Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Scout van Real Madrid bezocht interland Brazilië

Laatste update:
/
Chelsea is bang dat het ook in januari niet lukt om John Stones over te nemen van Everton. Afgelopen zomer bedroeg het hoogste bod circa 52 miljoen euro en Chelsea is niet van plan veel meer te gaan bieden. Als het dat niet doet, is de kans groot dat Everton opnieuw ‘nee’ verkoopt. Manager José Mourinho moet en zal Stones aantrekken, dus hij klopt spoedig bij eigenaar Roman Abramovich aan. (Daily Mirror)
/
Norberto Neto dacht bij Juventus de concurrentie aan te kunnen gaan met Gianluigi Buffon, maar dat was toch een denkfout. Buffon is en blijft onaantastbaar en Neto speelde dit seizoen nog maar een wedstrijdje. “Hij is echter niet van plan te vertrekken, want hij heeft een vierjarig contract. Het is geen probleem dat hij niet speelt, we moeten geduld hebben”, zegt zaakwaarnemer Stefano Castagna. (Tuttosport)
/
Een scout van Real Madrid zat bij het WK-kwalificatieduel Brazilië - Peru op de tribune om Lucas Lima te bekijken. Het was geen succes: de middenvelder van Santos kwam pas laat in het veld. Real Madrid onderhoudt goede banden met zijn zaakwaarnemer Wagner Ribeiro, maar eventuele onderhandelingen zullen complex zijn, want Santos bezit slechts tien procent van de transferrechten. (O Globo)
/
Dele Alli was idolaat van Steven Gerrard en hij wilde graag naar Liverpool komen. Ex-manager Brendan Rodgers en ex-scout Mel Johnson deden er alles aan om Alli over te nemen van MK Dons, maar er was geen concensus binnen het transfercomité van Liverpool. Tottenham Hotspur hapte wel toe en Alli lijkt een schot in de roos voor de club uit Noord-Londen. (Liverpool Echo)
/
Tim Sherwood heeft gesprekken gevoerd met een club uit de Primera División. De naam van die club is niet duidelijk, omdat de trainer er nog niet is ontslagen. Engelse media hebben het dan ook over ‘a mystery team’. Sherwood werd onlangs weggestuurd bij Aston Villa en een kans in de Premier League lijkt hij voorlopig niet meer te krijgen, dus Spanje biedt mogelijk een goede uitweg. (Daily Mail)
Lucas Lima zou een aanwinst zijn voor Real Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Neymar 2.0 ik zou oppassen Real....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren