Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real Madrid rondt toptransfer mogelijk al snel af

Laatste update:
/
Het gaat Chelsea voor de wind en José Mourinho is dan ook niet van plan om in januari los te gaan op de transfermarkt. De manager is tevreden over zijn selectie: “We kunnen al bijna niet beter. We staan eerste in de competitie en de Champions League-groep en zitten in de kwartfinale van de Capital One Cup. Ik heb genoeg spelers voor deze competitie', vindt Mourinho. We zijn benieuwd of hij zich hier aan houdt. (Sky Sports)
/
Martín Montoya heeft een transferverzoek ingediend bij Barcelona, maar voor Luis Enrique staat daarmee nog niet vast dat de verdediger ook daadwerkelijk vertrekt. “Spelers hebben contracten. Maar ik ga nu niet op contractbesprekingen in, dat doen we wel achter de schermen. Ik begrijp zijn situatie wel en moedig hem aan om vooral hard te blijven werken. Hij zit in een moeilijke situatie, maar die kan altijd veranderen”, zegt de coach. (AS)
/
Real Madrid werkt hard aan de zomerse komst van Marco Reus. De gerespecteerde FIFA-voetbalmakelaar François Gallardo claimt dat de regerend winnaar van de Champions League dicht bij het aantrekken van de aanvaller van Borussia Dortmund is en hij beweert zelfs dat de toptransfer in de aankomende week al kan worden afgerond. De 25-jarige Reus, Duits international, kost na dit seizoen maar 25 miljoen euro. (Daily Star)
/
MBaye Niang gaat het niet meer maken in Milaan, zoveel staat wel vast. De jonge aanvaller uit Frankrijk werd als grote belofte binnengehaald, maar inmiddels is gebleken dat hij niet kan voldoen aan de hoge standaard die i Rossoneri hanteren. Werder Bremen ziet het wel zitten in de Fransman met Senegalese roots en wil in de zomer werk maken van zijn komst. Niang is nog altijd pas negentien jaar oud. (BILD)
/
Harry Redknapp laat Robbie Keane met rust. Queens Park Rangers werd recentelijk gelinkt aan de Ierse aanvaller, maar volgens de manager van de Londense club slaat dat nergens op. "We hebben niet geïnformeerd. Hij speelt bij Los Angeles Galaxy en is daar de grote ster. Hij is een uithangbord van de Amerikaanse competitie, ze laten hem niet gaan", zegt Redknapp, die Keane in 2009 al eens naar Tottenham Hotspur haalde. (Daily Mail)
Real Madrid kan Marco Reus goed gebruiken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit lijkt mij een onzin bericht. Waar moey Reus gaan spelen? Bijna elke positie is dubbelbezet. Zo lang er niemand weg gaat zal er ook geen speler bij komen.

14 december 2014 om 12:15

Reus is al 100% zeker. Vraag me alleen af waar hij moet spelen.

14 december 2014 om 12:27

Hij zou een prima aanvulling voor de selectie zijn aangezien chicarito weer vertrekt.reus kan op alle 3 de aanvallende posities spelen en met zoveel wedstrijden in een seizoen zal hij genoeg aan spelen toe komen

14 december 2014 om 12:40

Wie weet wordt Marcelo hier wel opgeofferd! Ik hoop het niet, want ben een Marcelo fan, maar stel je voor dat Bale ineens weer Linksback staat en iedere keer over Ronaldo heen gaat zoals Marcelo ook doet. Dan staat Bale toch een beetje weer aan zijn favoriete linkerflank en kan Reus als rechtsbuiten spelen. Dit gaat waarschijnlijk niet gebeuren omdat Marcelo een goede back is en omdat Bale een aanvaller is geworden, maar ik sluit het niet voor 100% uit.

14 december 2014 om 13:07

Ik denk eerder dat benzema de pineut hiervan wordt .
Reus in de spits is een beest

14 december 2014 om 17:34

Haha Bale linksback. Ze zouden je een ban voor het leven moeten geven. hoe haal je het in je hoofd! wat denk jij dat Bale zegt als die linksaback moet spelen? ik gok zo iets van tabe ik ga lekker terug naar de premier league.

14 december 2014 om 21:53

Voor de info, bale was ooit een linksback ;-p

14 december 2014 om 22:58

Ik zeg ook duidelijk dat ik denk dat het niet gebeurd, maar dat het wel zou kunnen. Het is een optie aangezien hij ooit linksback was. Als je de volgende keer even goed leest dan had je meteen gelezen dat ik dat dus onwaarschijnlijk vind, maar zo een rare opmerking vind ik het nou ook weer niet om mij voor het leven te bannen.

15 december 2014 om 00:00

feit dat je het noemt zegt genoeg. dus gedragen aub

14 december 2014 om 16:48

Als valse spits..?? Zou denk ik best kunnen werken snel sterk dribbellen en een perfect hard afstandschot

14 december 2014 om 22:55

Als valse spits zou inderdaad ook een top optie zijn. Dat zal eerder gebeuren dan dat Marcelo wordt gepasseerd, maar ik dacht gewoon even "out of the box". Dit is wel een betere oplossing 😉

Als reus komt moet er haast wel iemand vertrekken (bale isco). Ik hoop dat isco sowieso blijft. Wat een fantastische speler is dat

14 december 2014 om 12:05

Jij denkt dat ze de man van 100 miljoen alweer gaan verkopen hahaha tuurlijk niet.

14 december 2014 om 12:07

Tsja waarom niet? Reus voor 25 mln kopen en Bale tegen de 100 weer verkopeb. Lijkt mij niet verkeerd plus dat Reus niet minder is dan Bale hoor, misschien zelfs wel beter.

14 december 2014 om 12:21

Nu alsjeblieft blijven nadenken. Misschien zelfs beter.. dat is helemaal niet aan de orde. Reus is versterking geen basisspeler. Bale en Ronaldo zijn de spelers waarvoor jij zou geen werken om een keer naar dat stadion te gaan.

14 december 2014 om 12:22

Ik ben er bijna zeker van dat Bale weggaat voor Reus.

Reus is populairder dan Bale (marketing waarde van club omhoog)
25 miljoen en ongeveer 90 miljoen (65 mil winst)

en zo doen ze het de laatste 3 jaar al.... en Bale ging van links ook op rechts spelen.

14 december 2014 om 12:26

Bale weer voor 100 miljoen verkopen, wat denk je nou zelf? Niemand koopt hem weer voor zoveel geld. Never..

14 december 2014 om 16:50

@barcaskill ben ik niet met je eens dat reus net zi goed als bale is vind bale tog een stuk beter alleen had nooit naar real moeten gaan had gwn in engeland moeten blijven en naar ManU moeten gaan met ze snelheid kracht en schotkracht had die daar perfect gepast alleen gaat nu niet meer op snelheid en kracht spelen bij real wel zonde dat is zijn kracht juist

14 december 2014 om 16:51

Koeral sws wel city psg manu chelsea leggen makelijk 100mil voor hem neer hoor

14 december 2014 om 12:40

Ik hoop dat isco vertrekt, beter gezegd naar barcelona vertrekt :D

Waar zal reus gaan spelen ? Rechts back? Cv , wanneer Pelé vertrekt? Kan allemaal.

14 december 2014 om 12:17

Sinds wanneer speelt Pelé bij Real Madrid?

Als 1 club toch eens een koopverbod voor een paar seizoenen moet krijgen is het Real Madrid wel. Kopen kopen en kopen maar wel geen geld hebben buiten het feit tot ze al genoeg topspelers hebben.

14 december 2014 om 12:16

Als bayern fan moet je niks zeggen. Jullie maken jullie concurrentie naar de kloten doot heel dat team op te kopen.

14 december 2014 om 12:16

Door

14 december 2014 om 12:30

Buiten het feit tot wij er WEL geld voor hebben maken wij geen concurrentie naar de klote. Dortmund koopt spelers van clubs als gladbach en Hertha enzo en wij kopen nu toevallig 2 spelers van Dortmund waarvan 1 "gratis" is overgekomen. Dan moet je ook zo eerlijk zijn om te zeggen tot Dortmund ook clubs als Hertha enzo "naar de klote" helpt zoals jij dat zo mooi zegt. Als 1 club concurrentie naar de klote helpt is het Real Madrid wel jullie kopen je suf met zo'n 600 miljoen schuld.

14 december 2014 om 12:53

Het verschil is dat Bayern koopt om de selectie sterker te maken en Real koopt om het kopen.

14 december 2014 om 13:33

@floyd A. Dankje eindelijk ook iemand die het begrijpt.

14 december 2014 om 13:38

@fcbayern1900 Snap wat je zegt, maar als je er toch een beetje over nadenkt sla je hier volledig de plank mis. Allereerst; Hertha krijgt een eerlijke prijs voor een speler als Ramos, en zijn bereid te verkopen. Bovendien is Hertha geen concurrentie. In het geval van Gladbach neem ik aan dat je het over Reus hebt, maar van Gladbach naar Dortmund is (en was op dat moment nog veel meer) een stap omhoog. Als er 1 club is die Gladbach de laatste tijd heeft beroofd is dat Bayern wel door de transfer van het jonge toptalent Sinan Kurt, die vervolgens bij Bayern de komende jaren geen enkele kans gaat krijgen.
Blijf vooral beweren dat Bayern qua aankoopbeleid het netste jongetje van de klas is, maar wie nadenkt weet beter. PS: vraag me af of je iets weet van liquiditeit en kredietwaardigheid, zo ja zou je weten dat de schulden bij Real nog niet eens zo'n grote ramp zijn. Desondanks wel kudo's voor Bayern voor de gezonde financiele situatie.

14 december 2014 om 13:39

@cr7casillas

Ja inderdaad. Helemaal gelijk. Want de Bundesliga heeft helemaal niet de meeste ploegen nog in de Champions League, dus het niveau van de ploegen is inderdaad slechter geworden door Bayern.

Goed verhaal; Lekker kort

14 december 2014 om 15:23

@bmgdm alleer eerst wil ik zeggen bedankt voor de fatsoenlijke reactie en daarmee bedoel ik een gewone fatsoenlijke discussie aangaan zonder beledigen te gebruiken enzo (veel mensen doen dat niet meer tegenwoordig). On topic: als Sinan Kurt zo graag bij BMG wilde blijven dan was hij toch wel gebleven of niet? Bayern wou hem graag hebben maar het ligt toch nog altijd aan de speler zelf of hij naar de club wilt die interesse heeft (in dit geval Bayern). Sinan Kurt zal momenteel weinig tot niet spelen omdat hij nog zo jong is en we op zijn positie Ribéry hebben waarmee hij op dit moment onmogelijk kan concurreren. Bayern zal hem opleiden tot een goeie vervanger voor Ribéry als hij stopt met voetbal. Ons aankoopbeleid is niks mis mee wij dwingen niemand om naar Bayern te komen, het zijn toch echt de spelers zelf die naar Bayern willen. Buiten het feit tot ik jouw frustratie snap tot Sinan Kurt weg is aangezien je een BMG fan bent (aan je profielnaam te zien).

14 december 2014 om 12:27

Vriend sorry hoor, maar wat jij nu zegt is echt onzin. Real Madrid heeft heus wel spelers verkocht en koopt niet alleen maar. Als er een team is dat geen enkele speler verkoopt is het Bayern wel. Ze halen zelf spelers van Dortmund en kopen de beste spelers vd competitie terwijl ze helemaal niks nada verkopen. Wie is er hier nou de koopclub?

14 december 2014 om 12:32

Wij hebben het geld ervoor, wij maken elk jaar record winsten. Kroos is verkocht, Mandzukic is verkocht en Shaqiri zal denkelijk ook verkocht worden dus tot wij niks verkopen is op 0 feit gebaseerd. Ik zeg trouwens ook niet tot Real geen spelers verkoopt, ik zeg alleen tot ze zich suf kopen met een schuld van hier tot Tokio. En voor dat Dortmund verhaal lees maar hierboven wat ik die andere verteld heb.

14 december 2014 om 14:17

Hoezo het geld er niet voor hebben? En Bayern koopt niet?

14 december 2014 om 15:17

Real heeft schulden en Bayern koopt idd ook maar heeft wel het geld ervoor.

14 december 2014 om 16:54

Vergeet dan barca niet te vermelden vriend

14 december 2014 om 17:11

Leuk dat je zegt real heeft schulden maar wat heeft dat met kopen te maken? Nooi naar liquiditeit en solvabiliteit gekeken? Hoeveel grote bedrijven zijn er zonder schulden? Laten we het makkelijker maken. Als jij een hypotheek hebt, mag je dan geen auto meer kopen? Real heeft schulden ja maar mensen verwarren dat met iemand die in de schuldsanering zit

Dit doet me denken aan de transfer van Beckham. Op rechts had je al Figo dus iemand anders moest opgeofferd worden. Mekelele ging eraf en het systeem werd aangepast waardoor Beckham rcm ging spelen. Zo onlogisch toen.

Ik denk dat dit het einde is van of Modric of Benzema. Dat Bale op zijn plek gaat spelen en reus vanaf rechts (of andersom). Of Ronaldo in de spits en Bale links en Reus rechts (of andersom).

Als Bayern slim is dan halen ze Reus aangezien Robben en Ribéry op leeftijd beginnen te raken.

14 december 2014 om 12:18

XI: Casillas,pepe,ramos,carvajal,marcelo,kroos,modric,james,reus,ronaldo,benzema. Nu modric nog geblesseerd is kan je james op cm zetten en reus cam?.

14 december 2014 om 12:18

Benzema niet daar moet bale staan

14 december 2014 om 14:19

Stel je offert Modric op: Casillas, Carvajal Ramos Pepe Marcelo, Bale, Kroos James Reus, Ronaldo Benzema

Stel Modric blijft in de basis en Benzema gaat eraf: Casillas, Carvajal, Pepe Ramos Marcelo, Bale Modric Kroos James, Ronaldo Reus.

Optie 1 is beter. Maar Modric is een klasbak.

Of Ancelotti denkt dat hij 352 in goede banen kan leiden. Lijkt me zeer sterk maar Ancelotti is alles behalve een bange defensieve trainer.

1 Casillas
4 Varane
3 Pepe
2 Ramos
8 Reus
6 Kroos
5 Modric
11 Bale
10 James
9 Benzema
7 Ronaldo

Waar moet reus gaan spelen dan? Het middenveld en de aanval zijn bijna allemaal dubbelbezet en het zou doodzonde zijn als die op de bank beland. Ik zou hem dan het liefst op de positie van bale zien. Ik vind reus persoonlijk wel een stukje beter dan bale.

14 december 2014 om 13:52

Of het word het einde van big benz en ronaldo gaat in de spits met bale en reus op de vleugels

Als ze Reus op rechts zien spelen, net zoals ze dat met Bale deden is het een logische aankoop en erg aannemelijk.

Real kijkt gewoon naar de marketing waarde, kwaliteit en prijs verhoudingen en als die hoger is dan die van Bale, gaat Bale voor 70 mil naar United (bijvoorbeeld), kopen ze Reus voor 25 mil en geven ze een boost aan shirt-verkoop en marketing voor de club......

Deden ze al eerder met Ozil, Xabi en Di Maria. Bale, Kroos en Rodriguez waren immens populair.

Sterling is een populair alternatief, maar dat vind ik wat minder aannemelijk omdat hij nog niet consistent goed is.

14 december 2014 om 12:41

Ik denk eerlijk gezegd dat de eerst volgende grote naam die vertrekt, Cristiano Ronaldo is.

Ik lees in spaanse kranten juist dat Reus onderweg zou zijn naar Barca. Daar zou die zeker op zn plek zijn, niet in de aanval, maar op het middenveld. Net als di maria vorig seizoen bij madrid.

14 december 2014 om 13:29

als vervanger voor iniesta zou hij perfect zijn.

Als dit waar is zie ik de terug keer van Ronaldo wel gebeuren (Man United)

Al gaat die naar Real zal hij een beetje zijn carriere gaan verspesten, want hij zal niet altijd in basis staan. kan beter naar een Engelse club gaan.

Wat dacht je van bale verkopen

Wat een gekkenwerk. Van Real
Waar. Moet Reus staan? Bijna elke positie is al overbezet.

Dit is gewoon onzin. Tenzij hij wordt gehaald om te concurreren met Benzema. Javier Hernandez is niet van het niveau en Benzema voelt zich denk ik ook totaal niet bedreigd. Met Reus erbij kan dat anders worden.

Zelfs dan. Hoe zit het met Khedira? Weg toch? Dan zijn ze bezig met die braziliaan Lucas Silva.
Lijkt me einde verhaal voor Casemiro terwijl ik juist gecharmeerd van hem ben. Hoewel ik een voorstander was van het vertrek van Illarramendi, speelt hij de afgelopen wedstrijden zeer goed.

Nee, enkel gewoon vervangers halen voor Javier Hernandez. Khedira en Arbeloa. De rest is overbodig. Trouwens is het de afgelopen jaren elke keer gebleken dat een verhuurde speler niet meer terugkomt bij de selectie van Real Madrid. Noem geen Carvajal want dat was geen verhuur. Drenthe, Sahin en nu is Casemiro is de volgende.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren