Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real Madrid bereidt torenhoog bod voor op Hazard

Laatste update:
/
Naïm Sliti heeft een maand na zijn overstap naar Dijon besloten dat hij weer weg wil. Girondins Bordeaux, VfL Wolfsburg en RSC Anderlecht hebben interesse in de Tunesische buitenspeler. (RMC)
/
Keisuke Honda gaat zijn loopbaan voort zetten in Australië. De transfervrije Japanse middenvelder staat op het punt om een contract te tekenen bij Melbourne Victory. (Diverse Australische media)
/
Real Madrid bereidt een openingsbod op Eden Hazard voor. De Koninklijke hoopt dat 125 miljoen euro genoeg is om de Belgisch international los te weken. (London Evening Standard)
/
Douglas heeft zijn laatste wedstrijd voor Barcelona gespeeld. De rechtervleugelverdediger, wiens contract volgend jaar afloopt, vertrekt op huurbasis naar het Turkse Sivasspor. (Sport)
/
Lazio houdt rekening met het vertrek van Sergej Milinkovic-Savid. De club uit Rome denkt aan Jiangsu Suning-middenvelder Ramires als vervanger voor de Serviër. (Diverse Italiaanse media)
/
Miguel Almiron staat voor een overstap naar West Ham United of Newcastle United. Beide clubs hebben elf miljoen euro over voor de Paraguayaanse middenvelder van Atlanta United. (The Sun)
Denk jij dat Eden Hazard komend seizoen voor Real Madrid speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Titel zegt torenhoog bod. Dan open je het artikel en dan staat er 125 miljoen. Lachwekkend....

21 juli 2018 om 12:30

Wat denk je? Dat serieus Real 200 miljoen gaat bieden voor Hazard? Hazard is letterlijk de 3e optie voor Real. Wees blij dat je 125 miljoen voor hem krijgt. Ja het is een geweldige voetballer maar inmiddels niet de jongste.

21 juli 2018 om 12:40

Niet Chelsea's zaken dat hij derde keus is. Vanuit Engels perspectief is hij namelijk de enige overgebleven keus van wereldklasse. Real heeft een slechte onderhandelingspositie en Chelsea kan daar de vruchten van plukken. 200 Miljoen is idd wat overdreven maar als ze willen beginnen met iets serieus kunnen ze er beter alvast 125 miljoen pond van maken.

21 juli 2018 om 12:40

Als Coutinho voor €150m kan vertekken, kan Hazard zeker voor minimaal €200m vertrekken.

21 juli 2018 om 12:41

Tja maar zo langzamerhand zal de paniek toch ook een beetje toeslaan, omdat optie 1. en 2. zich openlijk committeren aan hun huidige club (psg). Zegt natuurlijk niet alles, maar toch. Hazard lijkt de indruk te wekken wel open te staan voor een transfer.

21 juli 2018 om 13:01

Niet te vergeten dat die opties eerder rond de 300 miljoen zitten dan de 200 miljoen voor hazard. Tenminste ik zou niet 1 van de twee voor minder verkopen gezien hun aankoopprijzen

21 juli 2018 om 13:04

Waarom moeten ze blij zijn dat ze dat er voor krijgen. Ze kunnen m ook gewoon houden

21 juli 2018 om 13:10

Blij zijn 125 miljoen voor hem te krijgen? De arrogantie!

21 juli 2018 om 13:34

Chelsea hoeft helemaal niet blij te zijn dat ze er 125m voor kunnen krijgen want ze willen hem niet kwijt. 3e optie voor Real? Wat maakt Chelsea dat uit, zij bepalen de vraagprijs, niet Real. Als Real daaraan wil voldoen, prima! Zoniet dan maar door naar optie 4,wie dat ook mogen zijn.

21 juli 2018 om 15:06

Coutinho had nog een contract van 4 jaar toen hij verkocht werd aan Barca, hazard heeft nog een contract van 2 jaar. Zou me niet verwonderen dat Hazard maar voor een 140-150m verkocht zal worden.

21 juli 2018 om 14:04

Dat is echt wel een hoog bod voor een speler die weg wil hoor. Vast niet genoeg, maar dat is een andere kwestie

21 juli 2018 om 15:05

Hij heeft nog geen transferverzoek ingediend, zo lang voor hem blijven een optie is zal Real met flinke knaken over de brug moeten komen.

Veel geld voor Hazard. Real Madrid kan beter naar alternatieven kijken. Wellicht is Hirving Lozano een optie.

21 juli 2018 om 12:42

De ideale opvolger van Ronaldo. Ik zie Lozano ook wel een paar gouden ballen pakken de komende jaren.

21 juli 2018 om 14:06

Gewoon een spits die doelpunten maakt. Die linksbuiten positie valt op te vullen met het materiaal dat Madrid reeds heeft. Het zijn Cris’ doelpunten die vervangen moeten worden. Icardi, lewa en cavani zijn imo de beste opties. Evt Werner

Hazard lijkt me wel de ideale speler voor Real Madrid om te halen op dit moment. Brengt creativiteit, bewegelijkheid en is nog relatief jong. Volgens mij wil Hazard zelf ook wel graag naar Madrid.

Een deal tussen de 140 en 160 miljoen lijkt me marktconform. Madrid wilt graag, Hazard wilt graag, hopen dat de clubs eruit komen. Ik ben een grote voorstander van zijn komst.

21 juli 2018 om 12:21

Wat? Nee joh. Een deal tussen de 70 en 90 miljoen lijkt me beter. Lekker marktconform hè, zoals je ook zei Hazard wilt graag, ondanks zijn contract. Madrid wilt ook graag, en Madrid’s wil is natuurlijk wet!

21 juli 2018 om 12:32

Zonder een evenwaardig alternatief voor Hazard laat chelsea Hazard niet gaan.
Voorzien in de vervanging van Hazard is een project waar tijd voor nodig is en men kan vanaf 9/8 geen inkomende transfers meer doen in de PL , dus een vertrek van Hazard dit seizoen zal toch wel moeilijk worden.

21 juli 2018 om 12:40

Ja dat is een groot blok aan het been, desalniettemin zou Chelsea kunnen instemmen als het bod wordt verhoogd. Bedragen zoals 200 miljoen zijn niet te weigeren, echter is het nog maar de vraag of Perez dat zal doen.

Chelsea bevindt zich sowieso in een betere onderhandelingspositie, maar dat ze al open staan om te onderhandelen geeft wel blijk. Hiermee doel ik op de recente uitspraken van Sarri.

Het is al officieel bekend dat ze een bod hebben uitgebracht van 170miljoen.

21 juli 2018 om 13:00

''het is al officieel bekend'', weet jij zelf wel wat je zegt.
Buiten dat is er niks van waar!!!

Madrid heeft hem niet eens benaderd, geloof niet wat de kranten juw proberen te vertellen.

De vervanger van CR7 is al in Madrid bovendien.
Real Madrid doet alleen aankopen van potentiele wereldklasse spelers tot 24 jaar en dat is waarom ze Vinicius en Rodrygo hebben gehaald.

Als Coutinho al 125 moest oosten excl bonussen, dan moet Hazard minstens 150 kosten excl bonussen.

waar moet isco dan spelen? ik zou eerder voor lewa gaan of eriksen

21 juli 2018 om 13:25

Aub geen Hazard. Wat hij doet kan Isco al verder voeg hij niks toe. Real heeft genoeg creatieve spelers

Die bedragen zijn voor mij echt nog steeds surrealistisch. 125 Miljoen, en dat als openingsbod, kan er nog niet aan wennen. Ik vraag mij af of er ooit een tijd gaat komen dat de prijzen weer gaan zakken of dat we ooit een speler voor 1 miljard gaan krijgen. Bizarre ontwikkeling, en het haalt helaas de charme van het voetbal weg.

Lijkt me geen slecht eerste bod. Vergeet niet dat Hazard nog maar een contract van 2 jaar heeft bij Chelsea. Coutinho had nog maar net bijgetekend toen hij voor 150m verkocht werd aan Liverpool. Totaal verschillend dus. Rond de 150m lijkt me wel haalbaar zoniet wacht real madrid gewoon nog een jaartje. Dan kunnen ze er niet veel meer dan 80m ofzo voor vragen.

Ik had Keisuke Honda graag bij PSV aan het werk gezien, als mogelijke opvolger van Van Ginkel. Als hij fit is kan die denk ik wel mee in de eredivisie.

21 juli 2018 om 19:56

Als je op het WK nog mee kan en scoort, dan lijkt de ere-divisie mij geen probleem, alleen hadden we hem destijds van VVV moeten overnemen, maar ja beter laat dan nooit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren