Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Swansea City vangt weggestuurde Ajacied op

Laatste update:
/
AC Milan heeft een nieuwe slag geslagen op de transfermarkt. Lucas Biglia wordt voor zo’n achttien miljoen euro, exclusief vier miljoen aan bonussen, overgenomen van Lazio en tekent in Milaan voor drie jaar. (La Repubblica)
/
Het lijkt erop dat Eusebio Di Francesco bij AS Roma de opvolger van Luciano Spalletti wordt. De oefenmeester is van plan om twee spelers van zijn oude club Sassuolo mee te nemen: Domenico Berardi en Lorenzo Pellegrini. (Sportitalia)
/
Jeugdspeler Kees de Boer moet vertrekken bij Ajax, maar zit niet lang zonder club. Swansea City heeft de middenvelder direct een driejarig contract aangeboden en troeft FC Utrecht en FC Twente daarmee af. (Noordhollands Dagblad)
/
Bruno Alves speelt volgend seizoen naar alle waarschijnlijkheid voor Rangers FC. De ervaren verdediger van Cagliari is inmiddels afgereisd naar Glasgow voor een medische keuring. (Sky Sports)
/
Real Sociedad heeft een bod van acht miljoen euro van Olympique Lyon op Carlos Vela naast zich neergelegd. Als de Fransen de aanvaller over willen nemen, zullen ze minstens tien miljoen euro op tafel moeten leggen. (AS)
/
Ook OGC Nice heeft zich gemengd in de strijd om Kurt Zouma. Fiorentina, Internazionale, Lazio, Burnley, West Bromwich Albion, Watford en Galatasaray volgen de verdediger van Chelsea ook op de voet. (Diverse Engelse media)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben ik nou gek of is 10 miljoen voor Carlos Vela een koopje?

31 mei 2017 om 16:02

Het probleem is vooral zijn contract, dat loopt na aankomend seizoen af. Maar 10 miljoen zou inderdaad best een koopje zijn. Hij was de afgelopen seizoen een van de steunpilaren van Sociedad en had een belangrijk aandeel in het behalen van CL voetbal in seizoen 12/13. Ondertussen een ervaren speler en met zijn 28 jaar ook nog relatief jong. Ik dacht in zijn tijd bij Arsenal dat hij het niet zou gaan redden, maar hij heeft zich knap terug geknokt.

31 mei 2017 om 16:13

tomboy

Nope, inderdaad een koopje. Zou voor veel clubs een versterking zijn, desnoods in de breedte. Leuke versterking voor een subtopper in Europa.

31 mei 2017 om 17:46

PSV sla je slag?

31 mei 2017 om 19:03

Naast die 10 miljoen, moet je ook nog salaris betalen. Ik denk dat Vela meer vraagt dan een eredivisieclub kan of wil betalen.

Biglia? Degelijke speler, maar denk niet dat hij Milan verder zou helpen. Is volgens mij inmiddels 30 en daar heeft Milan op het middenveld al een aantal van lopen. Daarnaast lijkt het me niet logisch dat en Kessiã© en Biglia zouden komen, zeker niet voor 18 miljoen.

Hahaha Kurt Zouma bij Galatasaray. We wish, maar dat gaat em niet worden. Ik vraag mij toch af of er iemand in de media (ook in Turkije) weet dat Galatasaray een enorme schuld heeft en totdat het Riza project af is en geld oplevert niet meer boven de 4-5 miljoen spelers kan halen.

Ik hoop dat ze Bruma verkopen voor 18 miljoen. Die jongen heeft potentie etc maar wij hebben niet de tijd. Hij speelt de helft van de wedstrijden met oogkleppen op. Met Garry en Sinan heb je een vervangers van een iets lager niveau maar Bruma is nu een luxe voor Galatasaray. Hij werd gehaald in de tijd dat we de stap naar Europese top dachten te kunnen maken, maar we hebben op dit moment direct versterkingen nodig. Bruma verkopen en voor dat geld 3 toppers halen.

ON: Waarom wordt Zouma door iedereen afgeschreven? Deze jongen is briljant en imo in potentie beter dan stones, varane, laporte en al die andere gehypte verdedigers. Arsenal en City zouden voor hem moeten gaan. Tel 50 miljoen neer beetje vertrouwen en je zit goed voor de komende 10 jaar.

2 juni 2017 om 01:52

Probleem is die blessure. Vorig seizoen was hij stuk verder dan die spelers die jij opnoemt maar hij heeft ritme nodig en speeltijd. Misschien nice of everton ofzo als lening

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren