Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Transfersoap rondom PSV'er eindigt volgende week

Laatste update:
/
Raúl Albiol staat voor een terugkeer in LaLiga. De verdediger van Napoli is dinsdag medisch gekeurd door Villarreal en de transfer zal in de komende dagen afgerond worden. (AS)
/
Naast Albiol gaat Villarreal ook aan de haal met Alberto Moreno. De linksback mag transfervrij vertrekken bij Liverpool en zal na 1 juli bij El Submarino Amarillo tekenen. (Marca)
/
Er komt spoedig een einde aan de transfersoap rondom Angeliño. De linkerverdediger van PSV zal volgende week zijn contract met Manchester City gaan ondertekenen. (Eindhovens Dagblad)
/
Filip Helander gaat mogelijk aan de slag in Turkije. De centrale verdediger van Bologna staat in de nadrukkelijke belangstelling van Istanbul Basaksehir, dat ervan uitgaat dat er een deal gesloten kan worden. (Diverse Italiaanse media)
/
Delano Burgzorg lijkt zijn loopbaan te gaan vervolgen in Italië. De aanvaller van De Graafschap is momenteel in onderhandeling met Spezia, dat uitkomt in de Serie B. (de Gelderlander)
/
Shanghai Shenhua heeft de komst van Stephan El Shaarawy nog niet uit het hoofd gezet. De Chinezen bieden de aanvaller van AS Roma nu een jaarsalaris van maar liefst zestien miljoen euro. (La Gazzetta dello Sport)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Albiol staat eerder voor een rentree in de Primera Division denk ik, als hij van Napoli naar Villareal gaat.

Angelina zal wel tekenen spoedig. Ben benieuwd hoe PSV het geld gaat besteden om de verdediging te versterken.

26 juni 2019 om 02:14

La liga is de primera division van Spanje he dus geen idee wat jij hiermee bedoelt?

26 juni 2019 om 02:28

Er stond eerst Serie A, inmiddels aangepast

Ik dacht dat hij eigenlijk al weg was? Weet iemand of hij inmiddels al wel gewoon bij PSV meetraint dan?

Echt een aderlating voor Psv. Dit is momenteel en afgelopen seizoen hun beste verdediger geweest. Echt een hele fijne trap en techniek heeft die jongen. Daarnaast is hij ook nog eens erg fel. Nu is het te hopen voor PSV dat ze niet ook nog eens Dumfries verliezen, want anders blijft er helemaal niks meer over achterin..

26 juni 2019 om 00:57

Vorige week was hij afwezig bij de training, las ik in de krant. De krant schreef dat, omdat hij ontbrak, hij waarschijnlijk naar Engeland was voor besprekingen.

Edit: ik vraag me af of ze hem houden of meteen doorverkopen voor meer geld. Ik begrijp dat PSV voor deze optie heeft gekozen, maar het is ook jammer dat ze daardoor geld mislopen. Natuurlijk is het fijn dat ze ruim 100 % winst op hem maken na 1 jaar, maar dat had veel meer kunnen zijn.

26 juni 2019 om 01:00

Ik denk niet dat Dumfries weggaat. Die is het seizoen goed begonnen, maar na de winterstop was hij niet meer zo goed. Dat kon je ook in Oranje zien. Daar vond ik hem de laatste wedstrijden ronduit slecht. Voor PSV is het alleen maar fijn als hij nog een jaartje blijft.

PSV had bij het afsluiten vd deal geen keus, ze hebben Angelino goedkoop kunnen contracteren wetende dat er wen clausule bestaat dat city het veto heeft vwb het terugkopen van de speler tegen een minimum- en maximumprijs.

Angelino is toch geen transfersoap? Als VZ deze termen gebruikt bij de Ligt dan snap ik dat volkomen. Wat wel zorgelijk is, is het gebrek aan daadkracht van Psv, de belangrijkste wedstrijden staan over een paar weken op de rol en een fatsoenlijke selectie is er nog niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren