Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real Madrid ging bewust niet voor Alexis Sánchez

Laatste update:
/
Ross Barkley is deze zomer niet van club gewisseld, maar in de winterstop is een transfer aanstaande. De middenvelder van Everton gaat in januari verkassen naar Tottenham Hotspur. (Daily Mirror)
/
Chelsea overweegt Diego Costa voor de rechter te slepen. De club wil de spits, die zich weigert te melden bij the Blues, mogelijk voor 55 miljoen euro aanklagen. (Daily Express)
/
Real Madrid had de kans om Alexis Sánchez over te nemen van Arsenal, maar liet dat bewust na. Wel bestaat de kans dat de Spanjaarden hem volgend jaar transfervrij overnemen. (Don Balón)
/
Rafael Benítez wordt genoemd bij West Ham United. Slaven Bilic zou nog een maand krijgen om de zaken op orde te krijgen bij the Hammers, maar daarna kan de manager van Newcastle United in beeld komen. (Daily Express)
/
Toby Alderweireld kan volgens zijn zaakwaarnemer Stijn Francis terecht bij zeven of acht clubs. Bijna alle topclubs zouden de Tottenham Hotspur-verdediger interessant vinden. (Het Nieuwsblad)
/
Internazionale en AC Milan bereiden zich voor op een onderlinge strijd. De stadsgenoten hebben het allebei voorzien op Arturo Vidal, die men volgend jaar wil overnemen van Bayern München. (Tuttosport)
Denk jij dat Alexis Sánchez ooit voor Real Madrid zal spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie Sanchez niet voor Real spelen, ze hebben hem ook niet nodig. Mocht na dit seizoen Bale echt te min worden bevonden dan kan Asensio daar worden neergezet. Als je als Real zijnde Bale kan verkopen voor 100+ dan direct doen en bijvoorbeeld voor een Lemar gaan.

3 september 2017 om 15:29

Als ie gratis is wil iedereen 'm natuurlijk. Lemar kost ook 100miljoen, Sanchez zou gratis zijn. Voorin rouleren met ronaldo, benz, asensio, sanchez en vazquez lijkt me fantastisch. Geen enkele van onze aanvallers momenteel werkt zo hard als Sanchez

3 september 2017 om 15:37

Dat ben ik met je eens. Sanchez zou ook zeker een goede speler voor Real zijn. Zijn Barcelona achtergrond werkt misschien een beetje tegen hem en ik betwijfel of hij terug zou gaan naar een rol waar hij niet de absolute ster/basiskracht is.

3 september 2017 om 16:23

Mwah, je moet rekening houden met Ronaldo zijn leeftijd en Bale. Als Ronaldo ermee ophoudt/wordt verkocht/minder gaat presteren heeft Real Asensio. Echter is het goed mogelijk dat Bale wegggaat en dan heeft Real Lucas Vasquez, de ideale 12e man, maar niet van het kaliber dat basis staat bij Real. Dan kom je gauw uit bij Hazard, of een transfervrije Sanchez.

3 september 2017 om 16:34

Dat is waar, maar ik denk dat Ronaldo zelf mag bepalen wanneer hij gaat/stopt. En ik denk niet dat dat binnen 2 jaar gebeurt. Tegen die tijd is er denk ik wel weer een nieuw geweldig aanvalstalent zoals Alli nu bijvoorbeeld.

3 september 2017 om 19:50

Klopt inderdaad. Denk dat Real sowieso een speler als Hazard/Lemar/Alli haalt volgend jaar die het waarschijnlijke vertrek van Bale opvangt. Ronaldo zal steeds vaker rouleren en minder in de basis staan zoals je afgelopen jaar al zag en daar heeft Real Asensio dan. Zie Real eerder een jongere speler halen inderdaad alleen Sanchez transfervrij niet binnen halen is een gemiste kans.

Ik hoop echt dat hij naar Manchester komt volgend jaar als hij transfervrij is. Wij hebben echt zo'n type vleugelspeler nodig.

3 september 2017 om 15:38

Ik denk dat United hem inderdaad goed zou kunnen gebruiken. Als hij volgend jaar echt transfervrij zou zijn dan zal er van alle kanten aan hem getrokken worden.

Sanches zou een mooie backup zijn!! Bale weg en sanches in als backup voor Asensio!

3 september 2017 om 15:39

Ik denk niet dat Sanchez een backup rol zou accepteren. Hij fungeert beter als hij de ster van het elftal is.

3 september 2017 om 15:52

Lapaisa verder gaat het wel goed met je? Een speler als Sanchez wil je toch gwn elke week zien spelen. En Asensio doet het erg goed hoor maar wordt nu toch wel te erg opgehemeld door de real fans. V/d week las ik ook al een bericht van een real fan die hem hoger inschatte als Hazard maar net als Hazard is Sanchez natuurlijk nog wel een paar klassen beter dan een Asensio

Ik zie hem niet naar Real gaan.
Ik verwacht hem bij man city volgend seizoen.

3 september 2017 om 15:40

Ik weet niet of hij zo'n goede band had met Guardiola. Zou voor City wel een goede versterking zijn.

5 september 2017 om 23:09

Hij wou het wel heel graag als we de vorige berichten kunnen geloven dus tja.

Wat zou het heerlijk zijn als Sanchez gratis naar Madrid komt. Meteen Bale verkopen voor 90-100mio, dan maak je 75-85mio winst, er van uit gaande dat je max 15mio aan tekenbonussen ed betaald, zonder er sportief op achteruit te gaan. Verder denk ik dat je wat betreft loonkosten ook beter af bent.

Dan kan je dat geld weer op een andere positie investeren. Misschien een nieuwe cv als Vallejo toch tegenvalt of Nacho wil vertrekken wegens een gebrek aan speeltijd, of misschien eindelijk De Gea, of het nieuwst talent. Misschien toch nog even een poging wagen bij Mbappe. Ik weet dat PSG een verplichte koopoptie heeft voor volgende zomer maar volgens mij betekend dat niet dat Mbappe verplicht is een contract te tekenen, ik kan het fout hebben.

Maar natuurlijk zal de voltallige Europese top achter Sanchez aan zitten dan. Een van de betere aanvallers ter wereld, en kost geen cent. Ik gok dat ie in Engeland zal blijven uiteindelijk

Madrid moet echt slim gaan handelen. Als je deze sanchez gratis kan halen heb je de tijdelijke opvolger voor Ronaldo binnen. Die 2 kunnen afwisselend op links nog wel 5 jaar mee verwacht ik. 1e prioriteit is een opvolger voor marcelo. Die kun je beter zo snel mogelijk halen omdat bijvoorbeeld een grimaldo nu nog betaalbaar is. Als je grimaldo nu koopt kun je hem nog 1jaar verhuren 1jaar als backup laten wennen aan niveau. En dan moet hij er staan. Een opvolger voor benzema moet nu ook worden ingekocht. Ik ben fan van icardi en je moet een spits hebben die er wel staat over 3 jaar. Hoeveel zou icardi moeten kosten?

3 september 2017 om 20:35

Dan koop je in 1 window 2 jongens uit de jeugd van Barca? Liever niet. Overigens heeft Madrid net 30mio uitgetrokken voor Theo en jij wil doodleuk nog een linksback halen? Laten we eerst even afwachten hoe hij het doet dit seizoen

3 september 2017 om 21:07

Oww ja is ook zo die is ook goed idd! Real weet echt waar ze mee bezig zijn. Ja dat van Barcelona kan me niet zoveel schelen. Een betaalbare talentvolle spits die er over 3 jaar staat. Wie zou jou nemen die aan dat profiel voldoet?

3 september 2017 om 21:43

Momenteel echt geen idee hoor. Alle topspitsen in wording lijken al bij een topclub te zitten en dus waanzinnig duur. Jongens als Iheanacho, Rashford, Jesus, Mbappe etc.

Het is afwachten tot het volgende grote talent doorbreekt en dan niet twijfelen

Sanchez zou gewoon voor ieder team een aanwinst zijn. Real heeft het nu goed bezet met Ronaldo, Bale, Asensio en Vasquez, maar als je Bale voor 100 miljoen kan verkopen en Sanchez gratis binnen kan halen ga je er denk ik niet op achteruit, en kan je 100 miljoen uitgeven aan bijvoorbeeld de Gea, of een goede spits die met Benz kan gaan concurreren.
Lijkt me dus een goede move.
Misschien dat Sanchez er ook wel oren naar heeft, met Real kan je alles winnen en dat zal hij toch wel willen naar een paar jaar Arsenal. Ook kan hij zich dan een beetje revancheren in Spanje, want bij Barcelona mocht hij al snel weer weg.

PS Real heeft een goede selectie en heeft zich koest gehouden deze transferperiode, maar je moet ook een beetje blijven verversen natuurlijk. En Sanchez brengt veel energie.

Sanchez is een topper, maar naast Asensio die klaargestoomd word ipv bale zal sanchez overbodig worden. Zal een slechte aankoop zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren