Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Tottenham identificeert opvolger José Mourinho

Laatste update:
/
Everton hoopt Moise Kean in de zomer te verkopen, maar mikt wel op een afkoopsom van minstens vijftig miljoen euro. De spits wordt momenteel verhuurd aan Paris Saint-Germain, dat interesse heeft in een definitieve overname. (Fabrizio Romano)
/
Manchester United heeft momenteel de beste papieren om Pape Sarr over te nemen van Metz. Er zijn echter meer clubs met belangstelling voor de kersvers international van Senegal, waaronder OGC Nice. (The Sun)
/
Tottenham Hotspur moet voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer na het ontslag van José Mourinho. De club uit Londen heeft reeds contact gezocht met de clubloze Maurizio Sarri. (Daily Mail)
/
Hansi Flick vertrekt na dit seizoen bij Bayern München en is topkandidaat om aan de slag te gaan als bondscoach van Duitsland. De trainer is ook in beeld bij Juventus en clubs uit de Premier League. (BILD)
/
Riqui Puig weigerde in januari een tijdelijk vertrek bij Barcelona. Inmiddels zijn speler en club tot de conclusie gekomen dat een verhuurperiode elders volgend seizoen het beste is voor alle partijen. (Sport)
/
Youssef En-Nesyri is in beeld bij Manchester United, Liverpool en West Ham United. Sevilla wil hem niet zomaar laten gaan en houdt vast aan de afkoopsom van zestig miljoen euro zoals opgenomen in het contract van de aanvaller. (La Razón)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

El Nesry is echt geen aanwinst voor dit Liverpool, dan kan je er beter een type Luuk de Jong of Wout Weghorst bijhalen, dat lijkt mij ook een veel betere optie, een echte pottenbreker.

21 april 2021 om 09:15

denk niet dat En Nesyri wordt gehaald om daar als pinchhitter te fungeren en om steeds in te vallen als het nodig is, die gaat gewoon de concurrentie aan met Firmino die heel wat minder is de laatste jaren, maar het beste is wel dat hij een jaar of 2 bij Sevilla blijft voor de overstap naar de absolute top.

21 april 2021 om 09:19

Daar vind ik hem dus niet goed genoeg voor, in het verleden zijn meer van dat soort types naar Liverpool gehaald zonder succes, ik denk dat Aspas daar het beste voorbeeld van is. Daarnaast heeft Liverpool met Jota al zo'n type speler in huis.

21 april 2021 om 18:06

Als je mee wilt doen om de CL en PL dan is Firmino in mijn ogen zeker niet basiswaardig.. al 20 CL wedstrijden niet gescoord om maar iets te noemen..

21 april 2021 om 12:38

Waarom zou je liever voor Luuk de Jong gaan als En-Nesyri degene is de de Jong op de bank houdt?

21 april 2021 om 13:41

Omdat En-Nesyri niet goed genoeg is als basisspeler en je op de bank dan meer hebt aan een pinchhitter (en bovendien geen 60 miljoen uit gaat geven aan een bankzitter).

Mijn langdurige liefde voor Spurs was al gedoofd de laatste twee jaar maar als Sarri dan de opvolger gaat worden zie ik dat vlammetje niet opnieuw aanwakkeren.

Pape Sarr is wel echt een geweldig talent, 18 jaar en zijn debuut bij Senegal ook al gemaakt, maar ik zou hem liever een tussenstap zien maken in de europese subtop, beter naar een Dortmund/leipzig gaan.

21 april 2021 om 09:16

Er is flink wat druk bij United zeker, maar Dortmund en Leipzig zijn sportief beter dan United de laatste jaren hoe pijnlijk dat ook is om te zeggen.

21 april 2021 om 09:21

Ik denk dat de genoemde clubs op basis van prestaties vrij gelijkwaardig zijn, het voordeel van de Duitse clubs is daarbij wel dat daar meer mogelijkheden worden vrijgemaakt voor jonge spelers

21 april 2021 om 09:40

Ze komen structureel verder dan United in de CL. Verder heeft United juist heel veel ruimte voor jonge spelers, kijk naar Martial, Rashford, Greenwood, Henderson, McTominay om er een aantal te noemen.

21 april 2021 om 12:12

Eens met Hangover. Ondertussen kunnen we stellen dat United terug een topploeg is. Altijd kunnen meedoen met de topploegen dit jaar en ook genoeg gewonnen. Tegen Leipzig en vooral tegen Basaksehir laten liggen, verschil tussen succes en falen is heel klein in zo'n toernooi. EL is eigenlijk niet te moeilijk waar vaak nog is met B-spelers gespeeld wordt. Vind dat CL deelnemers niet naar EL moeten doorstromen. Hopelijk dit jaar al een eerste prijs dan is volgende barrière weer overgestoken en kunnen we naar PL titel en CL kwartfinale kijken.

21 april 2021 om 13:51

Dat is toch echt anders dan bij Bvb, daar krijgen jongens van 18 ook de kans. Dat zie ik bij United niet gebeuren.

Sarri? Interessant dan gaan we weer een totaal andere speelstijl zien dan onder Mourinho.

21 april 2021 om 09:43

Zou Nagelsmann wel eens bij Spurs zien. Denk dat je met deze selectie het voetbal kan spelen wat hij wilt.

21 april 2021 om 11:23

Van Leipzig naar Spurs?

21 april 2021 om 15:25

Lijkt mij financieel nog steeds een vooruitgang hoor. Competitie is de beste van europa, dus waarom niet?

21 april 2021 om 17:42

Ligt er uiteraard maar net aan hoe je het bekijkt. Competitie is zeker beter dan de Bundesliga, maar verwacht dat Leipzig meer garantie biedt op een CL-ticket, mede vanwege de zware competitie waar Spurs zich in bevindt. Daarnaast is Leipzig de afgelopen jaren flink gegroeid natuurlijk, wat ook weer een mooi toekomstperspectief kan bieden. En mijn persoonlijke mening is dat ze Poch nooit eruit hadden moeten knikkeren zo vlot in het seizoen, terwijl hij jaren prima presteerde gezien het materiaal. Zou dan als Nagelsmann zijnde ook niet graag naar zo'n club gaan met dat in het achterhoofd.

21 april 2021 om 18:07

Competitie is inderdaad beter, financieel weet ik niet. Spurs heeft in ieder geval de grootste schuld van Europa.

Kean kopen voor 27,5 miljoen, vervolgens verhuren omdat hij niet voldoende presteert als back-up, en dan 50 mil durven te vragen. Zo ken ik er ook nog wel een paar.

Zal nooit zo snel gebeuren maar een ten Hag zou toch prima bij een Tottenham kunnen werken? Is altijd een rustige man en brengt veel verzorgd voetbal, maar meestal gaan dit soort clubs altijd voor grote namen maar kijken nooit goed naar mijn idee wat nodig is.

Sarribal met Hojberg en Sissoko. Ik wens ze veel succes, vind dat echt totaal geen match (Sarri en Spurs). Ze hadden Poch nooit moeten ontslaan. Overigens speelde Kane wel echt het beste voetbal uit zijn carrière onder Mourinho en zij leken een erg goede band te hebben. Ben benieuwd of Kane nu wil blijven of toch echt weg wil..

21 april 2021 om 16:10

Ik denk dat Sarribal prima gespeeld kan worden met: Ndombele, Winks, Lo Celso. Winks kan perfect de rol invullen die Jorginho had onder Sarri bij Napoli en Chelsea.

Waarom niet van Leipzig naar Spurs? Eeen groter budget een grotere competitie en een slectie waar met een aantal nieuwe spelers gewoon met de top van Europa kan worden meegedaan.

21 april 2021 om 13:44

ik denk dat mourinho dat ook dacht. maar zag zijn eerste wens niet uitkomen omdat tottenham voor bruno ver onder de vraagprijs bleef 25 tov 80. bij skiniar 20 ipv 50.

Aangezien Lloris weggaat moet nagelmann een keeper zoeken voor 15-25 miljoen euro...

El-Nesyri naar United of Liverpool? Kijken ze daar ook wel eens de wedstrijden van Sevilla? Heel raar gerucht als je het mij vraagt. 60 miljoen is nou ook geen bedrag waar je wel een gokje voor wil wagen, tenzij ze dit hadden bekokstoofd met de Super League nog in gedachten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren