Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Scouts van Barcelona keken mee in Londen

Laatste update:
/
FC Groningen zou interesse hebben in Milos Kukolj, jeugdspeler van de Servische grootmacht Partizan Belgrado. De zeventienjarige aanvaller zou een van de grootste talenten uit de jeugdopleiding zijn en in mei van 2015 maakte hij zijn debuut in het eerste team van Partizan. De jongeling is in West-Europa verder nog niet zo bekend, maar daar komt bij een transfer naar FC Groningen mogelijk verandering in. (Sportske)
/
Heracles Almelo heeft Tarik Kada op het oog om Oussama Tannane op te volgen. Tannane vertrok naar Saint-Étienne en sc Heerenveen-middenvelder Kada laat weten dat hij een aanbieding van Heracles heeft ontvangen. Ook NEC, PEC Zwolle en FC Utrecht zouden een oogje hebben op Kada, die bij sc Heerenveen niet in aanmerking komt voor een basisplaats. Kada is komende zomer transfervrij. (Atlas Lions)
/
De prachtige wedstrijd tussen Chelsea en Everton is aandachtig gevolgd door scouts van Barcelona. De talentspeurders uit Catalonië kwamen een kijkje nemen bij John Stones, het supertalent van Everton. De kans dat Stones in de winter al naar Barcelona vertrekt is overigens nihil. Stones heeft nog een contract tot medio 2019 en Everton vraagt zeker vijftig miljoen euro. (Daily Mail)
/
Het lukt AS Roma maar niet om Barcelona-alleskunner Adriano aan te trekken en dus moet de Italiaanse grootmacht doorschakelen. Nieuwbakken trainer Luciano Spalletti heeft een wensenlijst opgesteld en daar staat in plaats van de naam van Adriano de naam van Fabrice N’Sakala op. De 25-jarige N’Sakala, linksback van beroep, staat nu nog onder contract bij de Belgische topclub Anderlecht. (Corriere dello Sport)
/
NEC heeft Mikael Dyrestam een aanbieding voorgelegd. “Het is de bedoeling dat we hem gaan aantrekken”, bevestigt algemeen directeur Bart van Ingen van de huidige nummer vijf van de Eredivisie. Dyrestam is een 24-jarige verdediger die zonder werkgever zit sinds zijn contract bij Aalesunds FK afliep. Dario Dumic en Tarik Kada zouden eveneens in beeld zijn bij de Nijmegenaren. (Voetbal International)
John Stones zou een goede speler zijn voor Barcelona

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Speelde tegen Chelsea een erg matige wedstrijd. Hij is iig niet goed genoeg voor Barca en zeker niet 50 miljoen waard.

Lekker blijven ontwikkelen bij Everton en daarna naar United of Chelsea gaan. Ik denk dat deze jongen in de PL het best gaat opbloeien.

Niet het type dat bij barca past.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren