Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real Madrid switcht van De Gea naar Fransman

Laatste update:
/
Wout Brama is niet van plan langer dan een jaar bij PEC Zwolle te blijven. "Mijn ambitie was om in het buitenland aan de slag te gaan, maar dat is door mijn blessure, en de keuze om sommige clubs af te zeggen, niet gelukt", zegt Brama, die nog steeds zo snel mogelijk de grens over wil gaan. "Er was twijfel over mijn fitheid. Ik hoop bij PEC te laten zien dat daar geen enkele twijfel over hoeft te bestaan", aldus de middenvelder. (PEC Zwolle)
/
FC Eindhoven hoeft niet te vrezen voor een tussentijds vertrek van Jean-Paul de Jong. "Ik maak het seizoen hier af", beloofde de coach, die uitstekend presteert met de Brabantse eerstedivisionist. De vraag is wel wat er na dit seizoen gaat gebeuren: De Jong heeft een aflopend contract en staat in de belangstelling van andere clubs. Hij heeft een nieuw contractvoorstel van FC Eindhoven op zak. (Eindhovens Dagblad)
/
Louis van Gaal lijkt opgelucht te kunnen ademhalen: Real Madrid ziet af van de komst van David de Gea. De Spaanse grootmacht was naar verluidt van plan Iker Casillas te vervangen door zijn veel jongere landgenoot, die momenteel onder de lat staat bij Manchester United. Er wordt echter beweerd dat de aandacht van de Koninklijke is verlegd naar Frans international Hugo Lloris, sinds 2012 de doelman van Tottenham Hotspur. (Daily Express)
/
Nuri Sahin keerde afgelopen zomer definitief terug naar Borussia Dortmund, maar erg succesvol is die samenwerking sindsdien niet meer geweest. De Turkse middenvelder komt niet voor in de plannen van coach Jürgen Klopp en een vertrek in de winterstop ligt dan ook voor de hand. In zijn vaderland brengt dat clubs in opperste staat van alertheid: Fenerbahçe én Galatasaray willen binnenkort actie ondernemen. (Diverse Turkse media)
/
Feyenoord lijkt de komst van Andrej Kramaric definitief te kunnen vergeten. De spits van Rijeka is dit seizoen uitstekend op dreef voor zijn club en trekt inmiddels de aandacht van clubs uit Europese topcompetities. "Er is veel interesse uit Italië", zegt de vader van de goalgetter. "Wat hij zelf graag wil? Spelen in een grote competitie en daartoe behoort ook de Serie A." Vooral AC Milan zou concreet zijn. (Sky Italia)
Wie zou de beste keeper zijn voor Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lloris zou een hele goede keeper zijn voor real denk Ik. Mooie stap ook voor hem

Dan zou ik toch voor De Gea gaan.
Lloris is een goede keeper maar ik heb het gevoel dat hij op hetzelfde niveau blijft hangen als toen hij nog voor Olympique Lyon speelde, plus De Gea is Spanjaard wat heel belangrijk is voor de verdediging.

navas vind ik toch wel ook een goeie keeper en iker gaat nog wel paar jaar mee.
aangezien ons verdediging de beste van de wereld is

20 november 2014 om 18:50

Beste verdediging? Hahaha kijk die van Bayern eens

20 november 2014 om 20:05

Ik vind Carvajal-Pepe/Varane-Ramos-Marcelo stukken beter dan Rafinha-Boateng-Benatia/Javi/Dante-Bernat

20 november 2014 om 23:07

na real komt denk ik bayern daarna chelsea dat is dan mijn mening.

maar goed tot de komst van carvajal vond ik real niet de beste verdediging hebben
jammer dat die gast is gebleseerd hij bewijst zich bij een grote club en is jong
sommige onderschaten die gast maar vind hem wel een van de beste rechtsback
hij komt zeker in mijn top 3 voor

20 november 2014 om 23:23

Alaba? Lahm kan er functioneren

21 november 2014 om 01:52

Juventus heeft ook een geweldige defensie!

21 november 2014 om 08:11

Kunnen daar allebei uitstekend functioneren, maar ze spelen structueel op het middenveld. Dan kan je niet spreken dat ze tot de achterhoede behoren van Bayern.

Ik zou persoonlijk liever Lloris zien komen maar dat is gewoon omdat Man Utd helemaal geen defensie heeft zonder De Gea. Hij is zo belangrijk voor United en echt een van de beste keepers ter wereld.

Voor Real Madrid is De Gea denk ik beter, hoewel Lloris ook gewoon heel goed is. Bovendien denk ik dat Lloris goedkoper is (dat is voor real misschien niet zo belangrijjk maar toch). Tottenham wil Lloris best laten gaan voor een flinke smak geld (dat zeggen ze niet maar als real 40 miljoen neerlegt dan gaan ze heus wel akkoord), om er daarna weer allemaal net-niet spelers van te kopen...

Van Gaal gaat De Gea nooit laten gaan. Die ziet ook wel dat hij de steunpilaar is van het elftal. Ik denk dat Man Utd zonder De Gea in 80% van de wedstrijden minstens drie tegengoals krijgt.

VZ er is een verschil tussen niet voor komen in de plannen wn geblesseerd zijn, en nuri is momenteel geblesseerd en een paar weken terug geopereerd.

Sahin is geboren in Duitsland dus dat is nog steeds zijn vaderland. Hij heeft de Turkse voetbal nationaliteit....

Als lloris naar real gaat dan kan vorm daarvan de bank af. Kunnen ze van dat geld mischien eens een paar talenten halen die het in de top van de premier league wel aankunnen

Alsjeblieft zeg, wanneer stoppen die geruchten nou eens. Iker is op de weg terug, maakt een goede indruk de laatste weken. Staat zeker nog een paar jaar onder de lat en daarna is Keylor aan de beurt. De laatste weken heb ik De Gea, Cech, Begovic en Lloris voorbij zien komen.

Altijd dat gezeik van die keepers bij Real !

Wat is er in vredesnaam mis met Navas, waarom zou je een nieuwe keeper willen halen???

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren