Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (9/9): Real probeert het weer bij peperdure spits

Laatste update:
/
Kasper Schmeichel treedt mogelijk in de voetsporen van vader Peter. De 27-jarige doelman heeft een aflopend contract bij Leicester City en hoopt op een kans bij Manchester United: “Kasper speelt al heel lang op een hoog niveau en kan op veel interesse rekenen. Uit commercieel oogpunt zou het voor Kasper erg aantrekkelijk kunnen zijn om voor United te spelen”, zegt zaakwaarnemer Mads Frederiksen. (Daily Mirror)
/
Waarschijnlijk komt er op korte termijn duidelijkheid over de sportieve toekomst van Bacary Sagna. Dat wil zeggen: spoedig zal blijken over de rechtsback bij Arsenal blijft of niet. De clubleiding gaat een laatste poging doen om de Frans international te verleiden tot het ondertekenen van een nieuw contract. Doet Sagna dat niet, dan is hij transfervrij en kan hij terecht bij onder meer Internazionale, AS Monaco of Galatasaray. (Daily Mirror)
/
Real Madrid gaat komende zomer gewoon weer proberen om Edinson Cavani in huis te halen. De Koninklijke probeerde voor aanvang van dit seizoen al om de spits uit Uruguay in te lijven, maar destijds stapte Cavani van Napoli over naar Paris Saint-Germain. De aanvaller heeft herhaaldelijk aangegeven bij PSG te blijven, maar geruchten dat hij het daar niet naar zijn zin heeft verstommen niet en Real blijft geïnteresseerd. (Marca)
/
De kans is groot dat Josep Guardiola nog trainer van Bayern München is als Uli Hoeness uit de bak komt. De voorzitter moet de cel in vanwege belastingontduiking, maar Pep wil nog in Zuid-Duitsland werkzaam zijn als Hoeness in de herfst van 2017 vrijkomt: “Ik wil hier nog twee of drie jaar blijven, want het is mijn droom om hier nog te zijn als hij terugkeert.” Guardiola staat nu nog tot medio 2016 onder contract. (BILD)
/
De supporters van Valencia hopen dat David Villa terugkeert op het oude nest. De 32-jarige aanvaller was tussen 2005 en 2010 zeer succesvol in het shirt van los Che en verdiende er een transfer naar Barcelona. De ervaren aanvaller speelt dit seizoen voor Atlético Madrid, maar liefst tachtig procent van de fans van Valencia heeft aangegeven dat Villa welkom is om weer in stadion Mestalla te komen voetballen. (Superdeporte)
Is Edinson Cavani beter dan Karim Benzema?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ronaldo-Cavani-Bale

Levensgevaarlijke aanval, die door niemand kan gestopt worden. Doei Barca, hallo Real! Deze transfer zou ik echt mooi vinden.

18 maart 2014 om 21:14

Is cavani zoveel beter dan benzema? En wat zijn de sterke punten van cavani. Italiaanse en franse competitie niet mijn ding.

18 maart 2014 om 21:32

Bassieforajax

Domme ei, er word altijd veel verwacht van real maar toen bale kwam zeiden ze we gaan winnen en nog verloren ze van barca.

Dus stil maar en ga rustig zitten in je oekoe

18 maart 2014 om 21:36

Niet veel beter maar wel beter. Hij is snel en wendbaar, geweldige afmaker met goeie loopacties. Verwoestend schot, sterk aan de bal goeie techniek. Kan longshots en is erg atletisch.

18 maart 2014 om 21:53

@fcb_prithwi

Allereerst hoef je me niet gelijk uit te schelden voor een dom ei. Ten tweede staat Real er goed voor in de competitie en is CL ook een reëel doel, van een topclub wordt ook veel verwacht. Dat je dan een keer verliest van Barca... Barca verloor ook van Ajax Kan ook gewoon een incident zijn.

En wat is "je oekoe"? Nooit van gehoord...

18 maart 2014 om 23:32

snel, wenbaar, afmaker, goede loopacties, goed schot, sterk aan de bal, longshots en atletisch. Je beschrijft nu eigenlijk ronaldo in mijn ogen.
Cavani zal toch niet dat niveau zijn gok ik zo.

Je moet je afvragen of real echt beter wordt van zo'n spits, terwijl je voor 200 miljoen aan buitenspelers lopen die eigenlijk nooit een voorzet geven, altijd de bal laag houden in de passing, de spits vaak juist ruimte moet maken ipv ruimte moet induiken... naar mijn idee ga je geen betere spits treffen dan benzema. Past naar mijn mening perfect bij het spelletje en bij de medespelers.

18 maart 2014 om 23:46

FCB_PRITHWI

Je hoeft niet zo te haten je we zien wel wat er gebeurd zondag bij el clasico want als barca dit verliest hebben ze zo goed als zeker geen kans meer op de titel en worden ze waarschijnlijk ook nog 3de.


Topic.

Denk dat cavani niet echt versterking is voor real. Suarez zou denkik beter passen bij real of falcao.

19 maart 2014 om 08:29

Ze staan wel eerste eh

18 maart 2014 om 22:44

Ooit gehoord van balans?

Met zo'n voorhoede wordt Real Madrid een klasse minder.

18 maart 2014 om 23:03

Benzema is de perfect spits voor Real Madrid tenzij Ronaldo/bale niet spelen dan zij Cavani geweldig zijn

19 maart 2014 om 03:19

ja en weer de eu die kan betalen voor real

Ik zou wel eens een gek in de spits willen zien bij Real. Dan heb ik het over een Balotelli, Zlatan of een Suarez. Gewoon om te zien hoe die ego's het oplossen.

Liever Suarez, dan ben je nog dodelijker. En dan bedoel ik niet dat Suarez je bijt ^^

Wat moet real nou weer met Cavani? Ze hebben toch al Benzema, en een zeer talentvolle Jesé?

18 maart 2014 om 21:28

Misschien willen en ze toch benzem verkopen, en jese is een vleugelspeler, wandelgangen kan je trouwens niet altijd serieus nemen

cavani is de oplossing niet reis dan nog paar honderd km door en vis bij as Monaco falcao weg die hoogst waarschijnlijk de beste spits is die er is momenteel mits ze knie goed hersteld

Benzema is echt niet zo slecht als men denk. Hij staat bij Real gewoon niet in de spotlights zoals Ronaldo (en in mindere mate Bale)

Ik zou Cavani zo graag bij Arsenal zien spelen, maar dat blijft denk ik maar een droom.

On: Real moet Cavani niet halen. Benzema is gewoon een uitstekende spits.

Ik hoop dat cavani niet komt. Voorhoede is prima zo. Ze moeten eens stoppen met die onnodige transfers in Madrid. Maar daar zal geen verandering in komen ben ik bang.

Denk dat Cavani nergens heen gaat, en gewoon bij Psg blijft. Zou zomaar kunnen dat wanneer Psg de CL wint Zlatan weggaat bij Psg.

Gewoon Morata houden in plaats van verkopen, dan heb je al 2 superspitsen. Cavani zou een duur grapje zijn. Real kan beter een verdediger en middenvelder gaan halen.

18 maart 2014 om 23:48

Ik vond Morata vandaag toch redelijk tegenvallen, goeie spits voor een middenmotor in Spanje maar een echte killer zoals een Cavani of Falcao zal hij nooit worden.

Weet nou niet of Cavani in het systeem van Real past. Bij Napoli werd het spel natuurlijk aardig op hem afgestemd.

Ik hoop dat Sagna gewoon bijtekent een echt clubman is hij. Zonder Sanga is het game over want Jenkinson heeft niet de kwaliteiten om voor een club als Arsenal te spelen. Elke positie is bij ons wel een beetje opgevangen balve de RB positie

haha "oekoe" is surinaams voor hoek, dus met andere woorden ga maar weer naar je hoek

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren