Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: PSV-talent wekt bewondering bij scouts Arsenal

Laatste update:
/
Bij Zenit Sint-Petersburg hoopte men nog op het onmogelijke, maar Axel Witsel lijkt in januari toch echt te gaan vertrekken. De Belg heeft laten weten het aanbod tot contractverlenging naast zich neer te leggen. (Sport Mediaset)
/
Ricky Massara, de nieuwe directeur van AS Roma, verwacht geen problemen rond de contractverlenging voor Kevin Strootman. Hij rekent erop dat de Nederlander de club trouw blijft, nadat de club vertrouwen in de speler toonde tijdens diens lange revalidatie. (Sky Italia)
/
PSV-talent Matthias Verreth scoorde fantastisch in de Youth League tegen Bayern München en dat doelpunt werd handenwrijvend aanschouwd door scouts van Arsenal. De Londense talentspeurders waren speciaal voor de PSV’er naar de wedstrijd afgereisd. (Diverse Engelse media)
/
Javier Hernández zegt dat hij geen interesse heeft in een terugkeer naar Real Madrid. Chicharito is gelukkig bij Bayer Leverkusen, omdat hij zeker is van speelminuten. (BILD)
/
Het is onrustig bij Internazionale, maar dat is voor Cristian Ansaldi geen reden te vertrekken. Volgens zijn zaakwaarnemer heeft de verdediger het naar zijn zin en wil hij onder de nieuwe trainer volledig herstellen van zijn knieblessure. (Sky Italia)
/
Alexandre Silva van Vitória Guimaraes mag hopen op een mooie transfer. De negentienjarige aanvaller wordt gevolgd door de Turkse grootmacht Galatasaray. (A Bola)
PSV moet Matthias Verreth een kans geven in het eerste

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was er vanuit Real interesse in Chicharito dan? Gaat al zeker lastig zijn met een transferverbod. En daarbij hebben we Benzema en Morata die lekker speelt de laatste tijd en verwacht dat Real Aubameyang gaat kopen zodra de transferban over is.

Stuurt Arsenal Malen dan terug naar ons of trekken ze hier alles leeg en houden ze alle talenten voor zichzelf? Ik heb soms het idee dat Engelse clubs in elke lichting 5 jeugdteams hebben met dubbele bank..

3 november 2016 om 22:16

Er wordt wel geroepen dat er bij Arsenal veel talenten doorbreken, maar wat wil je als ze vanuit alle hoeken en standen jeugdspelers halen. Dan breekt er altijd wel eentje door.

Alsjeblieft geef Verreth wat speeltijd anders raak je binnen de kortste keren dit geweldige talent kwijt.

De youth league is geweldig voor de ontwikkeling van de speler maar ik zat er eigelijk al op te wachtte PSV u19 doet het namelijk behoorlijk en vooral Verreth sprong er boven uit Dinsdag hopelijk blijft hij.

3 november 2016 om 22:16

De youth league is vooral in het leven geroepen om de grote clubs een handje te helpen in de scouting. Zo kunnen ze in ieders kweekvijver makkelijk eens een kijkje nemen en de pareltjes eruit pikken

3 november 2016 om 22:41

Jep maar je gaat me niet vertellen dat je je niet ontwikkelt in dit toernooi het is toch internationaal en sowieso door wedstrijden uberhaupt te spelen ontwikkel je je al.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren