Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: PSV strijdt met Chelsea om tiener uit Frankrijk

Laatste update:
/
Ravel Morrison bevindt sinds enkele dagen in Engeland, in het kader van zijn zoektocht naar een nieuwe club. De middenvelder van Lazio werd in zijn tijd bij Manchester United als een van de grootste talenten van Engeland beschouwd. (The Sun)
/
Paul-Georges Ntep gaat waarschijnlijk heel wat clubs teleurstellen. De aanvaller praat met Stade Rennes over een verlenging van zijn aflopende contract, terwijl bijvoorbeeld Lazio in januari graag zaken wil doen. (Sky)
/
PSV is een van de geïnteresseerde clubs in Boubacar Kamara. De pas zestienjarige verdediger heeft een aflopend contract met Olympique Marseille en geniet ook interesse van clubs als Chelsea en Borussia Dortmund. (RMC)
/
De winterse komst van Janne Saksela naar Sparta Rotterdam heeft een reden. De club uit Rotterdam-West houdt rekening met een tussentijds vertrek van Denzel Dumfries. (RTV Rijnmond)
/
Stefano Denswil geniet nog steeds interesse van AS Monaco. Een delegatie van de Ligue 1-club is vrijdagavond naar België gekomen om de verdediger van Club Brugge in actie te zien tegen Charleroi. (Sporza)
/
Matteo Darmian en Sime Vrsaljko staan op de verlanglijst van Internazionale, maar de Italiaan is de eerste optie van Frank de Boer. Dat is goed nieuws voor Napoli, dat ook interesse in de back van Atlético Madrid heeft. (Sky)
Denk jij dat Stefano Denswil het niveau van AS Monaco aan kan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Franse verdedigers staan meestal wel goed op de markt. Ben benieuwd of Brands hem weet te sttikken, en of hij ook in staat is om een volwaardige basisspeler te worden.

14 oktober 2016 om 23:04

Denk dat Isimat wel van pas kan komen, mocht het waar blijken. Zo zal Brands er waarschijnlijk ook wel over denken, gok ik zo.

Denswil wordt momenteel ook gevolgd door scouts van West Ham, melden Engelse media.

Manchester United gaat geen vervanger voor Darmian halen, want Timothy Fosu-Mensah zou de nieuwe rechtsback worden, meldt The Times.

Ravel Morrison wil zijn contract bij Lazio laten ontbinden en is volgens Il Tempo terug naar Londen gekeerd.

Ntep moet niet naar Chelsea gaan. Heeft genoeg voorbeelden van spelers die er heen gaan en jaar in jaar uit uitgeleend worden

Nou dan moet je natuurlijk Isimat gebruiken om hem binnen te halen, ben benieuwd of zulke dingen in de praktijk ook voorkomen.

Meestal gaan die jongens liever naar Duitsland als ze voor het sportieve gaan. Als ze voor het geld gaan wordt het Chelsea. Ik denk dat PSV kansloos is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren