Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real Madrid krijgt concurrentie van stadsgenoot Atlético

Laatste update:
/
De bij Olympique Lyon vertrokken Bruno Génésio staat op het punt om in de Premier League aan de slag te gaan. De oefenmeester is inmiddels al in Engeland gearriveerd om bij Newcastle United te gaan tekenen. (Le Progrès)
/
De toekomst van Wallace lijkt in de Premier League te liggen. Wolverhampton Wanderers wil de verdediger graag op huurbasis, met optie tot koop, overnemen van Lazio. (Il Messaggero)
/
Atlético Madrid gaat zich mogelijk mengen in de strijd om Christian Eriksen. Trainer Diego Simeone is ‘zeer gecharmeerd’ van de spelmaker van Tottenham Hotspur, die ook nadrukkelijk wordt genoemd bij stadsgenoot Real Madrid. (Sportitalia)
/
Aston Villa en Club Brugge waren vorige maand dicht bij een akkoord over Marvelous Nakamba. The Villans wilden echter een speler op huurbasis naar België sturen, waarna de deal afketste omdat Brugge hier niet mee akkoord ging. (Het Laatste Nieuws)
/
Ethan Ampadu gaat Chelsea deze zomer naar alle waarschijnlijkheid op huurbasis verlaten. Promovendus Aston Villa ziet wel wat in de tijdelijke komst van de jonge verdediger. (BBC)
/
José Salomón Rondón gaat Rafael Benítez achterna naar China. De spits van West Bromwich Albion is inmiddels naar het Verre Oosten gevlogen om de onderhandelingen met Dalian Yifang af te ronden. (Express and Star)
Denk jij dat Christian Eriksen deze zomer gaat vertrekken bij Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nu is het moment daar voor Christian. Overstappen maar! Ik zou zeggen: Real Madrid.

16 juli 2019 om 16:39

Verkopen voor 100 miljoen aangezien eriksen al richting de 30 gaat. Wellicht coutinho halen aangezien barcelona overbezet raakt.

16 juli 2019 om 17:30

Real gaat echt niet nog een keer 100 miljoen neerleggen voor een speler die volgend jaar transfervrij is. Hazard was een top 3 speler in de PL die op goals na aanvallend gezien de beste speler was. Eriksen daarentegen zie ik Real niet bij de hand nemen, heb het gevoel dat hij onder zal sneeuwen zoals met Tottenham in de CL.

Newcastle gaat nu als goed als zeker degraderen als hij echt de coach gaat worden! Elke week nieuwe opstelling of nieuwe taktiek gebruiken, te vaak lopen rouleren en 3e worden. De ploeg die hij afgelopen seizoen ter beschikking had moest hij meer eruit halen met spelers als Ndombele, aouar, mendy, fekir, depay enz.

Ruilen voor Bale? Prima toch. Mariano mag er ook bij evt.

Atletico heeft een spelmaker nodig dus hij zou daar zeker heen kunnen gaan. Past ook wel in dat team gezien hij ook een hele harde werker is geworden onder Poch, maakt vaak de meeste meters zelfs.

Volgens geruchten willen ze Trippier ook, zou mooi zijn want dan kun je gelijk twee goede nieuwe spelers halen die ons verder kunnen brengen.

Eriksen naar Atletico, dat zou ik wel een mooie stap vinden voor hem. Ik denk dat hij daar vooral een belangrijke speler kan worden. Bij Real lopen toch al weer veel grote vedetten en kan hij naar mijn smaak ondergesneeuwd raken. Ik denk dat hij voor Atletico belangrijk kan worden en dat lijkt mij voor hem als sportman mooi.

Dat is gewoon een tacktiek van Atletico. Nu is Real eerder geneigt James naar Atletico te laten gaan zodat ze daarna niet meer in de markt zijn voor Eriksen.

Ik acht Atletico en Spurs een beetje op hetzelfde niveau. Ook toevallig allebei een nieuw stadion.

Ik verwacht dat Eriksen gewoon bij Spurs blijft spelen.

16 juli 2019 om 20:59

Denk dat hij weggaat vooral nadat hij zelf heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuw avontuur. Hij gaat zeker niet verlengen en hem gratis laten gaan is het niet waard.

Ik kan er mee leven, als we maar meer goede spelers binnenhalen die zijn creativiteit gezamenlijk kunnen opvangen.

16 juli 2019 om 22:25

Ik hoop vurig dat Tottenham zich gaat mengen in de strijd om Nabil Fakir of Hakim Ziyech.

16 juli 2019 om 23:13

Ziyech zou kunnen Fekir heeft chronische problemen blijkbaar, daarom ging zijn transfer niet door naar Liverpool. Weet niet of ik het zou durven. Ziyech is ook al wat ouder dus alleen als de prijs laag blijft want restwaarde zal hij niet echt meer hebben later.

Ik zie liever gewoon Zaniolo en Lo Celso komen ofzo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren