Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Raiola wil opnieuw Ajacied naar Juventus loodsen

Laatste update:
/
Volgens Marco Borriello is het onzin dat hij een aanbieding van Genoa geweigerd heeft. “Ik heb die verhalen ook gehoord, maar de waarheid is dat geen enkele club zich gemeld heeft bij mij. Ik heb geen aanbiedingen ontvangen, dus kan ik ze ook niet weigeren”, aldus Borriello, die momenteel nog onder contract staat bij AS Roma. Daar komt hij nauwelijks aan spelen toe. (Sky Italia)
/
De tijd dat Internazionale als voetbalgrootmacht nog veel invloed had op de transfermarkt is voorbij. De Italianen hebben bij Atlético Madrid aangeklopt voor Mario Suárez, naar verluidt met een geldzak met negen miljoen euro. “Maar hij blijft. Mario is een belangrijke speler voor ons en we willen hem niet kwijt. We willen geen enkele speler kwijt”, waarschuwt Atlético Madrid-voorzitter Enrique Cerezo. (La Gazzetta dello Sport)
/
Mino Raiola bracht Ouasim Bouy van Ajax naar Juventus en is hetzelfde van plan met Ricardo Kishna. Raiola is de laatste tijd vaak op bezoek bij de Oude Dame en laat bij de gesprekken met de technische leiding steevast de naam van Kishna vallen. De twintigjarige aanvaller heeft nog maar een contract voor anderhalf jaar bij Ajax, maar kan een belletje van Marc Overmars verwachten om te praten over een nieuwe verbintenis. (Tuttosport)
/
Stéphane Ruffier blinkt wekelijks uit in de Ligue 1 en de doelman van Saint-Étienne krijgt op korte termijn mogelijk weer een kans in de absolute top. Ruffier, die in het verleden onder contract stond bij AS Monaco, staat op de verlanglijst van Borussia Dortmund. De Duitse grootmacht heeft Roman Weidenfeller naar het tweede plan verwezen en Mitchell Langerak is volgens trainer Jürgen Klopp ook niet goed genoeg. (Foot Sur 7)
/
West Bromwich Albion-recordaankoop Brown Ideye, die voor twaalf miljoen euro aangetrokken werd, vertrekt mogelijk door de achterdeur naar Hamburger SV. Ideye komt maar niet los in Engeland en the Baggies staan niet onwelwillend tegenover een vertrek. In Noord-Duitsland denkt men de international van Nigeria weer aan het scoren te kunnen krijgen. (Sky Sports)
Ricardo Kishna zou bij Juventus kans maken op speeltijd

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die Raiola staat op het punt de carrière van Kishna te verpesten, al weet Ricardo zelf ook dat het nog te vroeg is voor de absolute top

23 januari 2015 om 21:16

Als Ricardo zelf weet dat het te vroeg is om naar Juventus te gaan en dus bij Ajax bkijft kan Raiola zijn carriere niet verpesten lijkt me.
ON: Stel Juventus heefg serieuze interesse hebben ze niet de middelen om een meer dan gemiddelde buitenspeler als Kishna te kopen. Ajax zal de hoofdprijs willen hebben, en dat betalen ze niet graag in Italie voor een voetballer die net komt kijken.

23 januari 2015 om 21:31

Heeft maar een contractvan 1,5 jr welke hoofdprijs zou daarvoor betaald moeten worden? Als kishna echt wilt gaan heeft ajax ook weinig te kiezen eigenlijk. Maar als ie verstandig is blijft ie gewoon bij ajax en tekent ie bij.

23 januari 2015 om 21:40

Als Ajax hem net kwijt wilt kunnen ze dus vragen wat ze willen.
Overigens geen verassing dit. Dit speelt al een tijd .

24 januari 2015 om 00:56

Niet echt, van de zomer een jaar contract nog en volgens de policy moet ie dan op de bank zitten als ie niet verlengt. Dus zal Ajax dan moeten luisteren naar aanbiedingen om nog wat over te houden. Nu is t wel afvragen of er wat van waar is, tis tenslotte Tuttisport.

24 januari 2015 om 14:41

@ colablikje. Carriere verpesten? Ik snap serieus niet hoe iemand anders je carriere kan verpesten dat doe je toch helemaal zelf je maakt toch zelf de keuze om nasr juventus te vertrekken niemand kan je ergens toe dwingen

Als ze bij Juventus slim zijn en ze willen hem graag hebben, moeten ze dat Vh zomer doen.
Tekent hij bij en speelt hij volgende seizoen sterk dan gaat hij de hoofdprijs kosten.....

23 januari 2015 om 22:33

Als ie niet bijtekent mag hij over een jaar transfervrij vertrekken. Kan ie meteen een berg tekengeld vangen.

Hij zou idd erg naïef zijn om daar naar toe te gaan. Hij weet zelf denk ik ook wel dat hij daar (nog) niets te zoeken heeft. Nee .. Gaat niet gebeuren. Eerst zorgen dag je hier elke wedstrijd vlamt. En het liefst nog een seizoen of drie/vier. Daarna kan hij, mits hij alles op een rijtje houdt, de stap naar de buitenlandse top wel gaan maken.

Hopelijk laat Kishna zich niet gek maken door die Raiola...

Voor Bouy heeft het goed uitgepakt, dus voor Kishna kan het ook niet slecht zijn.

24 januari 2015 om 00:14

Ben je nu serieus of?

24 januari 2015 om 10:41

Misschien bedoelt hij op financieel gebied. Maar waarschijnlijk is ie gewoon sarcastisch.

Tsja in plaats van beginnen met kishna om zijn contract te laten verlengen, begint ajax eerst met talenten die sowieso wel bij hadden getekend. Amateurisme van overmars?

23 januari 2015 om 23:10

Thegamer, waar heb je het over?! Ajax / Overmars legt het een na het andere grote talent vast. Stuk voor stuk jeugdspelers die in de jeugd championsleague hun talenten hebben laten zien en de clubs voor het uitkiezen hadden. Een mooi voorbeeld is el azouzi. Een speler die opeens aan de lopende band begon te scoren en tegen een opleidingsvergoeding de deur uit kon lopen. Ook hij heeft getekend.
Het lijkt me voor Ajax fijn om kishna nog jaren te behouden. Voor hemzelf lijkt het me ook het beste. Als hij niet wil, dan is hij niet te houden. Ik vind niet dat je kunt stellen dat dit sandalen van overmars is. Om te stellen dat hij het helemaal niet goed doet met verlengen van contracten vind ik helemaal vreemd.

Wat moet Kishna in turijn beginnen die kan met wat pech de bank gaan warmhouden of verhuurd worden. Italie staat niet bekend als een competitie waar jong talent de kans krijgt. Die raiola kan beter rekening houden met z'n talenten dan z'n beurs. En hoe ajax er tegenoverstaat weet ik ook niet. Maar als ze het goed voor hebben met 'm houden ze hem nog een paar jaartjes uit italie

Ik hoop dat Kishna blijft maar als hij zo dom is ok te vertrekken, so be it.

Dan zet je Fischer weer op de flank en is het opgelost.

Tuttosport is een prachtige krant. Die altijd mooie dingen weet te verzinnen. Altijd lachen met hun.

Volgens mij wil Kishna graag bijtekenen bij Ajax. Daarbij heeft Juventus niets aan Bouy gehad. Ik kan me niet voorstellen dat dit een match wordt. Raiola wil gewoon weer eens cashen.

Alleen spelers die geen vertrouwen hebben in hun eigen kunnen gaan voor het geld en niet voor hun eigen ontwikkeling.. Als je namelijk zeker weet dat jij het gaat maken dan zal je de weg kiezen wat voor je ontwikkeling het best is. Maar als je al weet van jezelf dat je nooit echt een topper wordt dan is Raiola de ideale zaakwaarnemer, want hij zorgt er wel voor dat je als middelmatige (in dit geval beginnende) speler bij een goed betalende club terecht komt.

Ik zelf heb wel vertrouwen in Kishna dus ik hoop dat hij nog lekker bij Ajax doorontwikkeld en daarna wanneer hij er echt klaar voor is naar een top club gaat.

Wat zou Juve in Kishna zien? Vind Kishna best oke, maar geen rendement en geen constant spel. Zeker nog twee, drie jaar wachten op een transfer.

Ik denk dat Kishna bij elke topclub mee kan. Ik vind hem het grootste talent van Nederland. Passeert mensen alsof ze er niet staan , vind hem nu al beter dan Depay.

Ruffier zal zeker niet misstaan bij Dortmund, maar ik hoop dat hij bij Asse blijft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren