Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Strijd om Dost neemt grotere vormen aan

Laatste update:
/
Martin Jol krijgt er binnenkort mogelijk een spits van naam bij. Al-Ahly is namelijk bezig met de komst van de dertigjarige Ghanees Asamoah Gyan van Shanghai SIPG. (El Balad)
/
FC Den Bosch hoopt Neti Meçe aan te trekken, al moet de Albaniër dan wel even een Grieks paspoort aanvragen. Albanië is geen EU-land en Meçe zou dan te duur zijn voor de Jupiler League-club. (Eindhovens Dagblad)
/
Bas Dost staat naar verluidt in de belangstelling van Southampton, maar de Turkse topclubs maken nu ook werk van zijn komst. Besiktas en Galatasaray willen de aanvaller van VfL Wolfsburg allebei hebben. (Diverse Turkse media)
/
Vedran Corluka maakt wellicht een binnenlandse transfer. De dertigjarige verdediger van Lokomotiv Moskou staat in de nadrukkelijke belangstelling van Spartak Moskou. (Sovsport)
/
Suso kan de overstap maken naar Rusland. De 22-jarige rechtsbuiten van AC Milan is in beeld bij onder meer FK Krasnodar en het Rubin Kazan van landgenoot Javi Gracía. (Championat)
/
Borussia Dortmund heeft bij Olympique Nice geïnformeerd naar Jean Michaël Seri. De club uit de Ligue 1 wil de 25-jarige middenvelder uit Ivoorkust echter niet laten gaan. (Foot Mercato)
Wat zou jij doen als je Bas Dost was?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dost moet naar engeland

27 juli 2016 om 12:08

Dost moet helemaal niks. Alsof het een topspits is en andere landen minder zijn. Past prima bije een club uit Turkije of Portugal of gewoon in Duitsland blijven.

27 juli 2016 om 12:08

Dost moet helemaal niks! Laat hem lekker zijn eigen keuze maken.

27 juli 2016 om 12:55

Boeren123456 is toevallig wel de vader en zaakwaarnemer van bas dost. Beetje respect dus he

27 juli 2016 om 13:01

Jaja en als mijn moeder een snor had dan was het mijn vader geweest. Als het zijn vader was dan had hij niet op een forum gezeten pippo. Die gaan zulke dingen echt niet op zo'n forum plaatsen hoor dus hou je zelf maar voor de gek sjakie.

27 juli 2016 om 14:03

Mensen die nog nooit van sarcasme hebben gehoord....

27 juli 2016 om 14:12

Zeker wel gehoord van sarcasme maar dan moet dat wel duidelijk zijn en dat is het in dit geval niet haha.

27 juli 2016 om 14:42

@Bambino, zelde zo'n dom iemand als jij gezien

27 juli 2016 om 16:32

Dat je daar nog op ingaat...pippo

27 juli 2016 om 17:27

Wie is er nou dom als je denkt mij gezien te hebben haha.

Suso moet blijven! Scoorde een hattrick tegen oefenwedstrijd Marseille! Hij heeft er zin in

Dost is toch een speler die enorm rendeert met goede spelers om zich heen, zoals destijds De Bruyne. Nu die weg is zie je een beetje dat hij minder rendeert. Laat hem maar zitten waar hij zit.

Ik durf zijn transferprijs niet eens meer te voorspellen. Wat zal hij moeten kosten in deze markt? 20 miljoen?

27 juli 2016 om 12:46

Ben je mal? 35 voor Milik betekent minimaal 50 voor Dost.

27 juli 2016 om 13:22

Natuurlijk niet, Milik heeft internationaal een enorm opgeblazen profiel als de man die bij Polen wellicht beter rendeert dan Lewa. Die levert meer op dan welke speler uit de Eredivisie op dit moment op kan leveren, by far. Ook zeker meer dan Dost die toch min of meer naar de uitgang wordt verbannen bij Wolfsburg.

Ja hoor die gyan verdient volgens mij bijna 15 miljoen per jaar nu, dat betalen ze niet in egypye lijkt me

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren