Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Rijkaard wil toch weer aan de slag als trainer

Laatste update:
/
Als het aan Arsenal ligt, wordt Massimiliano Allegri de nieuwe manager. The Gunners hebben afgelopen week contact opgenomen met de entourage van de Italiaanse oefenmeester. (The Sun)
/
De clubleiding van Galatasaray vliegt dit weekend naar Engeland om de transfer van Wilfried Bony af te ronden. De spits zit momenteel in een uitzichtloze situatie bij Stoke City. (The Sun)
/
Frank Rijkaard heeft zijn cv opgestuurd naar de Thaise voetbalbond. De Nederlander heeft interesse om bondscoach te worden na het vertrek van Kiatisuk Senamuang bij het Aziatische land. (Bangkok Post)
/
Als Manchester United Zlatan Ibrahimovic in huis wil houden, moet het de Europa League zien te winnen. Vrienden van de spits denken dat hij zal vertrekken als de club zich niet plaatst voor de Champions League. (Daily Mirror)
/
Bastiaan Riemersma lijkt PSV te verlaten voor Willem II. De jeugdtrainer onderhandelt met de Eindhovenaren om te kunnen vertrekken naar Tilburg, waar hij hoofd jeugdopleiding kan worden. (Brabants Dagblad)
Marc Bartra raakte dinsdag gewond bij de aanslag op de spelersbus van Borussia Dortmund en de Spanjaard is inmiddels onder het mes gegaan. Hij wordt over vier weken terug verwacht door die Borussen. (Diverse Duitse media)
Zie jij het bondscoachschap van Thailand als een geschikte functie voor Frank Rijkaard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Rijkaard naar de Thaise bond? Dat lijkt me toch niet. Mocht hij nog eens iets gaan doen, is dat wellicht inderdaad eerder bij een bond dan bij een club. Maar Thailand? Zouden ze 'ekster' Frank wat glimmends hebben laten zien ofzo, want daar was ie in ieder geval vroeger nogal gevoelig voor.

13 april 2017 om 18:04

Zie hem liever bij nederland

13 april 2017 om 20:24

Heerlijk leven hoor daar in Thailand. Lekker vertoeven op de eilanden en Bangkok is een topstad.

14 april 2017 om 09:02

Dat zal best. Maar Rijkaard is in de financiele positie om daar gewoon te gaan wonen. Hij hoeft daar geen bondscoach voor te worden.

Nou knvb haal deze man binnen met Henk ten Cate als tweede man. Zij hebben bij Barca toch een mooi team neergezet wat daarna veel jaren succes gehad heeft.
Daarnaast heeft Rijkaard een rustige uitstraling en oogt hij echt wel respect van huidige voetballers met wat hij bereikt heeft en valt hij in de juiste leeftijdscategorie naar mijn mening.

Haha. Daar geloof ik precies geen reet van. Rijkaard die solliciteert bij de Thaise bond ja.

13 april 2017 om 19:28

Hoezo niet? Lekker weer en veel mooie dames. Ook nog eens goedkoop leven en als koning behandeld worden. Wie wil dat nou niet????

13 april 2017 om 19:55

Dames? dat weet je daar nooit zeker natuurlijk. Nee ik denk niet dat Rijkaard zin heeft om bij een bananenrepubliek trainer te worden. Alhoewel, als je klaar bent met het trainersbestaan is zo'n job natuurlijk iets compleet anders.

13 april 2017 om 22:27

Misschien is het een signaal naar de knvb dat hij voor een smak geld misschien toch over te halen is. Of misschien is dat raar gedacht.

Bastiaan Riemersma aantrekken zou een goede zet zijn voor Willem II, die man zou de ideale opvolger van Langelaar bij PSV kunnen zijn imo. Hij verricht naar mijn inzien goed werk.

En nu even vertellen wie Rijkaard zijn cv heeft afgepakt en opgestuurd?!
Beetje een late 1 april grap

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren