strijd om Antoine Griezmann. De vleugelspeler van Real Sociedad wordt al geruime tijd gevolgd door zowel the Gunners als Paris Saint-Germain, maar nu heeft ook AS Monaco zich voor de 23-jarige Frans international gemeld. De Monegasken gaan Griezmann een lucratief voorstel doen; het is nu de vraag of hij in de Ligue 1 of in de Premier League wil voetballen. (France Football)
/
Het lijkt erop dat Joleon Lescott afziet van een avontuur in de Turkse competitie. Het contract van de verdediger bij Manchester City loopt af en de Engels international kan naar Besiktas, maar staat naar verluidt op het punt om de club uit Istanbul nul op het rekest te geven. Lescott zou de voorkeur geven aan een langer verblijf in de Premier League en is bereid om te wachten op het WK in Brazilië voordat hij een keuze maakt. (The Sun)
/
Besiktas is niet de enige Turkse club die interesse heeft in Rafael van der Vaart. De bekritiseerde middenvelder van Hamburger SV wordt namelijk ook gevolgd door Fenerbahçe. De kampioen van de Süper Lig zit ook achter Tolgay Arslan, een ploeggenoot van Van der Vaart, aan. VDV verkeert met HSV in degradatiegevaar en wordt in de boulevardbladen als Sündenbock aangewezen. (Diverse Turkse media)
/
Liverpool en Tottenham Hotspur zitten allebei achter een Nigeriaanse middenvelder uit de Serie A aan. De 21-jarige Ogenyi Onazi speelt momenteel nog voor Lazio, maar krijgt de kans om komend seizoen in de Premier League te voetballen. Trainer Brendan Rodgers van Liverpool denkt Onazi goed te kunnen gebruiken in de Champions League, the Spurs willen met de Nigeriaan meedoen in de top van Engeland. (Daily Star)
/
VfB Stuttgart blijft in de Bundesliga, maar het is de vraag of dit ook voor Huub Stevens geldt. De Nederlandse oefenmeester behield die Schwaben voor het hoogste niveau, maar dreigt na dit seizoen weer het veld te moeten ruimen. De clubleiding wil naar verluidt weer in zee gaan met Armin Veh, die Stuttgart in 2007 Duits kampioen maakte en heeft aangegeven dat hij na drie jaar vertrekt bij Eintracht Frankfurt. (BILD)
Rafael van der Vaart doet er goed aan naar de Süper Lig te gaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ik zie liever een terugkeer naar Ajax voor van der Vaart.

Volgend jaar dus Sneijder, van der Vaart en Kuyt in Turkije..

Zou mooi zijn als Raffie terugkomt. Denk dat de kans wel klein is. Zie je de laatste jaren wel vaker dat ze liever willen cashen dan terugkeren bij hun eerste club (kuyt, Heitinga, Van der Vaart, etc.). Dit terwijl sommigen mijns inziens niet meer een zodanig niveau hebben om overal te kunnen meedraaien.

V. d. Vaart moet lekker stoppen met voetballen.
Alleen maar geblesseerd. Leuke carrière gehad.

Maar hij zal nog wel even flink gaan cashen in Turkije voor dat vrouwtje van hem.

Het is echt zonde dat die Turkse clubs zich niet wat meer op de jeugd richten. Waarom zou de Turkse competitie niet net als de Nederlandse een leerschool vóór grotere competities kunnen zijn, in plaats van een rusthuis voor erna? In die sfeer voetballen is toch een prachtige training voor het nog grotere werk?

Ze lijken maar door te gaan met het oppikken van de bejaarden en afdankertjes. Dat is toch een waardeloos imago...

7 mei 2014 om 12:59

Wij begrijpen het ook niet, je hebt gelijk

Vd Vaart zou er goed aan doen om naar Fener te verkassen. Het niveau moet hij toch zeker aan kunnen en je speelt voor tienduizenden fans, je speelt weliswaar geen CL maar dat kan over enkele jaren wel anders zijn en je gaat wss nog eens veel meer verdienen

Lekker lullig voor Stevens.. Dan behoed hij Stuttgart voor degradatie en dan mag die opkrassen. Geef hem dan in ieder geval een seizoenshelft de tijd om te kijken hoever hij het schopt..

Er zit een leegloop aan te komen bij Hamburg. Ik vraag me af of deze transfers nog doorgaan als degradatie alsnog vermeden wordt.. Die turk op het middenveld lijkt alvast niet te houden ( ben zn naam even kwijt)

7 mei 2014 om 14:10

calhanoglu heet die

Ik hoop niet dat Besiktas zo dom is on Vd Vaart binnen te halen.. Die man sukkelt al jaren met blessures en is ook niet wat we nodig hebben qua type speler..

Enige positieve zou zijn dat we meer topics over Bjk zouden hebben op VZ :-)

Ik vind het echt jammer dat hij nu naar clubs moet onder zijn niveau. Als hij naar Turkije gaat hoop ik wel dat hij naar Galatasaray gaat. Ook al ben ik voor Fenerbache.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren