Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real kan 34 miljoen euro verdienen aan Arsenal

Laatste update:
/
Alexandre Lacazette heeft de clubs voor het uitkiezen. West Ham United bracht al een enorm bod uit op de aanvaller van Olympique Lyon, maar ook Paris Saint-Germain is nu serieus in de race. (L’Equipe)
/
Dani Alves sloeg in de winterstop een aanbieding uit China af en het zou nog weleens even kunnen duren voordat hij de overstap maakt. De Braziliaanse back denkt dat hij nog twee jaar op topniveau kan spelen en wil bij Barcelona blijven. (Sport)
/
Arsenal gaat bieden op Álvaro Morata en richt zich meteen tot Real Madrid. De Spanjaarden kunnen de spits voor zo’n 30 miljoen euro terugkopen van Juventus, waarna Arsenal bereid is zo’n 64 miljoen euro te betalen. (Corriere dello Sport)
/
Filippo Inzaghi zit sinds zijn vertrek bij AC Milan thuis, maar hij zou zijn trainersloopbaan weer nieuw leven kunnen inblazen in de Serie B. US Avellino schijnt Pippo namelijk een kans te willen geven. (Goal)
/
Filippos broer Simone Inzaghi verving afgelopen maand Stefano Pioli als coach bij Lazio en de Italiaan hoopt dat hij aan kan blijven. Onder zijn leiding wonnen de Romeinen vier van de zeven wedstrijden. (Diverse Italiaanse media)
/
Tomás Kalas speelde het afgelopen anderhalve seizoen op huurbasis bij Middlesbrough en het lijkt de verdediger niet verkeerd dat avontuur voort te zetten. De ploeg komt volgend jaar uit in de Premier League, terwijl zijn kans op speeltijd bij Chelsea klein lijkt. (Evening Gazette)
Álvaro Morata zou goed gedijen in de Premier League

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap niet waarom morata ooit zoveel waard zou zijn. Het is een goeie spits maar niet eens onbetwist bij juventus. Arsenal moet voor higuain gaan.

19 mei 2016 om 21:09

Als bij juve een basisplaats krijgen is veel moeilijker dan bij Arsenal. Zie hem bij arsenal 100% slagen. Morata is 2 klassen beter dan wat daar nu rond loopt in de spits

19 mei 2016 om 21:16

Kom kom... Als je Dybala niet meerekent (dat is geen echte '9', dan is Mandzukic de enige concurrent. Die is wel iets beter dan Welbz en Giroud, maar nu ook weer niet zoveel beter.. Zaza is dat zeker niet.

19 mei 2016 om 21:16

Dat Morata een betere voetballer is dan Giroud of Walcott zal niemand ontkennen, maar twee klassen beter? Arsenal heeft doelpunten nodig. Morata heeft er afgelopen seizoen 7 gemaakt in de Serie A. Begrijp me niet verkeerd, hij komt zeker niet tekort voor het niveau, maar Arsenal heeft een gegarandeerde doelpuntenmachine nodig. Morata zou een lange termijn aankoop zijn.

19 mei 2016 om 21:28

Ik denk eerlijk gezegd dat de Premier League wel beter bij Morata zou passen. Hij zal daar meer ruimte krijgen die hij nu in de Serie A niet krijgt. Als je Morata wat meer ruimte geeft kan hij echt vlammen, kijk bijvorbeeld naar hem in de Champions League. Ook zal hij minder rekening hoeven te houden met het tactische aspect zoals in de Serie A.

Morata is nog jong en kan zich nog erg veel verbeteren, ik hoop nog steeds dat hij bij Juve blijft, maar de kans dat ij vertrekt is echt groter geworden de afgelopen tijd.

Als Benzema vertrekt moeten ze Morata houden

Wat een geld... Hij mag in zijn leeftijdscategorie dan wel een van de betere zijn, maar voor dit bedrag denk je eerder aan griezmann ofzo. Al met al is er niet veel keus.

19 mei 2016 om 21:30

In deze markt zal een Griezmann al minimaal 80 miljoen euro gaan kosten. ik denk trouwens dat de prijs van Morata iets lager zal liggen dan 64 miljoen euro hoor.

19 mei 2016 om 23:04

Komt mss doordat Real ook nog een deel moet ontvangen. Morata is er 40 waard en een lange termijn aankoop.

Avellino is een leuk clubje hoor. Trouwe en fanatieke achterban, vaak ook flink wat jeugdige spelers om mee te werken. Ook een ploeg die de laatste jaren ook altijd wel meestrijd voor een plek in de play-offs (behalve dit jaar dan). Als coach moet je ergens beginnen. Conte, Allegri, Di Francesco...allemaal begonnen op een lager niveau. Niets mis met een dergelijke ervaring.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren