Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Sigthórsson en Sneijder worden ploeggenoten

Laatste update:
/
Internazionale laat zich in januari niet zien op de transfermarkt. De club noteerde een schuld van 45 miljoen euro en volgens sportief directeur Piero Ausilio is er dus weinig speelruimte. “Het zou een vergissing zijn om van januari weer een indrukwekkende transferperiode te maken. Ons team is compleet, misschien hebben we zelfs te veel spelers”, laat de sportbestuurder weten. (Sky Italia)
/
Sime Vrsaljko heeft de absolute grootmachten voor het uitkiezen. De 23-jarige verdediger van Sassuolo werd al in verband gebracht met Barcelona en nu zou ook Juventus interesse hebben. Bij Juventus is Stephan Lichtsteiner de komende tijd niet inzetbaar, waardoor Vrsaljko een waardevolle aanvulling kan zijn. Eerder werd de international van Kroatië ook al genoemd bij Napoli, AS Roma en Fiorentina. (Tuttosport)
/
Kolbeinn Sigthórsson stapte afgelopen zomer over van Ajax naar FC Nantes, maar mogelijk trekt hij in de winterstop alweer verder. Galatasaray heeft interesse in de IJslandse spits, die met name indruk maakte in de kwalificatiecampagne van zijn land voor het EK in Frankrijk. Bij Nantes is Sigthórsson er in zeven duels nog niet in geslaagd het net te vinden. (Fanatik)
/
Joe Cole legt uit waarom hij voor Coventry City heeft gekozen. “Als ik voor het geld gekozen had, dan had ik hier niet gespeeld. Nee, ik ben hier voor speelminuten. Ik heb de kans gekregen een goed leven te leiden en geld zal nooit meer een probleem zijn voor mij. Geld was dan ook geen reden, ik wil gewoon lekker voetballen. Ongeacht het niveau”, zegt de 56-voudig international van Engeland. (The Guardian)
/
Lorenzo Insigne is niet van plan Napoli te verlaten. De 24-jarige aanvaller komt uit de jeugd van de club uit Napels en zaakwaarnemer Antonio Ottaiano claimt dat zijn cliënt niet per se meer voor een andere club hoeft te spelen. “Zijn contract loopt in de zomer van 2019 af en Lorenzo heeft al gezegd voor de rest van zijn leven bij Napoli te willen blijven. Ik denk dat deze verloving uitmondt in een stabiel huwelijk”, aldus Ottaiano. (Radio CRC)
Denk jij dat Kolbeinn Sigthórsson bij Galatasaray wel uit de verf zou komen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan zou ik toch echt eerder gaan voor Oumar Niasse

21 oktober 2015 om 10:32

Niasse speelt erg sterk bij lokomotiv. Zou idd ook hem liever hebben.

21 oktober 2015 om 12:41

Ik zou zelfs eerder gaan voor Melvin Platje als het om Sigthorsson gaat.

Is het niveau bij Coventry Country niet (te) makkelijk voor Joe Cole?

Sigthòrsson is een goede speler als wissel voor CAM. Hij kan per 3 wedstrijden in de basis beginnen om Sneijder uit te rusten, maar ik denk toch niet dat wij (Galatasaray) Sigthòrsson kunnen halen met deze bestuur.

21 oktober 2015 om 13:39

Sneijder op de bank voor Siktirsin? Sneijder is een bikkel wilt elke wedstrijd volledig uitspelen en daarbuiten heb je altijd nog Emre Colak zie ik hem liever spelen dan Siktirsin Gitsin!

Ik las de titel en dacht: wow Sneijder naar Nantes..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren