Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Tottenham meldt zich na vertrek Eriksen bij Real

Laatste update:
/
De transfer van Miguel Almíron naar Newcastle United is in gevaar. The Magpies worden mogelijk op korte termijn overgenomen, wat de overgang van de middenvelder van Atlanta United zal dwarsbomen. (Daily Star)
/
Bij Tottenham Hotspur moet men andermaal gaan vrezen voor een vertrek van Mauricio Pochettino. Real Madrid is van plan zich komende zomer te melden bij de Argentijn, terwijl ook Manchester United zijn situatie in de gaten houdt. (the Guardian)
/
In het geval dat Christian Eriksen vertrekt, zal Tottenham Hotspur contact opnemen met Real Madrid. The Spurs zien in Marco Asensio de ideale opvolger van de Deense middenvelder. (Marca)
/
Gary Cahill is bij Chelsea overbodig, maar kan op korte termijn bij een andere Londense club aan de slag. Arsenal kampt met de nodige defensieve problemen en wil de Engelsman om die reden weghalen bij the Blues. (The Sun)
/
Cahill is overigens niet de enige naam die op het lijstje staat bij Arsenal. Ook Eric Bailly van Manchester United en Fernando Calero van Real Valladolid bevinden zich op de radar bij the Gunners. (Daily Mirror)
/
Adrien Silva heeft zijn draai nog niet weten te vinden bij Leicester City. The Foxes zijn bereid om hem in januari op huurbasis te laten vertrekken en Sporting Portugal wil de middenvelder graag terughalen. (Daily Mirror)
Zie jij Marco Asensio vertrekken bij Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Welke club zou Eriksen kunnen betalen? Volgens mij vraagt Tottenham 250 miljoen voor hem.

13 december 2018 om 15:07

Als Eriksen nou voorlopig even niet meer bijtekent, kan hij misschien na zijn contract nog transfervrij naar Ajax terugkeren

13 december 2018 om 15:10

Aangezien Real geïnteresseerd is (geweest) in Eriksen, zou het best kunnen gebeuren dat er een soort ruildeal (waarbij Real moet bijbetalen) komt

13 december 2018 om 15:50

Real bijbetalen? Asensio is meer waard dan Eriksen. Dat passeer ik op leeftijdsverschil, contractduur van beide spelers en het verschil in niveau wat er niet is.

13 december 2018 om 15:14

Zoals algemeen bekend vraagt Levy altijd idiote bedragen voor zijn spelers. En natuurlijk betaald never nooit iemand 250 miljoen voor Eriksen. Denk maximaal de helft.

13 december 2018 om 15:33

Als Eriksen weigert te verlengen, staat hij aanstaande zomer nog maar 1 jaar onder contract bij Spurs. Dan is hij echt we voor een veel lager bedrag dan 250 miljoen euro op te halen. Als Spurs bij een 1 jaar contract voet bij stuk houden en 250 miljoen euro gaan vragen, zijn ze niet verstandig bezig, aangezien clubs dan gewoon een jaartje wachten om Eriksen gratis over te nemen.

Valt me weer mee. Als Tottenham een speler wilt halen, kloppen ze meestal in Amsterdam aan. Maar als Ajacied zie ik het liefst de spelers met de kwaliteiten om bij Tottenham mee te kunnen zo lang mogelijk bij de club blijven.

Misschien is Ziyech wel wat voor Tottenham. Een club net onder de top die toch nog wel mee doen in alle competities. Volgens mij kan hij met zijn werklust van de afgelopen maanden wel van bijdrage zijn voor ze. Schat Ziyech ook wat goedkoper in dan Asensio ook niet onbelangrijk lijkt me

13 december 2018 om 15:54

goedkoper omdat hij ook minder goed en vooral minder potentie heeft. Misschien is toornstra ook wel wat voor ze, die werkt ook altijd hard...

Ik hoef Eriksen niet zo te zien bij Real, daarnaast lijkt het me zeer sterk dat Real van Asensio af wilt.
Isco is wellicht een ander verhaal met Isco begin ook ik zoiets te hebben van misschien is een verkoop beter.

Als het waar is, dan kan Perez in de zomer weer even het contract van Solari uitkopen. Waar is die man toch mee bezig? Waarom niet gewoon een 1-jarig contract geven en dan in de zomer verder kijken. Maar geeft gelijk een 2,5 jarig contract, terwijl nu er alles op wijst dat ook Solari dit Real niet aan de praat kan krijgen. Kapitaalsvernietiging dit.

Ik denk niet dat Asensio wel zin heeft om bij Tottenham te spelen. Hij is er veels te goed voor. Vind hem zelfs beter dan Eriksen. Real zou er goed aan doen om hem te behouden. Asensio is een geniale speler. Plus zijn jonge leeftijd er nog bij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren