Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real Madrid wil Barcelona-middenvelder verleiden

Laatste update:
/
Directeur Ed Woodward van Manchester United heeft met Mino Raiola gesproken over de komst van Romelu Lukaku. De scherpschutter van Everton werd in het verleden al veelvuldig gelinkt aan the Red Devils. (Daily Mirror)
/
Everton en Southampton mengen zich in de strijd om APOEL Nicosia-goalgetter Pieros Sotiriou. Torino, Borussia Mönchengladbach, Borussia Dortmund en Olympiacos hebben eveneens belangstelling getoond. (Daily Star)
/
Beide clubs doen zelden zaken, maar mogelijk gaan Real Madrid en Barcelona om de tafel. Zinédine Zidane heeft, evenals Arsenal, Juventus en Borussia Dortmund, een oogje op spelmaker Rafinha. (Don Balón)
/
Behalve Juventus volgt ook Chelsea de situatie van Suso nauwgezet. De Spanjaard heeft zijn tot medio 2019 lopende contract bij AC Milan nog niet verlengd en daarom is een transfer niet uitgesloten. (Daily Star)
/
Sampdoria heeft met Internazionale gesproken over Patrik Schick, zo geeft directeur Antonio Romei toe. Hij geeft echter aan dat hij de Tsjechische spits niet kwijt wil. (Secolo XIX)
/
Antonio Conte maakt zich geen zorgen over de toekomst. De manager zegt dat zijn contractsituatie niet veranderd is en dat hij zich gewoon op de wedstrijden blijft focussen. (Sky Sports)
Denk jij dat Barcelona Rafinha naar Real Madrid laat gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Rafinha misschien ruilen voor james rodriguez? Zou zomaar een goeie deal zijn, maar toch denk ik dat real madrid dan wel geld nog voor james zou verlangen.

18 maart 2017 om 02:32

Mocht je willen haha . Nee, ik vind Rafinha zelf niet zo'n uitzonderlijke voetballer. Leuke speler, goede 12e man om erbij te hebben maar het is een typische dertien in een dozijn speler. Laat James maar lekker blijven en hopelijk zoals laatst in Spaanse media werd gesuggereerd zijn contract verlengen. Zeurt niet ondanks zijn mindere speeltijd en heb nog steeds het vertrouwen erin dat hij zich vroeg of laat weer terug in de basis knokt.

Btw denk ik dat Barcelona dan eerder Isco zou willen hebben dan James, hebben ze altijd al een oogje op gehad.

Kom veel tekort en daarnaast hebben we al genoeg spelers op zijn positie die beter zijn. No thanks Barcelona mag hem houden.

Voor 32 tot 37 miljoen mag iedere club (behalve Real) hem hebben. Real is de grootste concurrent dus moeten ze nog meer betalen, rond de 42 miljoen verwachten voor een niet basis speler lijkt mij verstandig in het geval van Barcelona tegenover Real Madrid.

Daarbij ligt de waarde van Rafinha maar rond 15 tot 25 miljoen maar hij heeft nog een contract van ruim 3 jaar, Barcelona wil hem niet verkopen en hij is nog maar pas 24 jaar. Hij kan dus de komende 2 jaar verbeteren en dan zal Iniesta 35 jaar zijn en wordt hij eventueel een speler die net als Rakitic nu in de pikorde kan komen waar hij dan nog af en toe eens moet rouleren. Een betwiste basisspeler als Iniesta zie ik ook niet in hem, denk dat hij daarvoor kwaliteit te kort heeft. Nu is het ook niet zo dat Iniesta en Rakitic en Busquets het beste middenveld zijn. Vroeger was er een fase waarbij Iniesta, Xavi en Busquets de beste driehoek waren op het middenveld, dat was uitzonderlijk en hoeft ook niet om voor iedere prijs te kunnen meedoen. Geen enkele club op dit moment kan zeggen wij hebben het beste middenveld of beste verdediging. Alleen Barca zou kunnen zeggen nog dat zij de beste aanvalslinie hebben, al is het dit seizoen net iets minder ook.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren