Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: PSV kan doelwit binnenkort definitief vergeten

Laatste update:
/
Chelsea heeft onlangs contact opgenomen met Paris Saint-Germain over Presnel Kimpembe. De club uit Londen bracht echter geen bod uit op de verdediger. (L’Équipe)
/
Fenerbahçe had Rodriguinho bijna binnen. Doordat Corinthians Elias echter verkocht aan Sporting Portugal, mocht de 28-jarige Rodriguinho niet meer naar Istanbul. (Fanatik)
/
Bruma gaat zijn contract bij Galatasaray met vier jaar en tot medio 2022 verlengen. De aanvaller was eerder deze zomer nog nadrukkelijk in beeld bij PSV. (Sabah)
/
Juventus gaat in januari nog een keer proberen om Blaise Matuidi binnen te halen. De Oude Dame wilde de middenvelder in de zomer al kopen, maar Paris Saint-Germain werkte niet mee. (Tuttosport)
/
Dit betekent slecht nieuws voor Axel Witsel. De middenvelder van Zenit Sint-Petersburg was het alternatief voor Matuidi, maar Juve wil in januari dus niet voor hem terugkomen. (Tuttosport)
/
Mohamed Sissoko staat voor een terugkeer in de Premier League. De transfervrije middenvelder heeft een verleden bij Liverpool en gaat nu waarschijnlijk aan de slag bij West Bromwich Albion. (The Sun)
Bruma zit goed bij Galatasaray

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Raar dat de zo geprezen brands m niet kan halen(niet cynisch bedoelt) psv is toch echt van een hoger niveau dan gala dus een mooie stap lijkt mij

3 september 2016 om 15:46

Psv is echt niet van een hoger niveau. Ze hebben het wel beter gedaan de afgelopen tijd maar Gala in vorm maakt Psv gewoon af hoor, no offence. We hebben ook een grote schoonmaak gehad en er is bijna een compleet nieuw elftal neergezet dus het kan vanaf nu alleen maar beter gaan.

3 september 2016 om 15:51

Schei toch uit man, PSV is echt wel beter dan Gala. Er spelen grotere namen met dikkere salarissen maar die zijn echt niet beter dan PSV.

3 september 2016 om 16:20

Wat ik bedoelde is ook dat ze op dit moment wel beter kunnen zijn maar als beide teams in vorm zijn maakt Psv geen kans.

3 september 2016 om 23:28

Ik snap dat hele "in vorm" niet, elk team in vorm kan schade aanrichten. En hier onderschat je PSV, die een zeer goed elftal hebben. Een Gala loopt er echt niet zomaar overheen, daar overschat je Gala weer mee.

4 september 2016 om 00:11

Wat een lul verhaal, waar is het op gebaseerd dat Galatasaray - PSV "afmaakt"? Wat een kinder gelul zeg. Het zal elkaar niet veel schelen qua niveau, feit is dat in Turkije een hoop dikbetaalde versleten spelers zitten en in Nederland vooral aan jeugd wordt gedacht.

4 september 2016 om 14:28

En feit is ook dat er in de Nederlandse competitie te veel overschatte talenten rondlopen die het in het buitenland niet kunnen waarmaken. Zo kunnen we de hele dag wel doorgaan, maar jij weet ook donders goed dat de Nederlandse competitie achteruit gaat en dat de clubs niet meer zijn zoals vroeger. Galatasaray in vorm kan Psv pakken. Daar blijf ik bij.

3 september 2016 om 15:56

Hij werd te duur brands kwam bijna tot een akkoord, besloten ze de vraagprijs opeens te verhogen met een paar miljoen.
Gala is denk ik toch van een iets hoger niveau dan psv (zal niet veel schelen). Zitten net onder niveau portugese competitie en net boven eredivisie lopen ook vooral veel afgedankte voetballers rond.

3 september 2016 om 16:22

Bij Gala werd er in het begin niet verwacht dat Bruma het zo goed zou doen tijdens de voorbereiding. Daarna gaf Riekerink duidelijk aan dat hij Bruma niet kwijt wilde dus had Psv geen kans meer op Bruma.

Jammer, maar niet elke transfer lukt nu eenmaal. PSV heeft het in ieder geval geprobeerd. Er zijn heus nog wel andere opties in de toekomst, dus nu maar doorschakelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren