Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Stam zoekt contact met Mourinho voor verdediger

Laatste update:
/
Arsenal en Valencia leken een akkoord te hebben bereikt over Shkodran Mustafi, maar dat is toch niet het geval. De vraagprijs bedraagt zestig miljoen euro. (Daily Mirror)
/
Danny Drinkwater tekent deze week een nieuw contract bij Leicester City. De middenvelder gaat 115.000 euro op weekbasis verdienen bij de regerend kampioen. (Daily Mirror)
/
Jaap Stam heeft bevestigd dat hij Tyler Blackett graag aan zijn selectie wil toevoegen bij Reading. De verdediger van Manchester United hoeft onder José Mourinho niet op veel speelminuten te rekenen. (Sky Sports)
/
Joleon Lescott kwam er onlangs niet uit met Rangers FC en verkast nu misschien naar Los Angeles Galaxy. Manager Bruce Arena wil de verdediger graag hebben. (Daily Mirror)
/
Na RasenBallsport Leipzig toont nu ook FSV Mainz 05 interesse in Serge Gnabry. Het lijkt er echter niet op dat Arsenal bereid is om de Duitse aanvaller te verhuren. (Kicker)
/
Sandro werd medisch afgekeurd door Sporting Portugal en voelt zich als een ‘hond’ behandeld. De middenvelder stelt dat de Portugezen logen over een knieblessure. (The Sun)
Tyler Blackett is goed genoeg voor Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die blackett mag ze kopen. Zeer matige speler. Hij komt nauwelijks aan spelen bij celtic.

22 augustus 2016 om 22:25

Voila Blackett heeft voor 3 jaar getekend bij Reading.

22 augustus 2016 om 22:53

mooi zo. nu een middelmaat minder. nu moet will keane, depay, sweinsteiger en rojo afscheid nemen en dan is de selectie compleet.

Met alle artikels over Arsenal en Mustafi kunnen we inmiddels een boek vormen.

Ik hoop dat het snel rond is, altijd veel sympathie gehad voor Arsenal.
Leuke ploeg, vaak leuk voetbal maar helaas te weinig rendement zowel in de competitie als tijdens de transfer windows

22 augustus 2016 om 21:00

Ik vind het een redelijke speler maar van ong 34 mil naar 60 mil is gewoon teveel geld

Wat mustafi 60 hahaha daily mirror toch

22 augustus 2016 om 20:31

Je hebt gelijk over het waarheidsgehalte van de bron, maar Valencia heeft Arsenal wel gewezen op een prijs van 50 miljoen. Als ik mij niet vergis is dat ook de clausule van Mustafi.

Blijkbaar vraagt iedereen de hoofdprijs als Arsenal iemand wil hebben - hoogst tijd dat die club via een tussenstation gaat werken hoe lang dat ook mag duren. Hadden ze hun beter ook gemoeid met transfervrije spelers - als je ziet dat Dani Alves nu al de grote man van Juventus is en 60% langs hem passeert had Arsenal hem beter gehaald - Bellerin of niet. Arsenal heeft nog geen enkele toptransfer gedaan deze zomer

Mainz-manager Rouven Schröder heeft dat gerucht ivm Gnabry al ontkend tegenover Kicker. "daar is niks van aan."

Volgens WAZ staat Gnabry op het verlanglijstje van Schalke 04.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren