Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Tien miljoen niet genoeg voor ex-spits FC Groningen

Laatste update:
/
Thomas Meissner kan een transfer in de Eredivisie maken. De Duitse verdediger is overbodig bij ADO Den Haag, maar staat nu in de belangstelling van Willem II en Sparta Rotterdam. (Voetbal International)
/
In de zoektocht naar een offensieve versterking is Chelsea bij Olivier Giroud terechtgekomen. The Blues hopen Arsenal over te kunnen halen met David Luiz, die als onderdeel van de deal naar Noord-Londen zou trekken. (Daily Star)
/
Met een totaalbedrag van tien miljoen euro probeerde Crystal Palace Alexander Sörloth los te weken bij FC Midtjylland. De Deense club heeft de aanbieding op de ex-spits van FC Groningen echter van tafel geveegd. (BT)
/
Als Manchester City een bod doet op Eden Hazard, zal dat van tafel geveegd worden. Chelsea is, ongeachte de hoogte van de aanbieding, niet van plan om de Belgische vleugelaanvaller naar the Citizens te laten vertrekken. (Daily Telegraph)
/
Dan blijft alleen Real Madrid nog over als mogelijke bestemming voor Hazard. De aanvaller zal echter alleen naar de Spaanse hoofdstad vertrekken als Zinédine Zidane aan de leiding blijft bij de Koninklijke. (Daily Telegraph)
/
Jair Tavares treedt binnenkort mogelijk in de voetsporen van zijn neef Renato Sanches. De jonge aanvaller van Benfica staat in de belangstelling van Paris Saint-Germain en Real Madrid, al wil de Portugese topclub hem graag lang binden. (O Jogo)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
30 januari 2018 om 09:35

Niet alleen in de spits zie je dat terug, maar eigenlijk in alle linies lopen er nu mindere spelers rond, dan een paar jaar geleden. Ik kijk (als neutralesuppoter) niet graag naar wedstrijden van FC Groningen. En als je kijkt naar de bezettingsgraad van de euroborg, ben ik niet de enige.

Gelukkig hebben we de foto's nog... Ook deze mag op het conto van Faber worden geschreven. Wat heeft die man een kapitaal vernietigd in de tijd dat hij bij Groningen zit. En het publiek weg gejaagd...

30 januari 2018 om 10:08

Iedereen die Sorloth voor groningen heeft zien spelen zag dat die jongen er helemaal niets van kon. Lekker makkelijk om dat achteraf op Faber af te schuiven, die jongen heeft het zelf gewoon niet laten zien.

30 januari 2018 om 10:22

Niet geheel mee eens. Er werd bijna elke wedstrijd een andere spits op gesteld wat lekker veel vertrouwen geeft. Daarnaast is die kerel nog hartstikke jong en heeft hij opzich wel het lichaam waar potentie in zit om veel beter te worden.

30 januari 2018 om 11:17

Tuurlijk is de potentie er, en ik gun die jongen ook het beste. Maar bij Groningen speel je ver van de goal af, en daar is hij niet het type spits voor. Er zijn ongetwijfeld meerdere redenen, maar feit blijft dat die jongen het niet liet zien, en ik heb op de tribunes nog niemand gehoord die rouwig is om zijn vertrek.

30 januari 2018 om 11:45

juist wel die jongen is hartstikke snel echt een grot talent die sorloth ik zag dat direct al. net zoals tibbeling en je hebt nog een paar spelers die voor veel te weinig verkocht zijn oa dankzij faber.

30 januari 2018 om 11:46

@gunnerfcg Ik heb sorloth een keer tegen Ajax gezien en daar vond ik hem wel aardig spelen vgm 2016 toen hij er net was. Lang, snel, sterk en een aardige techniek. Ik dacht dat jullie wel een goede hadden gehaald. Voor de rest kijk ik amper groningen, maar je zag wel degelijk dat hij wat kon toen.

30 januari 2018 om 13:41

Sorry hoor, maar die Sorloth heeft echt geen pepernoot geraakt. Zit al jarenlang elke thuiswedstrijd in het stadion en elke uitwedstrijd op de bank. Maar ik kan mij weinig positiefs herrineren over Sorloth. Die jongen heeft echt helemaal niks te zoeken in de Premier League.

30 januari 2018 om 15:00

Lang, snel en sterk oke, maar die jongen heeft totaal geen techniek. Hij kan geen speler passeren en geloof het of niet hij verloor meer kopduels dan hij won.

30 januari 2018 om 15:16

Sørloth is bij Groningen niet goes gebruikt en dat zie je ook bij Veldwijk. Dit zijn spitsen die de bal van de zijkant moeten hebben en zo ruimte hebben om voor de goal te komen. Maar dat gaat moeilijk als Mahi, Idrissi en Linssen alleen maar naar binnen komen. Dit is toe te schrijven aan de club, niet zo zeer aan de trainer

Topsport mentaliteit he Faber, daarom wouden al deze spelers weg en speelden ze allemaal als een natte krant.. maar dat lag natuurlijk nooit aan de trainer want die is daar niet verantwoordelijk voor. Die Faber heeft echt de club pijn gedaan.

30 januari 2018 om 13:43

Toe nou JustMark. Sorloth kon er helemaal niks van, daar is elke supporter het over eens. Wat een gezeik kreeg die jongen in het stadion en in de (sociale) media. Wonderbaarlijk dat hij nu ineens 10 miljoen zou moeten kosten. Ik zou er toch even 2 keer over nadenken als ik CP was.

30 januari 2018 om 18:14

10 goals in 19 wedstrijden in Denemarken. Dan kun je toch echt wel wat...

30 januari 2018 om 20:14

Laten we wel wezen A) Het is Denemarken en B) Er zijn wel vaker spitsen geweest die er één seizoen veel in schoten en vervolgens niks meer presteerden.

Nee, hij kon er niks van en nu laten ze hem voor 10 mlj. niet gaan. Heeft hij snel bijgeleerd of is hij , net als Tibbling genegeerd door Faber???? Het enigste waar Faber goed in is is gokken op de verkeerde(bacuna , van Nieff) paarden. Heeft catagorisch de betere spelers de deur uitgewerkt door ze niet, of op de verkeerde posities, op te stellen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren