Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Superzaakwaarnemer begraaft hoop van PSG

Laatste update:
/
Atlético Madrid heeft met de komst van Fernando Torres en het daarmee gepaard gaande vertrek van Alessio Cerci zijn huiswerk voor januari gedaan. De club onderneemt alleen nog actie als er nog iets verandert binnen de spelersgroep. Het is bijvoorbeeld niet uitgesloten dat Cristian Rodríguez vertrekt: de stopper uit Uruguay is zijn plek vaak niet zeker en aast op meer speeltijd. Als hij gaat, zullen los Colchoneros de transfermarkt betreden. (Marca)
/
Giulio Donati mag hopen op een terugkeer in de Italiaanse top. De verdediger werd in het verleden gewogen en te licht bevonden door Internazionale, maar bij Bayer Leverkusen is hij uitstekend op dreef. Napoli heeft nu interesse in de 24-jarige rechtsachter. Donati, ex-jeugdinternational van Italië, is een vaste basisspeler bij de huidige nummer drie van de Bundesliga. (Sky Italia)
/
Paris Saint-Germain hoeft niet te proberen om Cristiano Ronaldo over te nemen van Real Madrid. Nasser Al-Khelaifi heeft er ongelooflijk veel geld voor over om de aanvaller naar zijn club te halen, maar Ronaldo zit niet te wachten op meer bankbiljetten. 'Een transfer naar PSG is onmogelijk, hij is veel te gelukkig bij Real. Hij zal zijn loopbaan daar afsluiten", zegt zaakwaarnemer Jorge Mendes. (Le 10 Sport)
/
Het gaat hard met Loris Karius. De jonge doelman van FSV Mainz 05 beschikt over een aflopend contract en ziet het rijtje geïnteresseerde clubs met de dag verder groeien. De 21-jarige jeugdinternational staat in Duitsland te boek als de 'nieuwe Manuel Neuer' en alleen dat al brengt clubs door heel Europa in opperste staat van alertheid. Arsenal is de laatste gegadigde die zich voor Karius heeft gemeld. (Daily Mirror)
/
Aaron Lennon is momenteel de langst dienende speler bij Tottenham Hotspur, maar die titel is hij binnenkort waarschijnlijk kwijt. De vleugelaanvaller komt onder Mauricio Pochettino weinig aan spelen toe en Stoke City wil hem uit zijn uitzichtloze situatie verlossen. Manager Mark Hughes wil de 21-voudig international in januari op huurbasis overnemen en stelt voor dat de speler in de zomer in aanmerking komt voor een vast contract. (ESPN)
Denk je dat Cristiano Ronaldo Real Madrid ooit nog zal gaan verlaten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vz, Rodriguez is een linksmid, geen stopper, omg.

3 januari 2015 om 21:46

Haha echt he dacht ook al wie is deze stoppen dan😰

3 januari 2015 om 21:46

Stopper*

Met alle respect voor de Real fans, maar als Real slechter wordt dan vertrekt Ronaldo echt wel. Hij is misschien nu erg gelukkig daar, ik denk dat hij meer liefde heeft voor Man utd dan Real.

3 januari 2015 om 21:21

Net als Messi bij Barca, waar nu gelijk de geruchten gaan dat die weg wil nu het minder gaat.

3 januari 2015 om 21:40

maar het verschil is dat messi een kind van barca is

4 januari 2015 om 00:08

Alle respect voor ronaldo ga niet naar die club please ben voor chelsea

4 januari 2015 om 00:22

Je bent ook een gloryhunter

4 januari 2015 om 17:15

milans

jij dan niet kom op als je voor milan bent dan ben je voor milan die toen der tijd
succesvol was dus eerst even nadenken voor je iets zegt

4 januari 2015 om 17:15

milans

jij dan niet kom op als je voor milan bent dan ben je voor milan die toen der tijd
succesvol was dus eerst even nadenken voor je iets zegt

En ik hoop voor Lennon dat die naar een club als Stoke kan, want Lennon in vorm is van toegevoegde waarde voor elk team.

4 januari 2015 om 00:23

Precies,Vind het raar dat tottenham hem weg doet heeft ook veel ervaring en kan nog belangrijk zijn.

4 januari 2015 om 01:46

Denk niet dat hij naar Stoke moet. Kijk eens wie er al in de aanval van Stoke kunnen spelen:
Arnautovic
Odemwingie
Walters
Crouch
Diouf
Assaidi
Bojan

De laatste keer dat ik Lennon zag spelen deed hij het goed. Maar de meeste wedstrijden van de afgelopen jaren was het niet best. Hem laten gaan lijkt me een goede keuze.

Hetzelfde geldt misschien voor Townsend, die is nu weer even in vorm maar de vraag is voor hoe lang

Ik zou het toejuichen als er een nieuwe vleugelspeler kwam. Yarmolenko lijkt me ideaal.

4 januari 2015 om 10:01

Lennon is nog een goede speler, maar Poch kiest voor een andere tactiek. Verhuren gaat Levi denk ik niet doen, hij wil de selectie flink uitdunnen en 1 gerichte aankoop (lees die Poch wil) aankoop doen. Verder heeft Lennon samen gebald met Crouch dus hij weet hoe die lange beweegt. Maar ik denk dat Arry hem ook wel wil.

4 januari 2015 om 11:55

QPR heeft in Hoilett al het type Lennon dus ik denk niet dat Redknapp hem haalt.

Misschien kan Aston Villa nog wel een aanvaller gebruiken. Of Everton, waar ze vanwege de Europa League wel toe zijn aan een wat bredere selectie.

Op een gegeve moment gaat Ronaldo wel weg. Zelf mister team Raul vertrokt uiteindelijk. Maar dat gaat nog wel een paar jaar duren

3 januari 2015 om 22:06

Team = real

Ronaldo blijft voorlopig in Madrid (Y)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren