Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Racisme drijft topspeler weg uit Serie A

Laatste update:
/
Gonzalo Higuaín, door Juventus uitgeleend aan Chelsea, komt niet voor in de toekomstplannen van de Italiaanse topclub en is aangeboden aan Internazionale. Diens jaarsalaris van tien miljoen euro kan echter een struikelblok vormen. (The Sun)
/
Lazio wil de koopoptie in het huurcontract met Rômulo lichten. De 31-jarige Braziliaanse verdediger wordt sinds januari van dit jaar door Genoa uitgeleend aan de Romeinse club. (Diverse Italiaanse media)
/
Tiemoué Bakayoko is het racisme in het Italiaanse voetbal zat en voelt derhalve weinig voor een langer verblijf bij AC Milan. Chelsea is bereid de middenvelder voor 45 miljoen euro van de hand te doen, maar een transfer lijkt verder weg dan ooit. (La Repubblica)
/
Marc Bartra vervolgt zijn loopbaan wellicht bij het geïnteresseerde Atlético Madrid. De ex-verdediger van Barcelona en Borussia Dortmund heeft bij zijn huidige werkgever Real Betis een doorlopend contract tot medio 2023. (Marca)
/
David De Gea ziet geen heil in een nieuw contract bij Manchester United en Paris Saint-Germain wil optimaal profiteren van de impasse. Voor PSG is het exorbitante weeksalaris van 450.000 euro geen enkel probleem. (The Sun)
/
Nicolas Pépé wordt gevolgd door een keur aan Europese topclubs. Internazionale heeft tachtig miljoen euro over voor de aanvaller van Lille, terwijl ook Bayern München een bod overweegt uit te brengen. (LÉquipe)
Denk jij dat Tiemoué Bakayoko toekomst heeft bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volkomen begrijpelijk als Bakayoko weg wil. Het gedrag van een aantal Serie A-fans is onacceptabel. Het bizarre is dat de Italiaanse voetbalbond en Italiaande spelers tot nu toe bijna alleen maar de slachtoffers van racisme de schuld geven: Boateng die bestraft werd, Bonucci die Kean beschuldigt, en recentelijk de situatie met Kessie en Bakayoko.

De link tussen Pepe en Bayern is luw geworden. Bayern gaat voor Chiesa , Odoi en zelfs Zaniolo wordt genoemd.

26 april 2019 om 18:33

Denk je niet dat dat gewoon bewijst dat de meeste geruchten gewoon niet waar zijn? Bayern gaat echt niet ook nog Chiesa, Odoi én Zaniolo in dezelfde transferperiode tekenen waarin ze 80 en 40 miljoen voor Hernandez en Pavard betalen. Het staat niet voor niets in de wandelgangen..

26 april 2019 om 18:51

Odoi is sws zwaargeblesseerd en meer dan een halfjaar niet inzetbaar dus die gaat Bayern echt niet halen

26 april 2019 om 20:48

De geruchten kloppen wel dat topclubs belangstelling hebben voor dezelfde spelers maar uiteindelijk kan er toch maar 1 of Max 2 gehaald worden. Odoi is geblesseerd, Zaniolo is te duur en Pepe kan ook naar Psg, Real en Engeland. Denk dat Bayern uiteindelijk niet Pepe, Odoi, Chiesa haalt maar Werner.

Natuurlijk kan ik heel goed begrijpen dat Gonzalo het fascisme echt helemaal zat is, maar... hij vangt jaarlijks 10.000.000 euro aan salaris! Dat is ruim 20.200.000 gulden!!!
Ik werd vroeger ook gepest/gediscrimineerd omdat ik erg grote voortanden had. In tegenstelling tot Gonzalo had ik helemaal.geen jaarsalaris maar een wekelijks zakgeld van drie lullig dubbeltjes.
Ik ga rascisme hier absoluut niet goedpraten en vind het ronduit schandalig en mensonterend maar aan de andere kant vind ik dat je als pikzwarte neger die waanzinnig goed kan voetballen heus wel weet dat ze af en toe bananen gaan gooien of je een aap noemen.
Mensen die dat doen moeten ze keihard aanpakken vind ik, gewoon de gevangenis in gooien!
Fascisme is niet meer van deze tijd.
Maar... met zo'n jaarsalaris moet Gonzalo niet zeuren of inderdaad verkassen.
Italië loopt gewoon vér achter wat fascisme betreft, gelukkig is het in Nederland niet aan de orde.
Waarom komt hij niet naar bijvoorbeeld AJAX?
Bij ons wordt hij met open armen ontvangen ondanks zijn huidskleur!

26 april 2019 om 18:43

Fascisme? Wel een populair woord de laatste tijd

26 april 2019 om 18:49

Wie is Gonzalo? En wat hebben de gulden en fascisme te maken met racisme richting Bakayoko?

26 april 2019 om 18:51

Wat een onzin zeg...

als jij voor hetzelfde salaris kon werken op een plek waar je beter behandeld word in plaats van gepest, zou jij dat ook doen toch? Ik weet dat je racisme niet aan het goedpraten bent, maar je zegt dat hij niet mag klagen, omdat hij meer geld verdient dan u. Dat vind ik belachelijk. Dan mag niemand meer klagen, omdat er altijd wel iemand is die het moeilijker heeft. Ten slotte kan Bakayoko niet naar Ajax, omdat Ajax geen 45 miljoen wilt betalen en zijn salaris te hoog is.

P.s. Er is een verschil tussen facisme en racisme. Hier gaat het duidelijk om racisme en niet om facisme.

26 april 2019 om 18:55

Waar heb je het in vredesnaam over? Wie is Gonzalo? Waar haal jij bovengenoemde bedragen vandaan? Waarom mag ‘gonzalo’ verwachten dat er bananen naar hem gegooid worden om zijn huidskleur? En de link naar fascisme ontgaat me hier ook een beetje?

26 april 2019 om 19:15

Waarschijnlijk dacht je dat je gepest werd om je voortanden, maar eigenlijk was het omdat je zwakzinnig bent, godskolere wat is er veel mis met je reactie.

Ten eerste kan hij hetzelfde verdienen in een ander land, zonder racsime. Ten tweede praat je racisme hier wel goed, en met opmerkingen als "ondanks zijn huiskleur" ben je zelf racistisch bezig. Ten derde wordt het niet gewaardeerd als je iemand pikzwarte neger noemt.

26 april 2019 om 23:48

Vz waarom laten jullie dit soort reacties wel staan? "Ondanks zijn huidskleur" dit is gewoon een racistische opmerkingen. Snap niet waaron dit opeens dan wel mag?

27 april 2019 om 20:31

Doe even normaal alsjeblieft. Waarom zou je een neger geen neger mogen noemen?
Dat heeft niets met rascisme te maken. Ik keur rascisme absoluut af!
Je mag het beestje gewoon bij de naam noemen.
Ik heb trouwens negers onder mijn allerbeste vrienden!

27 april 2019 om 12:10

Jullie gaan hiier nog op in? Dit is overduidelijk een trol? ' pikzwarte neger'??? Vz dit mag gewoom blijven staan?

27 april 2019 om 20:36

Wat bedoel je met trol?
Ik ben een doodgewone hardwerkende belastingbetalende Nederlander en ben zéker geen rascist.
Als iemand pikzwart is (zoals Zwarte Piet) benoem ik dat gewoon. Wat is daar mis mee?
Jij bent veels te politiek correct. Als het aan jou lag mocht je helemaal niks meer zeggen.
Ik heb zwarte negers onder mijn beste vrienden en die zijn ook echt héél erg zwart want ze komen uit Ethiopië en Ivoorkust. Nou, deze vrienden van mij zijn dus echte bloedgabbers en ja, ze zijn zwart.
Geen enkel probleem mee.
Waar heb je het dus over? Ik kan hier echt helemaal niets mee!

Beetje Makkelijk en dom van “la repubblica” om met rascisme het Italiaanse voetbal zo naar beneden te halen, rascisme moet verbannen worden ben ik helemaal mee eens maar op dit moment gebeurd het helaas nog steeds overal in de wereld.
On: zal van Bakayoko ook niet slim zijn dat hij dit bekend maakt met als reden het Rascisme , lijkt me sterk.

27 april 2019 om 00:00

Ben ik wel met je eens. Door het als neger te benoemen gooi je alleen maar olie op het vuur en daag je de racisten alleen maar uit om.nog een stapje verder te gaan!
Negeren lijkt mij het beste.
Als we met zijn allen niet meer zouden reageren op rascisme is de lol er gauw af. Het gaat "ze' er juist om dat je je dls gekleurde jongen laat kennen en er op ingaat.
Laat ze gewoon lullen en reageer niet dan is het volgens mij heel snel over.
Het is eigenlijk hetzelfde als met de hoofddoekjes van moslims: in Casablanca draagt haast geen enkele vrouw een hoofddoekje, waarom zouden ze?
Maar hier in NL krijgen we de ongeschoolde moslima's. Doe dragen in eerste instantie ook geen hoofddoek en hebben helemaal geen boodschap aan de Ramadan, maar als ze eenmaal horen dat Nexelandets daar heel erg tegen zijn krijgen ze zo het gevoel van: "Wij bepalen zelf wel.of we een hoofddoek dragen of niet!"
Dát idee samen met de sociale druk in de moslim gemeenschap zorgt ervoor dat ze allemaal 'Hun identiteit' willen uitdragen.
Als nooit iemand zich had uitgesproken tegen deze religieuze uitingen was geen enkele moslima op het idee gekomen zo'n doekje te gaan dragen, net zoals moslims normaal gesproken alleen maar Ramadan vieren in moslim landen.
Maar door alle kritiek.op hun (Op zich natuurlijk onnozele) geloof willen ze zich manifesteren en is de kwestie opgeblazen tot belachelijke proporties.
Hallo mensen, het is maar een geloof.
Het woord zelf zegt het al, je gelooft gewoon maar zomaar iets...

Terecht. Opzouten met dat racisme. Zou mooi zijn als alle topspelers de Serie A links zouden laten liggen omwille hiervan. Spanje, Duitsland en Engeland betaalt ook goed. En talenten kunnen we in Nederland goed begeleiden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren