Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ronaldo dringt bij Real aan op opvolger Benzema

Laatste update:
/
Liverpool ziet in Isco de perfecte vervanger van Philippe Coutinho. The Reds moeten echter concurreren met Manchester United, terwijl het nog niet zeker is of Real Madrid de middenvelder wel laat gaan. (Teamtalk)
/
Leicester City wil in de zomer zakendoen met Benfica. The Foxes hebben de pijlen gericht op André Almeida en Rafa Silva, die in januari ook al in verband werden gebracht met een overstap naar de Engelse club. (Record)
/
Cristiano Ronaldo heeft bij Real Madrid intern aangedrongen op de komst van Harry Kane. Het lijkt erop dat Karim Benzema zal vertrekken en de Portugees ziet in de spits van Tottenham Hotspur zijn ideale vervanger. (Don Balon)
/
Chelsea heeft Michy Batshuayi bewust op huurbasis laten vertrekken naar Borussia Dortmund. Men is er bij the Blues nog van overtuigd dat de spits een toekomst heeft op Stamford Bridge. (Daily Mirrorr)
/
De vader van James Rodríguez heeft toegegeven dat zijn zoon de best mogelijke keuze heeft gemaakt door naar Bayern München te verkassen. Bij Real Madrid was de Colombiaan ‘het plezier op het veld’ verloren. (Marca)
/
Juventus heeft contact opgenomen met de belangenbehartiger van Matteo Darmian. La Vecchia Signora wil weten of de verdediger van Manchester United openstaat voor een terugkeer naar zijn thuisland. (Calciomercato)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zal goed zijn als Kane naar Madrid gaat. Meer Engelse spelers die naar het buitenland gaan zal ze beter maken (net als Lookman, Sancho en Oxford die nu in de Bundesliga spelen).

19 februari 2018 om 12:17

Ik ben vooral benieuwd of Kane het kan maken bij een Real. Hij doet het fantastisch bij Tottenham, en je kan er niet omheen dat het een wereldspits is. Maar Tottenham is natuurlijk een hele andere statuur dan Real. Zou hij het kunnen maken daar, of bezwijkt hij onder de druk.

Je kan Kane niks kwalijk nemen als hij lekker in de PL blijft, maar ik zou het toch wel mooi vinden om te kijken of hij het daar ook kan.

19 februari 2018 om 13:23

Daar heb je gelijk in, RM, Barcelona, de Manchester clubs etc moet er elk jaar een prijs worden gepakt. Bij Tottenham ligt de druk veel lager.

Eerlijk gezegd geloof ik hier niet veel van, Ronaldo en benz spelen al jaren samen en Ronaldo weet dat hij met Benzema meer kan scoren. Ookal scoort Benzema niet veel momenteel, je zou zeggen hij zou in wedstrijden heel vaak voor eigen succes gaan om tot een goal te komen. Maar hij blijft oog houden voor zijn medespelers en geeft mooie passes. Laatst vroeg Ronaldo ook tijdens de wedstrijd het publiek niet te fluiten na het missen van een kans van Benzema in de slotfase. Ookal is real vorig jaar matig geweest. Het is een echt team en ze steunen elkaar vandaar de successen afgelopen jaren.

Kortom: Speculeren speculeren..

19 februari 2018 om 12:40

De bron is ook zeer onbetrouwbaar. Bezems en Ronaldo zijn goede vrienden bezems vindt het prima om in zijn schaduw te staan denk niet dat een schaduw rol voor kane is weggelegd.

Ik denk niet dat Ronaldo en Messi elke week om een andere speler vragen bij het bestuur, hoeveel van deze geruchten hebben we nou niet al gelezen in de wandelgangen.. Overigens past Real beter bij Isco denk ik, aangezien hij graag de bal wat langer bij zich houdt en Liverpool graag op snelheid speelt. Al doet Isco dat ook wel goed bij Real.. hmmm.. moeilijk!

20 februari 2018 om 08:34

Isco en Isco zou wel een mooi duo zijn ja

Hopelijk gaat Kane naar Real Madrid. Dan is de kans kleiner dat Real Madrid Icardi haalt mocht Inter weer geen CL halen dit jaar.

Niks van waar!! Hoe kan een speler dat doen? Het zou meteen een mes in de rug zijn van je collega. Geloof er niets van dat hij een verzoek heeft gedaan.

Dit hadden ze natuurlijk vorige zomer al moeten doen, Real is veel te makkelijk geweest in de afgelopen transferperiodes.

Isco zou wel echt heerlijk zijn voor Liverpool. Hij speelt lang niet altijd bij Real, dus misschien heeft hij er wel oren naar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren