Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Topkandidaat van Barça en United van de markt gehaald

Laatste update:
/
Real Madrid betaalde de hoofdprijs voor James Rodríguez, maar het is vooral Toni Kroos die door velen wordt gezien als de topaankoop van de club. Dat vindt ook Diego Simeone, coach van Atlético Madrid. “Kroos geeft ze meer opties op het middenveld. Er is meer balans, Real Madrid heeft een betere ploeg dan vorig seizoen”, vindt de oefenmeester van de kampioen. (AS)
/
Morgan Amalfitano wil terug naar de Premier League en de middenvelder kan dat doen bij Everton. De 29-jarige middenvelder, die vorig seizoen op huurbasis bij West Bromwich Albion speelde, wordt door manager Roberto Martínez van Everton gezien als een bruikbare toevoeging op zijn huidige spelersmateriaal. Amalfitano is nu nog contractspeler van Olympique Marseille. (Goal)
/
Juan Cuadrado is van de markt gehaald. De felbegeerde vleugelspeler van Fiorentina mag niet meer weg van het bestuur. “Ik heb nooit gedacht over een vertrek van Juan”, zegt trainer Vincenzo Montella. “Hij speelde hier in het verleden, hij speelt hier nu en hij speelt hier in de toekomst.” Cuadrado wordt in de wandelgangen in verband gebracht met clubs als Manchester United en Barcelona. (La Nazione)
/
Harry Redknapp is ervan overtuigd dat Loïc Rémy bij Queens Park Rangers blijft. De spits deed het vorig seizoen uitstekend bij Newcastle United en die club zou hem opnieuw naar het St James’ Park willen halen, maar dat gaat volgens QPR-trainer Redknapp niet gebeuren. “Hij heeft gezegd niet terug te willen naar Newcastle. Dus tenzij een topclub zich meldt blijft hij hier, vermoed ik”, heeft de coach aangegeven. (BBC)
/
Napoli en Juventus hoeven niet te bellen: Christoph Kramer droomt niet van een loopbaan in Italië. De international van Duitsland, die de WK-finale geblesseerd moest verlaten, geeft toe dat hij door die clubs is gebeld. “Ik vind Engeland en Spanje echter aantrekkelijker, en dat geldt ook voor de Bundesliga. Ik ben hier heel tevreden”, zegt de verdediger annex middenvelder van Bayer Leverkusen. (La Gazzetta dello Sport)
Juan Cuadrado vertrekt niet meer bij Fiorentina

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nouja, we zien wel waar deze transfersoap heen gaat. Tot nog toe kan ik niet echt zeggen dat ik er bijna zeker van was dat Cuadrado ook daadwerkelijk zou vertrekken. Waarschijnlijk is het maar een groot onzinverhaal wat zowel United als Barcelona supporters onnodig heeft beziggehouden.

19 augustus 2014 om 21:11

Cuadrado was ook niet nodig bij Barçelona; Hij is niet iemand die de verdediging veel ging geholpen hebben...

19 augustus 2014 om 21:15

Denk dat vooral de transfersom een groot obstakel is. Als je ziet dat ze volgens de geruchten minstens 40 miljoen vragen. Wil niet zeggen dat hij het niet waard is, want het is een topper, maar je kan als club niet bezig blijven met jongens voor zulke bedragen te kopen. Het geld is een keer op.

19 augustus 2014 om 21:24

Tjah, ik heb de Serie A niet goed genoeg gevolgd om daar echt een oordeel over te geven. Op het WK heb ik hem af en toe toch leuke dingen zien doen. Over die 40 miljoen valt nog wel te twijfelen maar als je je bedenkt dat United voor spelers als Herrera en Shaw respectievelijk 70 miljoen betaald er toch ook wel een grote kans bestaat dat ze voor een topper richting die prijs gaan. Echter denk ik, als een club alsnog met een enorme bak centen komt dat Fiorentina echt wel toe gaat happen hoor.

19 augustus 2014 om 22:07

Zeker nu Nani weg is kunnen ze hem goed gebruiken. Deze jongen kan als RM in een 352 systeem en in een 433 als RAM perfect uit de voeten. Laat dat nou net de 2 systemen zijn die LVG wil gaan spelen en ook de posities zijn die toch kwalitatief dun bezaaid zijn.

Dus wie weet halen ze hem nog wel ja. Fiorentina zegt geen nee tegen 40m denk ik,

Waarom maakt Man Utd van Cuadrado geen werk? Als Di maria te duur blijkt lijkt mij dit toch een goede oplossing.

19 augustus 2014 om 21:15

Je denk dat Fiorentina niks voor Cuadrado vraagt ofzo?

Had denk ik ook geen uutblinker zijn geweest bij Barca. Zou bij Spurs wel passen.

19 augustus 2014 om 21:17

Kan echt wel een niveautje hoger dan de Spurs hoor. Die jongen zou direct de absolute uitblinker worden daar. Man United, Liverpool, Dortmund of Atletico kan die wel aan.

"real Madrid heeft een betere ploeg dan vorig seizoen”, vindt de oefenmeester van de kampioen."

Gekocht: James; Kroos en Navas

Verkocht: Diego Lopez en Morata

No sh*t sherlock.

19 augustus 2014 om 22:06

Haha ik dacht precies hetzelfde.

Dit is goed nieuws voor fiorentina en voor de serie a.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren