Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Thomas Müller zegt ‘nee’ tegen astronomisch jaarloon

Laatste update:
/
Dorukhan Toköz heeft de interesse gewekt van Liverpool. De middenvelder van Besiktas heeft the Reds overtuigd met een sterk optreden tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd van Turkije tegen Frankrijk. (Fotomaç)
/
De toekomst van Callum Hudson-Odoi is verweven met die van Frank Lampard. Als de oefenmeester overkomt van Derby County, wil het talent graag onder hem werken bij Chelsea en een nieuw contract ondertekenen. (Daily Mail)
/
Thomas Müller heeft een aanbieding uit China gekregen en kan jaarlijks 25 miljoen euro gaan verdienen. De aanvaller van Bayern München ziet een transfer naar het Aziatische land echter niet zitten. (Kicker)
/
Bayern München wil in navolging van Lucas Hernández ook Rodri losweken bij Atlético Madrid. De kampioen van de Bundesliga overweegt om te voldoen aan de transferclausule van zeventig miljoen euro. (Kicker)
/
Leroy Sané wil met Josep Guardiola om de tafel om over zijn toekomst te praten. Sané wil weten of de trainer vindt dat hij een nieuw contract moet tekenen bij Manchester City of naar Bayern München moet gaan. (Kicker)
/
SC Freiburg is de favoriet voor de handtekening van Woo-Yeong Jeong. Bayern München is echter alleen bereid om het talent te laten vertrekken als een terugkoopclausule wordt bedongen. (Kicker)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Logisch dat Sané duidelijkheid wil. Te goed om zoveel te banken.

Müller zou ik graag eens ergens anders zien. China te grote cultuur switch denk ik. Een Tottenham of Atletico lijken me leuke opties.

-Voetballend gezien is dat het niveau van muller . Een club trouwe joch die zijn cluppie niet gaat verlaten voor wat geld.

-Sane moet gewoon gaan dat is het beste voor beide, man city krijgt ze centjes die ze n oog kunnen krijgen en sane kan eindelijk een ster worden. Nu is het wel een goede optie om te kijken wat te trainer eigenlijk met je van plan is want afgelopen seizoen maakte hij veel te weinig minuten terwijl ze rendement hoog bleef in verhouding met zijn minuten.

- Rodri moet waarschijnlijk dan de opvolger van martinez worden ik zal een seizoentje wachten en hem dan pas halen. Dan klinkt voor nog een seizoen uitlenen aan atletico geen slecht idee toch? Eigenlijk is man city de beste optie zal meteen minuten maken en uitgroeien tot hen vaste nummer 6.

- Nog over CHO klinkt wel een beetje nep want je wilt heel het seizoen niet tekenen door te weinig perspectief maar wel opeens tekenen als je hoort dat je voetbal idool je coach kan worden. Hij kan er al 6 maanden der uitvliegen en dan zit je daar vast aan een contract met idee dat je eigen glazen hebt ingegooit.

17 juni 2019 om 01:13

Als ie maar zeventig miljoen kost, had zelf meer verwacht, dan moet united ook maar eens een poging wagen.

17 juni 2019 om 01:16

Zal geen slecht idee zijn maar partey zal wel handiger zijn door zijn fysieke gestelte en goede verdedigende cijfers. Ook kost hij 50M dus is hij een stuk goedkoper.

17 juni 2019 om 01:29

Is ook een optie ja, maar als united voor extra zekerheid gaat en voor een meer verdedigend ingesteld cvm wilt gaan dan zou ik voor ascacibar gaan. Dat is echt een strijder met een goede sliding en ook nog een goede pass naar voren. De nummer 8 moet wat mij betreft echt barella worden, want dat is de nieuwe verratti die zowel voetballend als verdedigend veel brengt. Pogba kan dan de echte nummer 10 zijn, maar mocht hij vertrekken dan zou ik vol voor james rodriguez gaan, want die jongen is ook een geweldenaar en creert ook nog eens de meeste kansen van alle spelers in de 5 grote competities.

Met Rodri en Sané wordt Bayern wel erg sterk, nu Hummels weggaat is een 4de cv wel plicht!
Suele en Lucas basis en dan Boateng en Javi backup?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren