Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Schreuder grijpt naast nieuwe baan in Duitsland

Laatste update:
/
Leeds United heeft de beste papieren om Odsonne Edouard over te nemen van Celtic. Ook Arsenal en Manchester United hebben de aanvaller in het vizier. (Daily Star)
/
Wanneer Manchester United er niet in slaagt om Jadon Sancho over te nemen van Borussia Dortmund, wordt de aandacht verlegd naar de Premier League. Wolverhampton Wanderers-buitenspeler Adama Traoré wordt gezien als alternatief. (The Sun)
/
Daniel Thioune wordt de nieuwe trainer van Hamburger SV. De oefenmeester die afgelopen seizoen aan het roer stond bij VfL Osnabrück krijgt de voorkeur boven Alfred Schreuder en wordt de opvolger van Dieter Hecking, die het na het mislopen van promotie voor gezien hield. (BILD)
/
Anthony Musaba verruilde NEC Nijmegen onlangs voor AS Monaco, maar de aanvaller gaat volgend seizoen niet voor de Monegasken spelen. Hij is een van de drie spelers die verhuurd gaat worden aan het Belgische Cercle Brugge. (Het Nieuwsblad)
/
Tom Overtoom is bij Fortuna Sittard in beeld om de naar Feyenoord vertrokken Mark Diemers op te volgen. De middenvelder zag zijn contract bij NEC Nijmegen onlangs ontbonden worden en werkt nu een stage af in Limburg. (1Limburg)
/
Galatasaray heeft de pijlen gericht op Jean-Ricner Bellegarde. De middenvelder van Strasbourg geldt in Istanbul als de opvolger van de vertrekkende Mario Lemina. (France Football)
Had jij Alfred Schreuder bij HSV willen zien?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Arsenal kan het niet eens winnen van Leeds? Waar zijn we mee bezig

6 juli 2020 om 14:50

Arsenal gaat voor Wout Weghorst😂

6 juli 2020 om 15:11

Tja je kunt er om lachen maar ik sta nergens meer van te kijken bij die gast.. Zie hem er zo slagen. Pipo's al Giroud is het ook gelukt.

6 juli 2020 om 15:15

Als hij naar Arsenal komt, mag hij slagen hoor van mij😀 Denk trouwens eerlijk gezegd dat hij nog zo slecht niet zou doen. Beetje niveau Giroud... wat beter is dan Lacazette bij Arsenal!

Schreuder is -na Hyballa als cult trainer- de ideale trainer voor NAC Breda. Is wellicht niet haalbaar. Alternatief is Mario Been. Als het maar geen Maurice Steijn wordt. Speelde met VVV voetbal dat niet om aan te gluren is.

6 juli 2020 om 20:36

Je wil geen Steijn omdat hij slecht voetbal speelde met een slechte selectie maar er wel het maximale uithaalde. Maar je wil wel Schreuder die 2x hoofdtrainer is geweest en 2x heeft gefaald en door beide supportersschares is uitgekotst vanwege het slechte voetbal met goede selecties. Waanzin..

Van Sancho naar Adama is een wereld van verschil. Adama is een one-trick pony die het voornamelijk moet hebben van zijn snelheid. Sancho is een technisch begaafde speler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren