Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Toptalent zet zinnen op transfer naar Real Madrid

Laatste update:
/
Lukas Podolski blijft onverminderd populair en toonde tegen Galatasaray maar weer eens aan waarom. De Duits international scoorde twee keer en gaf daarmee zijn visitekaartje af. Dynamo Moskou is dat niet ontgaan: de Russen hebben zich bij het rijtje clubs gevoegd dat interesse heeft in de 29-jarige aanvaller van Arsenal. Podolski is ook in eigen land en in Italië populair, zo wordt althans beweerd. (Daily Mail)
/
Mattia Destro staat in de belangstelling van zowel AC Milan als Internazionale. De spits van AS Roma moet in de Italiaanse modestad voor de doelpunten gaan zorgen die beide clubs momenteel missen. Het is nog onduidelijk welke van de twee geïnteresseerden de voorkeur van de Italiaans international geniet. Destro is in Rome niet altijd zeker van een basisplaats en aast daarom op een vertrek. (La Gazzetta dello Sport)
/
Raheem Sterling wacht met het tekenen van een contract bij Liverpool en dat doet hij niet om rustig na te denken. De jonge aanvaller heeft zijn besluit namelijk allang genomen: hij hoopt in de zomer naar Real Madrid te verkassen. De Engels international is op de hoogte van de interesse uit Spanje en wil daar op inspelen, zeker nu het zo slecht gaat met zijn huidige club. Sterling staat momenteel nog tot medio 2017 onder contract in Liverpool. (AS)
/
Hans-Joachim Watzke gelooft in de oprechtheid van Marco Reus. De aanvaller heeft intern te kennen gegeven dat hij in Dortmund wil blijven en de algemeen directeur van de club denkt dat de speler de waarheid spreekt. 'Hij hangt aan deze club en aan de stad. Maar mensen die hem graag zien vertrekken, zullen ongetwijfeld andere argumenten aanvoeren", beseft de bewindsvoerder van die Borussen. (TZ)
/
Een huurling van Tottenham Hotspur maakt veel indruk in de Championship. De 21-jarige Alex Pritchard komt momenteel uit voor Brentford, en daar doet hij het uitstekend. Swansea City en West Bromwich Albion willen de middenvelder in januari terughalen naar de Premier League. Het is de vraag wat the Spurs van plan zijn met Pritchard; zijn contract loopt af, maar de club kan deze verbintenis met twee jaar verlengen. (London Evening Standard)
Raheem Sterling is goed genoeg voor een basisplaats bij Real Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

en dan op de bank zitten? Ronaldo en Bale zij beter en Jese is een toptalent en kind vd club, lekker in Liverpool blijven

13 december 2014 om 15:08

Dit kan gewoon niet waar zijn. Deze jongen kan bij Liverpool wel redelijk ballen maar voor de top komt hij heel veel te kort.

13 december 2014 om 15:30

Als hij zich zo door blijft ontwikkelen denk ik niet dat hij te kort komt voor de absolute top. Maar ik ben 't met je eens dat hij er nu niets te zoeken heeft.

13 december 2014 om 15:09

dus dat!! zou heel dom zijn om daar naar toe te gaan

13 december 2014 om 15:49

Ik zie sterling heel graag komen voetbal technisch past hij er prima bij en dan bale verpatsen aan manu de ene brit voor de andere bale komt op de flanke gwn te kort maakt te vaak de verkeerde beslissing sterling is jong 19 en is al degene waar het van moet komen bij liverpool die man zit op een ongelooflijk niveau en wordt alleen maar beter vooral als hij met betere voetballers om zich heen traint. hij gaat strijden om de goude bal in de toekomst met neymar

Niet nodig bij Real. Wegblijven. Een club als Real moet zulke talenten zelf kunnen opleiden. Jese is een levend voorbeeld daarvan

Sterling zou het niveau wel aan kunnen maar pas over 3/4 jaar, lekker nog even bij Liverpool blijven en daar het mannetje zijn.

Zou een domme stap zijn om al in de zomer naar Real te gaan, want hij zou nu toch gaan banken aangezien ze Ronaldo, Bale, Jese en nog een Isco of James die op de flanken kunnen. Misschien dat die over 4/5 jaar naar Real kan want hij is nog maar 19 en nu komt hij echt te kort, gewoon bij L'pool blijven.

Pritchard moet lekker bij Brentford blijven. Zou mooi zijn wanneer ze promoveren zodat hij met die club in de Premier League kan spelen. Is een belangrijke speler voor ons.

Raheem moet blijven!!

Als hij zo graag weg wilt moet LFC gwn 60 mil vragen en niet minder!

Sterling? Nah, dies een overhypte talent, overigens,,reus gaat naar Real..dus Sterling kan het vergeten.

13 december 2014 om 18:02

Vertel mij eens waarom hij overhyped is?

13 december 2014 om 18:02

Noem is 3 spelers van 19 die beter zijn dan hem

Sterling en reus naar real. Als we het nieuws moeten geloven kan real nog een betere bank hebben dan nu.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren