Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Serie A wordt volgende bestemming voor Ajacied

Laatste update:
/
Heracles Almelo wil dat John Stegeman ook volgend seizoen hoofdtrainer zal zijn bij de club. De onervaren oefenmeester staat sinds het vertrek van Jan de Jonge voor de groep bij de Tukkers, die momenteel zestiende staan. Hoewel degradatie zeker nog niet uit zicht is, heeft Heracles nu al laten weten dat het graag verder wil met Stegeman. Hendrie Krüzen moet terugkeren als assistent; hij werkt nu nog bij Vitesse. (TC Tubantia)
/
Suso kan niet wachten om meer wedstrijden te spelen voor AC Milan. De 21-jarige aanvaller kwam onlangs over van Liverpool en hoopt zich zo snel mogelijk aan te passen in San Siro. “We gaan als ploeg momenteel door een mindere periode, maar ik doe gewoon wat de trainer van mij vraagt. Ik heb voor Milan gekozen omdat de club een geweldige historie kent, net als Liverpool. Ik wil slagen bij deze geweldige club”, zegt Suso. (MilanNews)
/
Niklas Moisander heeft over belangstelling niet te klagen. De 29-jarige verdediger neemt na dit seizoen afscheid van Ajax en wordt gevolgd door Genoa, Lazio, Napoli, AS Roma, Sampdoria, Everton, Tottenham Hotspur, Borussia Mönchengladbach, Hamburger SV én VfL Wolfsburg. Genoa schijnt op het moment het meest concreet in de markt te zijn voor de Fins international. Moisander heeft een aflopend contract. (Tuttosport)
/
Valencia verlengde onlangs het contract van Antonio Barragan en hoopt nog meer spelers langer aan zich te binden. De club voert onderhandelingen met linksback José Gaya en gaat ook in gesprek met de middenvelders Dani Parejo en Sofiane Feghouli. Beiden liggen momenteel nog tot volgend jaar zomer vast. “Ik wil bij deze geweldige club blijven, dat is mijn droom”, reageert de Algerijn Feghouli. (Súper Deporte)
/
Paul Clement is bij Queens Park Rangers naar verluidt in beeld om Harry Redknapp op te volgen. De 42-jarige Engelsman is momenteel de rechterhand van Carlo Ancelotti bij Real Madrid, maar zegt niet de intentie te hebben om Real te verlaten. “Het is mooi dat mijn naam bij QPR genoemd wordt. Ik was als kind al van van die club en mijn vader speelde er. Het zou een eer zijn, maar voor nu is het geen optie”, zegt hij. (The Guardian)
Is Niklas Moisander toe aan een stap hogerop?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vreemd hoor. In de zomer gaat hij niet weg vanwege een gebrek aan belangstelling en nu staan ze na een teleurstellend seizoen voor je in de rij..

7 februari 2015 om 09:27

Hij is gratis, andaar al die italiaanse clubs haha

7 februari 2015 om 13:39

Like voor jou @vecht.voetbal 👍

Kan niet kloppen over Moisander. Dan was hij al weggeweest. Of ze moeten voor transfervrij gaan. Dan is het risico kleiner voor een club omdat hij gratis is. Dan kun je een gokje wagen.

Nee kom alsjeblieft niet naar Genoa.. totaal geen type speler voor ons.

Laten we hopen dat Ajax Moisander ook daadwerkelijk laat vertrekken en dat hij niet alsnog zijn contract verlengt. En vervolgens maar hopen dat Ajax een goede vervanger haalt, en het niet met Viergever gaat proberen centraal achterin, we hebben afgelopen donderdag kunnen zien waar dat toe leidt..

7 februari 2015 om 10:24

Stomme reactie wat heeft dat met viergever te maken afgelopen donderdag ? Bedoel je na de rode kaart van moisander dat Ajax met 10 man stond !! Dat boilesen één van de slechtste nog op het veld stond ;-) .

7 februari 2015 om 10:40

Omdat meermaals is aangegeven aan het begin van het seizoen dat de plek van Moisander volgend seizoen zou worden gevuld door Denswil of Viergever. Aangezien Denswil inmiddels vertrokken is blijft enkel Viergever nog over. Viergever mocht afgelopen donderdag invallen op de positie van Moisander na de rode kaart en als ik zie hoe Viergever verdedigd bij het doelpunt van AZ, heb ik hier niet veel vertrouwen in. Niet voor niets stond Viergever bij AZ linksback, ook daar was hij niet goed genoeg om in het centrum te spelen.

Mooi laten gaan voelt zich kennelijk te goed voor Ajax en dan boilesen ook mooi laten gaan

7 februari 2015 om 12:55

Ja en sigthorson en schoene zullen ook wel gaan. Overmars kennende komt er niets fatsoenlijks voor terug dus hou je dan helemaal een jeugdelftalletje over.

Je moet niet hopen dat ze zich onverhoopt zouden plaatsen voor de CL. Wordt lachen tegen real madrid.

Bizar dat zo een gozer als Moisander die zijn contract niet heeft verlengd wel elke wedstrijd mag spelen.
Dacht dat alleen was bij spelers die het verschil maken.
OW ja, dat doet hij wel alleen voor de tegenstander die elke wedstrijd meerdere kansen krijgt door zijn fouten.
Boilesen is het wel weer eens tijd voor dat die weer zwaar geblesseerd raakt, want die is echt niet van het gewenste niveau.
Andersen brengt dat niveau ook niet en zou beter bij Jong Ajax kunnen spelen aangezien hij nog speelt als een jongetje.

7 februari 2015 om 12:56

Volgens mij wilde Ajax ook niet verlengen hoor. Dan is de situatie iets anders.

7 februari 2015 om 16:39

Voordat Denswil weg ging wilde Ajax het niet, maar daarna hebben ze hem wel een nieuwe aanbieding gedaan.

7 februari 2015 om 17:09

Daar heb ik niets van gehoord. Hij mocht niet weg, dat klopt maar hij heeft geen nieuwe aanbieding gekregen.

Beide partijen wilden dat niet.

Ben reuze benieuwd naar je "bron"

Je ziet dat Heracles onder stegeman stteds meer vertrouwen krijgt

Maar de Tukkers hoort bij FCTwente, Heracles is de almeloërs

Waarom moet het bericht over Suso in de wandelgang. Dit is nou niet echt een gerucht. Dat roept namelijk iedere speler zodra ze net getekend hebben bij een nieuwe club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren