Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Transfer Huntelaar naar Engeland is weer optie

Laatste update:
/
Maicon werd uit de Braziliaanse selectie gezet, maar in Rome is de verdediger nog altijd welkom. De rechtsachter heeft inmiddels met trainer Rudi García van AS Roma om tafel gezeten: de coach heeft Maicon laten weten dat hij vertrouwen in hem heeft. Bij Brazilië hoeft Maicon niet meer terug te komen. Hij moest zich 20.00 uur ’s avonds bij het spelershotel melden, maar kwam pas de volgende ochtend opdagen. (Sky Italia)
/
PEC Zwolle gaat zich mogelijk versterken met Erdal Akdari. De 21-jarige linksback annex centrumverdediger is transfervrij en is momenteel op stage bij de regerend KNVB-Beker- en Johan Cruijff Schaal-winnaar. De Duitse Turk werd opgeleid bij Hannover 96 en speelde de afgelopen twee seizoenen voor Kayserispor. Bij Zwolle zou Akdari de concurrentie aan moeten gaan met Bart van Hintum en Delvechio Blackson. (TC/Tubantia)
/
De kans dat Klaas-Jan Huntelaar een toekomst heeft in de Premier League wordt steeds groter. Arsenal wordt al geruime tijd met de spits van Schalke 04 in verband gebracht, maar ook Liverpool en Tottenham Hotspur zouden overwegen Huntelaar in huis te halen. Schalke wil de Nederlander, wiens contract na dit seizoen afloopt, langer vastleggen. De topscorer moet dan echter wel salaris inleveren, zo wordt verwacht. (Daily Express)
/
René Meulensteen gaat mogelijk in de Verenigde Staten aan het werk. De voormalige rechterhand van Sir Alex Ferguson is bij Philadelphia Union in beeld om er de nieuwe hoofdtrainer te worden. “Er is nog geen besluit genomen. Meulensteen hoort wel bij de kleine groep met kandidaten die ik zeer hoog aansla voor de positie”, zegt algemeen directeur Nick Sakiewicz. Meulensteen werd in april ontslagen door Fulham. (ESPN)
/
Vedad Ibisevic trekt in januari mogelijk naar de Premier League. De spits van VfB Stuttgart stond in de belangstelling van West Ham United, maar mocht niet weg van zijn huidige werkgever. “Ik ben benaderd door West Ham en ook door Trabzonspor. VfB Stuttgart wilde me niet laten gaan, het doel dit seizoen is een plek in de middenmoot. Ik heb echter meer ambitie, dus als er een goede aanbieding komt, ga ik misschien weg”, zegt hij. (Sky Sports)
Bij welke club zou Klaas-Jan Huntelaar beter passen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Huntelaar scoort overal , ik denk dat Tottenham een prima club zou zijn.

11 september 2014 om 12:15

Madrid en Milaan was anders te hoog gegrepen

11 september 2014 om 12:47

En toch had hij bij beide clubs een mooi gemiddelde. Bij Real wordt ook verwacht mee te kunnen voetballen terwijl hij bij Milan regelmatig als rechtsbuiten neer werd gezet. Geen wonder dat het er dan niet helemaal uit komt. Ik ben van mening dat wanneer je 2 klassieke rechtsbuiten neer zet die Huntelaar bedienen hij bij elke club slaagt, want hij legt ze er makkelijk in.

11 september 2014 om 13:08

Dan had hij de absolute top gehaald, die hij duidelijk niet haalde. En de reden waarom hij als rechtsbuiten moest spelen was omdat hij de concurrentie verloor als centrale aanvaller. Voor Real was hij simpelweg niet goed genoeg

11 september 2014 om 14:08

Bij Real moest ineens de bezem er door. Nederlandse spelers moesten weg, Ronaldo en Kaka werden gehaald. Pellegrini wilde Robben bijvoorbeeld heel graag behouden maar die moest ook weg. Huntelaar deed het prima maar was slachtoffer van een nieuwe voorzitter.

Bij Milan lijkt het me duidelijk dat Huntelaar de beste spits was, maar dat men liever een Italiaan de voorkeur gaf. Waarom denk je dat Huntelaar rechtsvoor moest spelen? Als hij simpelweg niet goed genoeg was dan werd hij wel op de bank gezet.

11 september 2014 om 14:41

Bij Real Madrid was hij zeker niet goed genoeg. Oranje bril afzetten graag, als je dat al gaat ontkennen

11 september 2014 om 15:07

Prima doelpuntengemiddelde anders.

Verder: hij was degene die Casillas zijn record bepaalde door fantastisch te scoren in Bernabeu.

11 september 2014 om 19:47

Kreeg amper een kans bij beide ploegen, ten tweede gaat het nu over Tottenham toch? niet over Milan of Madrid.

11 september 2014 om 13:49

Ik denk niet dat de fans van Tottenham zitten te wachten op Huntelaar, met alle respect.

11 september 2014 om 14:10

Huntelaar zou ik graag verwelkomen als Spurs fan hoor, geweldige spits.

In Soldado heb ik veel vertrouwen dus het zou in dat opzicht jammer zijn als het ten koste zou gaan van hem.

Adebayor hoorde al jaren geleden op te rotten. Dat hij vorig seizoen ineens een opleving had is op de lange termijn alleen maar slecht. Het spel ziet er niet goed uit voorin met hem.

11 september 2014 om 14:35

Dan speel je voor de 6e plek, met een Huntelaar. Ga dan voor een spits van het kaliber Dzeko, die vorig jaar weg mocht (nu niet meer dus is hij onhaalbaar).

11 september 2014 om 15:09

Hmm Dzeko is een prima spits maar ik vind hem niet wereldklasse eigenlijk. Bij vlagen misschien.

Huntelaar vind ik beter dan Dzeko eerlijk gezegd. Ik denk dat hij in Engeland misschien meteen wel topscorer zou kunnen worden.

11 september 2014 om 15:19

Hahahaha ofwel ben je een Belg die keihard zit te trollen of je bent een Nederlander. Ik vermoed het laatste, en er is niets mis met wat patriottisme, maar je wordt er wel heel duidelijk door verblind.

11 september 2014 om 18:26

Ik ben Nederlander en meen het serieus hoor

Ben benieuwd van welk niveau deze zal zijn. Maar wat echte concurrentie voor Bartje is wel gewenst, die is keer op keer de zwakste schakel dit seizoen.

Goede spits Ibisevic, die erg onderschat wordt. Bij VFB Stuttgart scoort Ibisevic als hij in vorm is aan de lopende band. Bij het Bosnische-elftal is hij ook lekker op dreef, zou een prima aanwinst zijn voor West Ham United

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren