Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real Madrid trekt honderd miljoen uit voor toptalent

Laatste update:
/
Nathaniel Chalobah maakt na zes verhuurperiodes eindelijk deel uit van het eerste elftal van Chelsea. De middenvelder imponeert Antonio Conte en krijgt binnenkort een nieuw contractvoorstel. (Daily Mirror)
/
Mauro Icardi ligt onder vuur bij Internazionale en dus draait de geruchtenmachine overuren. West Ham United is een van de clubs die hoopt te profiteren van zijn problematische relatie met de supporters van Inter. (The Sun)
/
Paulo Dybala werd al genoemd bij Barcelona en schijnt nu ook een doelwit te zijn van Real Madrid. De Koninklijke is naar verluidt van plan om in 2018 honderd miljoen euro te bieden. (AS)
/
Real Madrid blijft maar nieuwe contracten uitdelen. Gareth Bale is de volgende ster die kan bijtekenen: hij krijgt dan 393.000 euro per week en een transferclausule van 472 miljoen euro. (Daily Express)
/
Juventus is Everton waarschijnlijk te snel af. Ronald Koeman hoopte Axel Witsel binnen te halen, maar de Belgische middenvelder van Zenit Sint-Petersburg is bijna akkoord met de Italiaanse topclub. (Calciomercato)
/
Zes spelers met een aflopend contract bij Manchester City kunnen hun koffers pakken. Yaya Touré, Pablo Zabaleta, Gaël Clichy, Bacary Sagna, Jesús Navas en Willy Caballero krijgen geen nieuw aanbod. (Daily Mirror)
Denk jij dat Juventus een bod van honderd miljoen euro op Paulo Dybala zou accepteren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dybala is opvolger van Messi bij Barca

Leuk om te horen dat die Yaya Touré, Pablo Zabaleta, Gaël Clichy, Bacary Sagna, Jesús Navas en Willy Caballero geen nieuw contract krijgen, voor een eerste schoonmaakbeurt mag dat zeker gelden , dat worden leuke transferperiodes

23 oktober 2016 om 18:10

Dybala is helemaal niemand zijn opvolger, hij blijft gewoon bij Juve
We zullen wel zien wat er gebeurt, voorlopig zal hij nog wel in Turijn te bewonderen zijn. Een contractverlenging is erg dichtbij en hij zegt ook erg gelukkig te zijn bij Juve.

23 oktober 2016 om 18:29

Marc dat hij enkele jaren in juve blijft weet iedereen maar jij moet lekker accepteren dat ondanks de goede scouting en technisch beleid juve als club zonder een europese titel gewoon niet zal kunnen concureren , italiaanse voetbal is ondanks de opleving gewoon niet te vergelijken met de marketingmastodonten van la liga en premier league

pogba is vertrokken terwijl ze het geld zelfs niet nodig hadden
dybala zal op termijn ook vertrekken als hij zich met de beste wil meten

dat moeten serie a fans accepteren geniet van hem zolang hij er nog speelt

23 oktober 2016 om 19:48

Oh ik doelde ook meer op de komende tijd, want er waren zat mensen die dachten/denken dat hij binnenkort al elders te bewonderen valt.

Over de positie vanjuventus over een paar jaar, dat is gewoon afwachten. Het project wat Juve heeft opgezet is geweldig en sportief en fiancieel worden er nog steeds stappen gezet. Wie weet wint Juve de komende jaren die cup met de grote oren wel en scharen ze zich bij de absolute club en misschien wordt Dybala wel een clubicoon. Het kan ook zijn dat Juve de aansluiting uiteindelijk niet vind en Barca/real hem weet over te halen. Ik ben allang blij dat ik de komende tijd nog van deze geweldenaar kan genieten.

23 oktober 2016 om 21:19

Die Europese titel die gaat sneller komen dan je denkt. Juve word telkens sterker en sterker en dan willen spelers als Dybala niet weg. Maar als er iemand 200 miljoen gaat bieden dan mogen ze hem hebben!

Denk dat dybala bij Barcelona eindigt, al kan alles gebeuren in het voetbal.

Navas, Zabaleta, Clichy, Sagna, Toure, Caballero. Prima spelers voor de Serie A clubs achter Juve!
Hoop dat de 2 clubs uit Milaan toeslaan, in de hoop dat de oude tijden rustig aan terugkeren.

Ik zie Dybala komende 2 seizoenen nergens anders dan bij Juventus spelen. Hopelijk ontwikkeld hij zich enorm en weet Barcelona hem te halen en misschien kan Messi daar een positieve rol bij spelen om hem te overtuigen, zoals in 't verleden Zidane ook vaak lukte om spelers als Varane en Isco te halen. Verder is het niet gek dat Real zich ermee probeert te bemoeien. Zolang de concurrent ervoor gaat zal het andersom ook geprobeerd worden om de speler te halen of voor zo duur mogelijk naar 't concurrent laten vertrekken.

Eindelijk Witsel in topploeg. Kan bij elke ploeg spelen, prima zet van Juve

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren